سمینار "از علم تا فناوری و صنعت"

سمینار "از علم تا فناوری و صنعت"

جهت آشنایی دانشجویان برای راه‌اندازی کسب و کار، سمیناری با عنوان "از علم تا فناوری و صنعت " توسط گروه نانوتکنولوژی پزشکی با همکاری سرکار خانم دکتر شیوا اسبری عضو هیات علمی دانشگاه امیرکبیر و مدیر عامل شرکت زیست سپر انسانی شیوا، برگزار می‌گردد. از تمامی دانشجویان علاقمند برای حضور در این جلسه دعوت بعمل می آید.

لازم به ذکر است شرکت دانش بنیان زیست سپر انسانی شیوا در حوزه های مختلف فناوری های نوین از جمله مهندسی بیومتریال و مهندسی بافت، مهندسی سیستم های کنترل شده رهایش دارو و ژن، مهندسی DNA و پروتئین فعالیت های تخصصی دارد و دارای محصول پانسمان داربست دوبعدی، پایه عسل حاوی نانوذرات آرژنین و الیاف کلاژن – کیتوزان می باشد.

زمان: چهارشنبه مورخ 95/2/22

ساعت 10