نمایش اخبار

-

دانشجویان برگزیده جوایز تحصیلی بنیاد ملی نخبگان دانشکده ۱۳۹۸/۱۱/۰۱ به گزارش مرکز پژوهش های دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران، مطابق آیین نامه بنیاد ملی نخبگان،‌ 41 نفر از دانشجویان این دانشگاه واجد شرایط دریافت جوایز تحصیلی این بنیاد شناخته شدند.
برگزاری نشست خبری سومین همایش نانوپزشکی و نانوایمنی ۱۳۹۸/۱۱/۰۱ نشست خبری سومین همایش نانوپزشکی و نانوایمنی با حضور دکتر سیدمهدی رضایت، رئیس همایش و دکتر قاضی خوانساری، دکتر حسین قنبری و دکتر مهدی آدابی، دبیران این همایش در محل دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
پیام تسلیت هیات رئیسه دانشکده در پی حادثه سقوط بوئینگ ٧٣٧ هواپیمایی اوکراین ۱۳۹۸/۱۰/۲۰ در گذشت جمعی از هموطنان در حادثه تلخ وناگوار سقوط هواپیمای مسافربری تهران - کی یف، خصوصاً نخبگان و دانشجویان عزیز را خدمت ملت و جامعه علمی کشور تسلیت عرض می کنیم
پیام تسلیت هیات رئیسه دانشکده به مناسبت شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی ۱۳۹۸/۱۰/۱۴ سردار شهید حاج قاسم سلیمانی مرد میدان جهاد و مبارزه و مجاهد خستگی ناپذیر جبهه‌های جنگ بود. بسم رب الشهداء و الصدیقین
جلسه دفاع از پایان نامه کارشناسی ارشد مهتاب روزبهانی کارشناس معاونت بین الملل و پشتیبانی دانشکده ۱۳۹۸/۱۰/۱۱ این جلسه در روز شنبه مورخ 1398/10/07 ساعت 10 در سالن شورای دانشکده بهداشت با حضور معاون محترم آموزشی دانشگاه جناب آقای دکتر سهراب پور برگزار گردید.
برنامه امتحانات نیمسال اول سال تحصیلی 99- 98 ۱۳۹۸/۱۰/۰۸ نیمسال اول سال تحصیلی 99- 98