نمایش اخبار

-

هشتم مهرماه؛ روز بزرگداشت مولوی ۱۳۹۹/۰۷/۰۸ روز بزرگداشت مولوی - هشتم مهرماه در تقویم رسمی کشور به عنوان «روز بزرگداشت مولوی» ثبت شده است.
اولین جلسه مشترک دانشکده و مجتمع بیمارستانی امام خمینی در حوزه ارتباط علوم پایه و بالین ۱۳۹۹/۰۷/۰۶ ​به گزارش روابط عمومی دانشکده فناوری های نوین پزشکی، 5 مهرماه 99، اولین جلسه مشترک اعضای هیات رئیسه این دانشکده با اعضای هیات رئیسه مجتمع بیمارستانی امام خمینی در محل بیمارستان با هدف همکاری علوم پایه و بالین برگزار شد.
گرامی داشت هفته دفاع مقدس ۱۳۹۹/۰۷/۰۱ ۳۱ شهریور سالروز شروع جنگ تحمیلی از سوی رژیم بعث عراق علیه جمهوری اسلامی ایران، به عنوان آغاز هفته دفاع مقدس نامگذاری شده است و از ۳۱ شهریور تا 6 مهر ادامه دارد.
برنامه‌های دفتر امور ایثارگران در هفته دفاع مقدس ۱۳۹۹/۰۷/۰۱ من گرامیداشت هفته دفاع مقدس که خاطرات حماسه‌ها و دلاوری‏ های آن، در تاریخ شکوهمند این دیار همیشه جاویدان است. زیباترین فصل این فرهنگ، خالقان این حماسه عظیم‏ اند که باصلابت اراده و نور ایمان، رهنورد راه مقدّسی شدند که پاداش آن، جاودانگی و بقا است. ۳۱ شهریورماه یادآور سرخ‌ترین لحظه‌ها و سرسبزترین فداکاری‌های فرزندان اين انقلاب است. در راستای تجلیل از رشادت‌های دلاوران 8 سال صبر مقاومت برنامه‌های دفتر امور ایثارگران در هفته دفاع مقدس به شرح زیر اعلام می‌گردد.
تمدید زمان انتخاب واحد ۱۳۹۹/۰۶/۱۹ با توجه به هماهنگی بعمل آمده با مرکز خدمات رایانه ای معاوت آموزشی، و نظر به مشکلات ناشی از شیوع بیماری کووید 19 زمان انتخاب واحد نیمسال اول 1400/1399 برای دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد، دکتری تخصصی و همچنین دوره MPH به مدت یک روز در تاریخ چهارشنبه 99/06/19 تمدید می گردد.
برگزاری اولین آزمون فلوشیپ پزشکی بازساختی دندانپزشکی در ایران ۱۳۹۹/۰۶/۱۸ آزمون فلوشیپ پزشکی بازساختی دردندانپزشکی، برای اولین بار در ایران با همکاری دانشکده فناوریهای نوین پزشکی و دانشکده دندانپزشکی 13 مرداد 99 برگزار شد