نمایش اخبار

-

زمان انتخاب واحد نیمسال دوم سال تحصیلی 98 – 97 ۱۳۹۷/۱۱/۰۱ روز شنبه 97/11/06لغایت چهارشنبه 97/11/10می باشد.خواهشمند است در بازه زمانی مشخص شده نسبت به انتخاب واحد خود اقدام فرمایید.
بازدید مسئولان دانشگاه از آزمایشگاه مطالعات مغز و رفتار دانشکده ۱۳۹۷/۱۰/۲۵ دکتر سهراب پور، معاون آموزشی دانشگاه به همراه دکتر جهان­شیر، مسئول EDC و دکتر باستان‌حق، مسئول Skill Lab، به منظور بررسی کاربردهای علوم اعصاب در حیطه آموزش از آزمایشگاه مطالعات مغز و رفتار گروه علوم اعصاب و مطالعات اعتیاد این دانشکده بازدید کردند.
بازدید از مجموعه تجهیزات پزشکی سُها ۱۳۹۷/۱۰/۲۴ با هدف آشنایی نخبگان و استعدادهای برتر با پتانسیل صنایع و مراکز صنعتی کشور بنیاد نخبگان استان البرز در نظر دارد بازدید از مجموعه تجهیزات پزشکی سُها را برگزار نماید.
کارگاه فلوسایتومتری ۱۳۹۷/۱۰/۲۳ کارگاه فلوسایتومتری (تئوری و عملی )، 4 روزه مدرس : دکتر احسان رضایی
نشست مشترک دانشکده و بیمارستان شریعتی پیرامون روابط مشترک علوم پایه و بالینی ۱۳۹۷/۱۰/۲۳ گروه علوم اعصاب و مطالعات اعتیاد دانشکده‌، به عنوان یکی از مجموعه های فعال در حوزه های عمدتا مرتبط با علوم پایه، در راستای اهداف دانشکده و به منظور آغاز دور جدیدی از برقراری ارتباطات کارآمد با پزشکان و پژوهشگران حوزه ی بالینی، اقدام به برگزاری جلسات تحت عنوان " جلسات مشترک پایه و بالین" کرده است
اعطای سهمیه بورس دولت مجارستان به متقاضیان ایرانی ۱۳۹۷/۱۰/۱۸ بر اساس اعلام وزارت امور خارجه ،بنیاد بورس دولت مجارستان با اعطای سهمیه بورس به متقاضیان ایرانی در مقاطع تحصیلات تکمیلی موافقت به عمل آمده است.