نمایش اخبار

-

دفاع از پایان نامه خانم فرشته ضیایی امیری دانشجوی کارشناسی ارشد نانوفناوری پزشکی ۱۳۹۶/۱۰/۲۷ انم فرشته ضیایی امیری دانشجوی کارشناسی ارشد نانوفناوری پزشکی در تاریخ سه شنبه 26 دی 96 از پایان نامه خود با عنوان ساخت داربست نانوفیبری PCL-Collagen به روش الکتروریسی-الکترواسپری و بررسی تکثیر سلولهای پوستی بر روی آن دفاع کرد.
زمان انتخاب واحد نیمسال دوم سال تحصیلی 97 – 96 ۱۳۹۶/۱۰/۲۷ روز شنبه 96/11/07 لغایت چهارشنبه 96/11/11 می باشد.خواهشمند است در بازه زمانی مشخص شده نسبت به انتخاب واحد خود اقدام فرمایید.
انتصاب دکتر سید مهدی رضایت به عنوان رئیس کمیته فناوری نانو سازمان غذا و دارو ۱۳۹۶/۱۰/۲۶ معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو طی حکمی، دکتر " سید مهدی رضایت " را به عنوان رئیس کمیته فناوری نانو سازمان غذا و دارو منصوب کرد.
برگزاری کارگاه آموزشی رعایت اصول ایمنی زیستی (Biosafety) در آزمایشگاه ۱۳۹۶/۱۰/۲۰ نظر به اهمیت آشنایی دانشجویان با رعایت اصول ایمنی زیستی برای فعالیت های پژوهشی در آزمایشگاه های تحقیقاتی، پنجمین دوره کارگاه آموزشی رعایت اصول ایمنی زیستی در آزمایشگاه (Biosafety in Laboratory) در مورخه 19 دی 96 در دانشکده فناوری های نوین برگزار شد.
برنامه امتحانات نیمسال اول 97-96 ۱۳۹۶/۱۰/۲۰ برنامه امتحانات گروه های آموزشی در نیمسال اول سال تحصیلی 97-96
چهارمین دوره مسابقات فوتسال "جام پیشکسوتان" کارکنان و اعضای هیات علمی بالاتر از 45 سال دانشگاه ۱۳۹۶/۱۰/۱۸ مدیریت تربیت بدنی دانشگاه در نظر دارد با هدف توسعه و گسترش ورزش و افزایش نشاط و فعالیت بدنی در بین کارکنان و اعضای هیات علمی بالاتر از 45 سال در سطح دانشگاه، چهارمین دوره مسابقات فوتسال با عنوان "جام پیشکسوتان" را با حضور تیم های شرکت کننده از کلیه واحدهای زیر مجموعه دانشگاه برگزار نماید.