نمایش اخبار

-

قابل توجه پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد ۱۳۹۸/۰۶/۲۷ قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون ورودی سال تحصیلی 99/98 رشته های کارشناسی ارشد
برنامه کلاس ها ۱۳۹۸/۰۶/۲۵ برنامه کلاس ها در نیمسال اول 99-98
مدرسه تابستانی نوروساینس، علوم شناختی و فلسفه: از حافظه تا آگاهی برگزار شد ۱۳۹۸/۰۶/۲۴ مدرسه تابستانی با عنوان نوروساینس، علوم شناختی و فلسفه: از حافظه تا آگاهی، روزهای سه شنبه و چهارشنبه مورخ ۱۲ و ۱۳ شهریور ۹۸ با همکاری گروه علوم اعصاب این دانشکده و گروه فلسفه علم دانشگاه صنعتی شریف در سالن جابرابن‌ حیان دانشگاه شریف برگزار گردید.
نشست پرسش و پاسخ حمایت ها و تسهیلات مالی طرح های فناورانه و کسب و کار در دانشکده ۱۳۹۸/۰۶/۱۶ به گزارش روابط عمومی دانشکده، روز چهارشنبه مورخ 13 شهریور 98 نشست پرسش و پاسخ حمایت ها و تسهیلات مالی طرح های فناورانه و کسب و کار در دانشگاه علوم پزشکی تهران با حضور اساتید و اعضهیئی ت علمی این دانشکده برگزار شد.
برگزاری جلسه کمیتهEDO در دانشکده ۱۳۹۸/۰۶/۱۶ جلسه کمیته EDO با موضوع بررسی فرایند داوری جشنواره شهید مطهری روز یکشنبه 98/6/10 با حضور اعضای این کمیته در دانشکده تشکیل شد.
تصویب  طرح ­های هسته های دانشجویان فناور دانشکده ۱۳۹۸/۰۶/۱۰ پژوهش و فناوری، نیروی محرکه پیشرفت و توسعه پایدار است، لذا برای ارتقای سطح رفاه و استقلال واقعی جامعه و همچنین پیشرفت در زمینه‌های اقتصادی و صنعتی باید به کاربردی کردن آن توجه کرد.