نمایش اخبار

-

اختتامیه ششمین جشنواره ابن سینا ۱۳۹۸/۱۱/۳۰ اختتامیه ششمین جشنواره ابن سینا در تالار ابن سینا
دوره های مهارت افزایی و آموزش های عملی ۱۳۹۸/۱۱/۲۷ معاونت آموزشی دانشکده با توجه به برنامه 4 ساله دانشکده در حوزه آموزش و راهبردهای ارائه شده در جهت ارتقا کیفیت آموزش و افزایش مهارت های عملی و فناورانه دانشجویان دوره های مهارت افزایی و آموزش های عملی را برگزار می نماید.
بزرگداشت روز زن با حضور هیئت رئیسه دانشکده ۱۳۹۸/۱۱/۲۷ به گزارش روابط عمومی دانشکده فناوری های نوین پزشکی، روز شنبه 26 بهمن 98 مصادف با میلاد دخت نبی حضرت فاطمه زهرا (س)، برزگداشت روز زن و مقام شامخ مادر جشنی با حضور کارکنان و اعضای هیئت علمی زن و هیئت رئیسه دانشکده برگزار شد.
کارگاه های نیمسال دوم 99-98 ۱۳۹۸/۱۱/۲۷ کارگاه های نیمسال دوم 99-
ثبت نام آزمون Ph.D با استفاده از سهمیه استعدادهای درخشان ۱۳۹۸/۱۱/۱۵ قابل توجه متقاضیان واجد شرایط شرکت درآزمون ورودی دوره دکترای تخصصی(Ph.D) رشته های علوم پایه پزشکی، بهداشت و تخصصی، داروسازی و دندانپزشکی سال تحصیلی1400-1399 با استفاده از شرایط استعداد درخشان