نمایش اخبار

اطلاعیه انتخاب واحد ۱۳۹۶/۰۶/۲۸ قابل توجه دانشجویان گرامی
قابل توجه پذيرفته شدگان آزمون سراسري سال تحصيلي 97-1396 ۱۳۹۶/۰۶/۲۸ قابل توجه پذيرفته شدگان آزمون سراسري سال تحصيلي 97-1396 و آزمون دوره دكتري تخصصي (پي اچ دي) ودكتري پژوهشي سال 96
برنامه کلاس ها ۱۳۹۶/۰۶/۲۷ برنامه کلاس ها در نیمسال اول سال تحصیلی 97-96
نشست صمیمانه کارکنان دانشکده با هیأت رئیسه دانشکده به مناسبت گرامی داشت روز کارمند ۱۳۹۶/۰۶/۰۸ دکتر احمدیان کارکنان را سرمایه های اصلی دانشکده دانست و روز کارمند را به ایشان تبریک گفت.
نمایش فیلم ماجرای نیمروز به کارگردانی محمدحسین مهدویان در دانشکده ۱۳۹۶/۰۶/۰۶ نمایش فیلم ماجرای نیمروز به کارگردانی محمدحسین مهدویان در دانشکده فناوری های نوین پزشکی با استقبال کارکنان، دانشجویان و اعضای هیأت علمی مواجه شد.
اطلاعیه ۱۳۹۶/۰۵/۰۳ از دانشجویانی که موجبات کسب رتبه اول دانشکده فناوری های نوین پزشکی را در کل دانشگاه علوم پزشکی تهران فراهم آوردند، دعوت میشود جهت دریافت لوح تقدیر و جایزه نقدی از تاریخ 96/5/03 ساعت 14-9 به معاونت دانشجویی مراجعه نمایند.