نمایش اخبار

-

برگزاری کارگاه آشنایی با بیماری ایدز در دانشکده ۱۳۹۸/۰۹/۱۱ معاونت فرهنگی دانشکده فناوری های نوین پزشکی کارگاه آشنایی با بیماری ایدز را به مناسبت روز جهانی ایدز (1 دسامبر) برای کارکنان و دانشجویان این دانشکده برگزار کرد.
کسب مقام دوم فیلم نامه نویسی دهمین جشنواره بین المللی سیمرغ توسط امیرحسین سرمدی دانشجوی ارشد نانوفناوری پزشکی ۱۳۹۸/۰۹/۱۰ به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی در مراسم اختتامیه دهمین جشنواره بین المللی سیمرغ که روز چهارشنبه 29 آبان 98 در پردیس تئاتر تهران برگزار شد، امیرحسین سرمدی دانشجوی کارشناسی ارشد نانوفناوری پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران توانست با فیلم نامه ای با عنوان 'در خود مانده'، به عنوان مقام دوم بخش 'فیلم نامه نویسی' دست یابد.
برگزای کارگاه اخلاق در انتشار آثار پژوهشی در دانشکده ۱۳۹۸/۰۹/۱۰ گزارش روابط عمومی دانشکده فناوری های نوین پزشکی، روز شنبه 2 آذر 98 کارگاه اخلاق در انتشار آثار پژوهشی برگزار گردید.
روز جهانی ایدز ۱۳۹۸/۰۹/۱۰ سخنرانی دکتر سید علی دهقان منشادی به مناسبت روز جهانی ایدز
بیست و یکمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی ۱۳۹۸/۰۹/۱۰ سیزدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و دومین جشنواره دانشجویی ایده های نوآورانه آموزشی
برگزاری دومین کنفرانس نانوالیاف ۱۳۹۸/۰۹/۱۰ دومین کنفرانس نانوالیاف با حضور دکتر صحرائیان معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، دکتر منظم مدیر دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه، جمعی از اساتید و محققین برگزار شد.