نمایش اخبار

-

برگزاری چهارمین همایش و فن بازار ملی سلامت در 20 و 21 آبان 97 ۱۳۹۷/۰۸/۲۰ اطلاع می رساند در روزهای 20 و 21 آبان‌ ماه سال جاری چهارمین همایش و فن بازار ملی سلامت را با شعار «دانشگاه فناور، محور تولید داخل» با حضور دانشگاه های علوم پزشکی سراسر کشور، سازمانهای کارفرمایی و صندوقهای پژوهش و فناوری در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود.
کارگاه ترسیم اشکال سلولی ۱۳۹۷/۰۸/۱۳ کارگاه ترسیم اشکال سلولی توسط نرم افزار Adobe IIIustrator
کارگاه آموزشی codon optimization ۱۳۹۷/۰۸/۱۲ با استفاده از نرم افزار DNA2.0 و آنالیز داده ها با استفاده از نرم افزارهای آنلاین
بازدید قائم مقام ریاست بیمارستان فارابی از آزمایشگاه دانشکده ۱۳۹۷/۰۸/۰۶ روز شنبه مورخ 97/07/28 معاونین آموزشی و پشتیبانی دانشکده میزبان آقای دکتر صنعت کار قائم مقام ریاست و آقای دکتر زارعی قنواتی دبیر علمی واحد فناوری سلول های بنیادی بیمارستان فارابی بودند که در این جلسه پیرامون همکاری فی مابین دانشکده و بیمارستان فارابی در زمینه ی اجرای الویت های پژوهشی با استفاده از امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی و همکاری اساتید در حوزه بالینی و علوم پایه بحث و تبادل نظر شد.
بازدید دانشجویان گروه زیست فناوری پزشکی دانشکده از شرکت سل تک فارمد ۱۳۹۷/۰۸/۰۲ دانشجویان مقطع دکترای زیست فناوری پزشکی دانشکده در یک برنامه بازدید علمی از مجموعه سل تک فارمد بازدید نموده و با فعالیت ها و خدمات تخصصی آن از نزدیک آشنا شدند. چنین بازدیدهای علمی دانشجویان از چنین مراکز تولیدی-تحقیقاتی باعث ارتقا بیشتر علمی آنان و آشنایی با فضای کسب و کار در این رشته میگردد.
کارگاه "معرفی فرصت های مطالعاتی مراکز آموزش عالی کشور آلمان" ۱۳۹۷/۰۸/۰۲ کارگاه "معرفی فرصت های مطالعاتی مراکز آموزش عالی کشور آلمان" در روز روز سه شنبه 97/8/1 در سالن شورا طبقه دوم آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.