نمایش اخبار

-

برگزاری آزمون مصاحبه دکتری تخصصی سال 1397 در دانشکده ۱۳۹۷/۰۴/۲۷ مرحله دوم آزمون دکتری تخصصی رشته مهندسی بافت با حضور 44 داوطلب در روز سه شنبه 19 تیر 97 و رشته نانو فناوری پزشکی با حضور 27 داوطلب در روز چهارشنبه 20 تیر 97 برگزار شد.
گفتگو با دکتر جعفر آی در برنامه به خانه برمی گردیم از شبکه 5 ۱۳۹۷/۰۴/۲۵ در آستانه برگزاری اولین کنگره بین المللی مهندسی بافت و پزشکی ترمیمی دکتر جعفر آی فلوشیپ مهندسی بافت و پزشکی ترمیمی گفت: علم مهندسی بافت بسیار نوپا و جدید است و حدودا 10 سال است که به صورت آموزشی و پژوهشی در دانشگاه های علوم پزشکی چندین شهر ایران تدریس میشود و دانشجویان رشته های مختلف پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی ، علوم پایه پزشکی و حتی گروه علوم مهندسی می توانند در مقطع دکتری تخصصی در این رشته ادامه تحصیل دهند.
برگزاری جلسه با موضوع بررسی برنامه پژوهشی گروه پزشکی مولکولی تاریخ: 97/4/10 ۱۳۹۷/۰۴/۱۶ در راستای برنامه ریزی جامع پژوهشی دانشـکده و نیز اطلاع رسـانی و هماهنگی در خصــوص سیاست هــــای پژوهـشی دانشکده ، اولین جلسه بررسی برنامه پژوهشی گروه پزشـکی مولکولی در تـاریخ 10 تیر با حضور معــاون پژوهـشی دانشکده (دکتر صدرالدینی) ، مدیر محترم گروه پزشکی مـولکولی (خانم دکتر متوسلی) ، مـــدیر پژوهش دانشکده (خانم دکتر فرهمند فر) ، مدیر آزمایشگاه (خانم دکتر عزیزی) ، مسئــول هماهنگی و برنامه ریزی پژوهشی (خانم دکتر وثوقی) و کارشناس حوزه معاونت ( آقای زرین) برگزار گردید.
موفقیت سه تن از اعضای هیئت علمی دانشکده در انتخابات انجمن علمی نانوفناوری پزشکی ایران ۱۳۹۷/۰۴/۱۶ باحضور120نفر از اعضا انجام پذیرفت و اعضای هیئت مدیره ی جدید انجمن برای سه سال آینده تعیین شد.
نشست صمیمی فارغ التحصیلان دانشکده با ریاست و اعضای هیات علمی دانشکده ۱۳۹۷/۰۴/۱۶ نشست صمیمی فارغ التحصیلان دانشکده با ریاست و اعضای هیات علمی دانشکده روز دوشنبه 25 تیر ماه
مسابقه ویژه دانشجویان ۱۳۹۷/۰۴/۱۶ اگر من رئیس دانشکده بودم...