نمایش اخبار

-

اطلاعیه ۱۳۹۸/۰۲/۰۳ سامانه شعاع فعلی از ابتدای ماه جاری (اردیبهشت سال 1398) برای اعضای هیات علمی غیربالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران غیرفعال شده
جشن نیمه شعبان ۱۳۹۸/۰۱/۳۱ معاونت فرهنگی دانشجویی برگزار می کند ...
افزایش 50 درصدی بن خرید کتاب برای دانشجویان و طلاب/ اعلام زمان ثبت‌نام ۱۳۹۸/۰۱/۱۹ سخنگوی سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از آغاز ثبت نام دانشجویان و طلاب برای دریافت بن خرید کتاب در این دوره از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران خبر داد و گفت: در این دوره از نمایشگاه کتاب تهران بن خرید کتاب دانشجویان و طلاب 50 درصد افزایش یافته است.
برگزاری سی و دومین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران ۱۳۹۸/۰۱/۱۹ سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از 4 تا 14 اردیبهشت ماه سال جاری
جلسه مشترک اعضای هیئت علمی دانشکدهبا اعضای محترم هیئت علمی دانشکده توانبخشی ۱۳۹۷/۱۲/۲۶ در این جلسه که ریاست، معاونان آموزشی و پژوهشی، مدیران گروه ها، و همچنین اعضای هیئت علمی هر دو دانشکده حضور داشتند، مقرر گردید تا در جهت خدمت رسانی بهتر به جامعه، و هدفمند تر شدن امور پژوهشی، این دو دانشکده همکاری های علمی خود را بیش از پیش گسترش دهند
گفتگو با دکتر محمودرضا حاجی قاسم در خصوص کنترل تشنج بیماران مبتلا به صرع مقاوم به درمان ۱۳۹۷/۱۲/۲۶ روابط عمومی دانشکده فناوری های نوین با دکتر حاجی قاسم در خصوص درمان بیماری صرع به گفتگو نشست.