نمایش اخبار

-

ورزش همگانی دانشجویان ،کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشکده در پارک لاله ۱۳۹۷/۰۲/۲۹ با همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده ی فناوری های نوین پزشکی، روز سه شنبه 25 اردیبهشت ورزش همگانی دانشجویان ،کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشکده فناوری های نوین در پارک لاله برگزار شد.
کارگاه آموزشی با عنوان "رعایت اصول نگارش علمی" در دانشکده برگزار شد ۱۳۹۷/۰۲/۲۵ با همت معاونت پژوهشی دانشکده فناوری های نوین پزشکی، کارگاه آموزشی با عنوان "رعایت اصول نگارش علمی" در دانشکده برگزار گردید.
دریافت مدرک تحصیلی از طریق سامانه جامع و یکپارچه سیپاد ۱۳۹۷/۰۲/۲۵ کلیه دانش آموختگان محترم می توانند از روز شنبه مورخ 97/02/29 برای دریافت مدرک تحصیلی خود به آدرس https://sipad.tums.ac.ir مراجعه فرمایند.
سامانه ارزشیابی دانشگاه علوم پزشکی تهران ۱۳۹۷/۰۲/۲۵ باتوجه به اینکه ثبت نام ترم آینده منوط به تکمیل فرم ارزشیابی کیفیت تدریس اساتید محترم می باشد...
قابل توجه دانشجویان مقطع دکتری تخصصی ۱۳۹۷/۰۲/۲۳ به اطلاع میرساند بخش مربوط به سیستم لاگ بوک (سیستم ثبت فعالیت های دانشجویان) در سامانه سیپاد برای دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی راه اندازی شده است.
مسابقه ی کتابخوانی ویژه ی کارکنان ودانشجویان ۱۳۹۷/۰۲/۱۹ معاونت فرهنگی دانشکده فناوری های نوین پزشکی به مناسبت ماه مبارک رمضان برگزار می کند