نمایش اخبار

-

انتصاب دکتر جعفر آی به عنوان سرپرست معاونت آموزشی دانشکده ۱۳۹۶/۰۳/۲۴ رئیس دانشکده فناوری های نوین پزشکی در حکمی دکتر جعفر آی را به سمت سرپرست معاونت آموزشی دانشکده منصوب کرد.
اولین حضور تیم دانشجویی دانشکده در مسابقه ورزشی دانشگاه ۱۳۹۶/۰۳/۲۳ روز چهارشنبه دهم خرداد ماه ساعت 24 تیم دانشجویی دانشکده اولین حضور خود را در مسابقات ورزشی در دانشگاه تجربه کرد.
ملاقات دکتر حلب چی با اعضای کمیته دانشجویی دانشکده ۱۳۹۶/۰۳/۰۳ به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی، در این نشست که روز سه شنبه 2 اردیبهشت ماه انجام شد، دکتر حلب­چی معاون دانشجویی دانشگاه، دکتر خسروانی معاون دانشجویی دانشکده فناوری های نوین پزشکی، دکتر احمدی معاون مالی و اداری دانشکده و اعضای کمیته دانشجویی دانشکده حضور داشتند.
کارگاه آموزشی با عنوان "ناگفته هایی از رعایت اصول اخلاقی در پژوهش و قوانین کپی رایت" ۱۳۹۶/۰۳/۰۲ با کمک معاونت پژوهشی دانشکده کارگاه آموزشی با عنوان "ناگفته هایی از رعایت اصول اخلاقی در پژوهش و قوانین کپی رایت" برگزار گردید.
موفقیت دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده در کسب بورسیه پروژه اراسموس- مرحبا ۱۳۹۶/۰۲/۲۶ خانم فاطمه معدنی ، دانشجوی دوره کارشناسی ارشد رشته نانوتکنولوژی جهت انجام قسمتی از پایان نامه دوره MSc در دانشگاه سانتیاگو دکمپوستلای اسپانیا، موفق به کسب بورسیه از پروژه اراسموس- مرحبا گردید.
برگزیده شدن طرح دکتر قنبری در دهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری ۱۳۹۶/۰۲/۱۷ با حضور رییس دانشگاه و معاون آموزشی وزارت بهداشت از 12 فرآیند مطلوب دانشگاهی در دهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری تجلیل شد.