نمایش اخبار

-

برگزیدگان جوایز تحصیلی بنیاد ملی نخبگان ۱۳۹۹/۱۱/۰۵ برگزیده شدن دو نفر از دانشجویان دکتری تخصصی دانشکده در بین 32 دانشجوی برگزیده جوایز تحصیلی بنیاد ملی نخبگان
انتصاب دکتر حسین قنبری به‌عنوان رئیس دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی ۱۳۹۹/۱۱/۰۴ دکتر عباسعلی کریمی، رئیس دانشگاه در حکمی دکتر حسین قنبری را به‌عنوان رئیس دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی منصوب و در نامه‌ای از خدمات ارزشمند دکتر علیرضا احمدیان قدردانی کرد.
زندگینامه ی کامل شاعر نامدار ایرانی، حیکم ابوالقاسم فردوسی ۱۳۹۹/۱۱/۰۱ کمتر کسی است که ابوالقاسم فردوسی حکیم سخن را نشناسد و اشعاری از شاهنامه را نخوانده باشد. احتمالا با این شاعر شیرین سخن تا حدودی آشنا هستید و برخی از اشعار او را مانند داستان زال و رودابه، رستم و سهراب، بیژن و منیژه، بیژن و گرازان، کرم هفتواد و ... را خوانده اید.
ساجده بحرانی دومین برگزیده در ششمین جشنواره دانشجویی ابن سینا ۱۳۹۹/۱۰/۲۰ بر اساس رای هیات داوران خانم ساجده بحرانی دانشجوی مقطع دکتری نانوفناوری پزشکی به عنوان دومین برگزیده در ششمین جشنواره دانشجویی ابن سینا در محور ورزشی انتخاب شد.
زندگینامه: میرزا تقی‌خان امیرکبیر (۱۱۸۵- ۱۲۳۰) ۱۳۹۹/۱۰/۲۰ 20 دی ماه سالروز شهادت میرزا تقی خان امیرکبیر تسلیت باد
ارزشیابی اساتید ۱۳۹۹/۱۰/۱۷ باتوجه به اینکه ثبت نام ترم آینده منوط به تکمیل فرم ارزشیابی کیفیت تدریس اساتید محترم می باشد...