نمایش اخبار

-

گفتگو با دکتر نغمه بهرامی به مناسبت روز دندانپزشک ۱۴۰۰/۰۱/۲۳  روابط عمومی دانشکده در روز دندانپزشک، با دکتر نغمه بهرامی جراح دندانپزشک و عضو هیئت علمی گروه مهندسی بافت این دانشکده گفتگو کرد.
همایش دانش آموختگان نانوتکنولوژی پزشکی( وبینار) با شعار "نانوتکنولوژی پزشکی از شعار تا عمل" ۱۴۰۰/۰۱/۲۱ انجمن علمی نانوفناوری پزشکی ایران با همکاری ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، دانشگاه علوم پزشکی تهران و دانشگاه علوم پزشکی ایران برگزار می نماید:
چاپ مقاله دانشجوی مطالعات اعتیاد در مجله آمریکایی Trauma,Violence, & Abuse ۱۴۰۰/۰۱/۱۸  مقاله شهاب باحشمت، دانشجوی دکتری رشته مطالعات اعتیاد دانشکده با عنوان "همسرآزاری و کودک آزاری مرتبط با مصرف مواد غیرقانونی در ایران: یک مرور نظام مند و فراتحلیل" در مجله آمریکایی Trauma, Violence, & Abuse به چاپ رسید.
چاپ مقاله اعضای هیئت علمی گروه پزشکی مولکولی با عنوان «استفاده از مسیر متابولیسم گلوکز برای درمان کووید-۱۹» در مجله signal transduction and targeted therapy ۱۴۰۰/۰۱/۱۷ مقاله "استفاده از مسیر متابولیسم گلوکز برای درمان کووید-19" توسط اعضای هیات علمی گروه پزشکی مولکولی دانشکده فناوری های نوین پزشکی در signal transduction and targeted therapy زیرمجموعه مجله Nature به چاپ رسید.
چاپ مقاله دانشجوی دکتری زیست فناوری پزشکی دانشکده در مجله Science ۱۴۰۰/۰۱/۱۴ مقاله علی اعتمادی دانشجوی دکتری تخصصی رشته زیست فناوری پزشکی در مجله Science به چاپ رسید.
عید نوروز باستانی بر همه دانش پژوهان و دانش دوستان عزیز مبارک باد ۱۴۰۰/۰۱/۰۱ با آرزوی موفقیت و سربلندی سالی نکو و سرشار از سلامتی را برای شما آرزومندیم.