نمایش اخبار

-

تماشای فیلم "به وقت شام" به مناسبت جشن نیمه شعبان ۱۳۹۷/۰۲/۱۶ به مناســبت جشن نیمه شـعبان جمعـی از دانشجویان و کارکنان دانشکده فناوری های نوین پزشکی در روز سه شنبه 11 اردیبهشت در سینما سپیده به تماشای فیلم به وقت شام نشستند.
برگزاری جشن گرامیداشت هفته آموزش ۱۳۹۷/۰۲/۱۵ جشن گرامیداشت هفته آموزش برای اولین بار در دانشکده فناوری های نوین پزشکی برگزار شد. این مراسم که همراه با برنامه های شاد و مسابقاتی بود، مورد استقبال چشمگیر دانشجویان و اعضای هیئت علمی قرار گرفت.
نشست صمیمی سرپرست مرکز پژوهش های علمی دانشجویی دانشگاه با دانشجویان دانشکده ۱۳۹۷/۰۲/۰۸ نشست صمیمی دکتر پروین پاسالار، سرپرست مرکز پژوهش های علمی دانشجویی دانشگاه با دانشجویان دانشکده در خصوص نحوه همکاری علمی با مرکز پژوهش های دانشجویی در روز چهارشنبه 5 اردیبهشت در دانشکده برگزار شد.
برگزاری جلسه ی فرهنگی با حضور اساتید و اعضای محترم هیئت علمی دانشکده ۱۳۹۷/۰۲/۰۴ با همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده جلسه ی فرهنگی با حضور اعضای هیئت علمی و اساتید دانشکده برگزار شد.
بازدید رئیس و عضو هیات عملی دانشگاه سملوایز بوداپست مجارستان از آزمایشگاه جامع تحقیقات ۱۳۹۷/۰۲/۰۴ روز دوشنبه مورخ 97/2/3 دکتر Tamas Masszi رییس دانشکده پزشکی و عضو هیات دانشگاه سملوایز بوداپست و پروفسور Hunyady Lászlóعضو هیات علمی دانشگاه سملوایز از کشور مجارستان از آزمایشگاه جامع تحقیقات پیش بازدید کردند.
دیدار نوروزی در دانشکده فناوری های نوین پزشکی ۱۳۹۷/۰۱/۲۶ دیدار نوروزی دکتر علیرضا احمدیان با اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشکده در روز دوشنبه 20 فروردین 97 در سالن همایش این دانشکده برگزار شد