نمایش اخبار

-

ورزش همگانی دانشجویان، کارکنان و اعضای هیأت علمی در پارک لاله ۱۳۹۶/۰۷/۳۰ دانشکده فناوری های نوین پزشکی به مناسبت روز تربیت بدنی برگزار کرد
کار فرهنگی یعنی داشتن حال خوب و توسعه آن در محیط زندگی ۱۳۹۶/۰۷/۲۳ با حضور کمیته فرهنگی کارکنان دانشکده ، کارگاه حال خوب چیست و چگونه آنرا در محل کار توسعه دهیم؟ برگزار شد.
علیرضا شعاع حسنی برگزیده سومین دوره جشنواره دانشجویی ابن‌سینا ۱۳۹۶/۰۷/۲۳ علیرضا شعاع حسنی برگزیده سومین دوره جشنواره دانشجویی ابن‌سینا پیشنهاد داد با انتخاب افراد شایسته و محدودتر و گنجاندن مشوق‌های پژوهشی در سطح ملی، می‌توان بر کیفیت و اهمیت جشنواره افزود.
تور فناوری نانو(بازدید از نمایشگاه بین المللی) ۱۳۹۶/۰۷/۱۶ از علاقمندان محترم دعوت می شود برای بازدید از نمایشگاه حداکثر تا تاریخ 16/07/96 به خانم عسگری مراجعه نمایند
قابل توجه پذيرفته شدگان آزمون دوره كارشناسي ارشد ناپيوسته سال تحصيلي97-1396 ۱۳۹۶/۰۷/۱۰ ضروري است پذيرفته شدگان گرامي جهت ثبت نام اينترنتي از تاريخ دهم مهرماه 1396 لغايت دوازدهم مهر ماه 1396 براي تكميل فرم ها ومدارك ثبت نامي زير با وارد نمودن كدملي به عنوان كدكاربري وشماره شناسنامه به عنوان رمزعبور به نشاني سايت معاونت آموزشي https://sipad.tums.ac.ir/stdnew مراجعه و نسبت به اسكن مدارك مشروحه ذيل و ثبت نام اينترنتي خود (غيراز فرم هاي گزينش) اقدام نمايند. بديهي است عدم ثبت نام در تاريخ فوق به منزله انصراف تلقي خواهد شد.
قابل توجه پذيرفته شدگان آزمون سراسري سال تحصيلي 97-1396 ۱۳۹۶/۰۷/۰۱ قابل توجه پذيرفته شدگان آزمون سراسري سال تحصيلي 97-1396 و آزمون دوره دكتري تخصصي (پي اچ دي) ودكتري پژوهشي سال 96