نمایش اخبار

-

برگزاری کارگاه انضباطی دانشجویان جدید در دانشکده ۱۳۹۸/۰۷/۲۱ معاونت دانشجویی فرهنگی دانشکده فناوری های نوین پزشکی با همکاری شورای انضباطی بدوی دانشگاه ، کارگاه آشنایی با موازین انضباطی را برای دانشجویان جدید این دانشکده برگزار کرد.
برگزاری کارگاه دانش پژوهی آموزشی اعضای هیئت علمی در دانشکده ۱۳۹۸/۰۷/۲۱ به گزارش روابط عمومی دانشکده : کارگاه دانش پژوهی آموزشی اعضای هیات علمی با حضور دکتر امیرحسین جهانشیر، مدیر مرکز مطالعات و توسعه آموزش علوم پزشکی دانشگاه و دكتر فاطمه سليماني، مدير مركز آموزش مهارتي و حرفه‌اي و دبير آموزش مداوم دانشگاه، مورخ 21 مهر 98 در سالن شورای دانشکده فناوری های نوین پزشکی برگزار شد. در این کارگاه دکتر جعفر آی، معاون آموزشی و اعضای محترم هیات علمی این دانشکده حضور داشتند.
معارفه دانشجویان جدیدالورود 99-98 دانشکده ۱۳۹۸/۰۷/۲۰ مراسم معارفه دانشجویان جدید سال تحصیلی 99-98 در دانشکده فناوری های نوین پزشکی برگزار شد
بزرگداشت روز ایثارگر در دانشکده فناوری های نوین پزشکی ۱۳۹۸/۰۷/۱۶ به گزارش روابط عمومی دانشکده فناوری های نوین پزشکی، روز دوشنبه 15 مهرماه 98، هیئت رئیسه دانشکده فناوری های نوین پزشکی با ایثارگران شاغل در دانشکده دیدار کرد.
بیست و هشتمین جشنواره دانشجوی نمونه کشوری در سال 1398 ۱۳۹۸/۰۷/۱۵ اضیان می توانند از تاریخ 20 مهرماه لغایت 4 آبان ماه سال جاری با مراجعه به سامانه دانشجوی نمونه به آدرس nemooneh.bohdasht.gov.ir ثبت نام نمایند.
نشست معاونت بین الملل دانشکده با دانشجویان ایرانی و خارجی به مناسبت آغاز سال تحصیلی ۱۳۹۸/۰۷/۱۵ هفته گذشته 10 مهرماه 1398 به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید، گردهمایی دوستانه در دفتر معاونت بین الملل با حضور دانشجویان بین الملل و جمعی دانشجویان ایرانی برگزار گردید