نمایش اخبار

-

نشست صمیمی معاون مالی اداری دانشکده با کارشناسان در خصوص طرح تکریم ارباب رجوع ۱۳۹۶/۱۰/۱۸ در نشستي كه با حضور دکتر اکبر احمدی ، معاون اداری و مالی، دکتر سید مهدی نوراشرف الدین مدیر روابط عمومی و جمعی از کارشناسان حوزه های مختلف دانشکده برگزار شد موضوع طرح تكريم مردم و جلب رضايت ارباب رجوع که از برنامه هاي جاري دانشكده است مورد بررسی قرار گرفت.
جلسه معاون مالی اداری دانشکده با کارشناسان در خصوص ایمنی دانشکده ۱۳۹۶/۱۰/۱۸ به گزارش روابط عمومي دانشكده، در نشستي كه با حضور دکتر اکبر احمدی ، معاون اداری و مالی، و جمعی از کارشناسان حوزه های مختلف دانشکده برگزار شد موضوع ایمنی دانشکده که از برنامه هاي جاري دانشكده است مورد بررسی قرار گرفت.
بازدید دکتر کریمی از آزمایشگاه جامع تحقیقاتی دانشگاه ۱۳۹۶/۱۰/۱۱ دکتر کریمی رییس دانشگاه و هیات همراه بعد ازظهر شنبه 9 دی 96 از بخش‌های مختلف آزمایشگاه جامع تحقیقاتی دانشگاه بازدید کردند.
ابلاغ ابقا و انتصابات جدید در دانشکده ۱۳۹۶/۱۰/۱۰ کتر علیرضا احمدیان، رئیس دانشکده فناوری های نوین پزشکی در ابلاغ های جداگانه مشاور رئیس و عضو هیات رئیسه، معاون آموزشی، معاون اداری مالی، معاون بین الملل، معاون دانشجویی فرهنگی، سرپرست معاونت پژوهشی و فناوری و مدیر روابط عمومی خود را اعلام و معرفی کرد.
جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی با حجت الاسلام و المسلمین دکتر متوسل ۱۳۹۶/۱۰/۰۴ حجت الاسلام و المسلمین دکتر متوسل مدیر گروه معارف دانشگاه در پرسش و پاسخ دانشجویی به شبهات و سؤالات دانشجویان پاسخ داد.
جشنواره ورزشی دانشجویان ۱۳۹۶/۰۹/۲۸ مدیریت تربیت بدنی دانشگاه از کلیه دانشجویان علاقمند به شرکت در مسابقات دعوت بعمل می آورد.