نمایش اخبار

-

برنامه کارگاه های عملی نیمسال اول 98-97 ۱۳۹۷/۰۷/۲۴ برنامه کارگاه های عملی نیمسال اول 98-97
کارگاه "معرفی فرصت های مطالعاتی مراکز آموزش عالی کشور آلمان" ۱۳۹۷/۰۷/۲۳ معاونت بین الملل دانشکده فناوریهای نوین با همکاری موسسه تبادلات آکادمیک DAAD در تهران کارگاه معرفی فرصت های مطالعاتی مراکز آموزش عالی کشور آلمان را برگزار می کند.
اطلاعیه برنامه اراسموس پلاس ۱۳۹۷/۰۷/۲۳ اطلاعیه KA107 تحت برنامه اراسموس پلاس برای دانشجویان دوره دکتری تخصصی:
مراسم استقبال از دانشجویان جدیدالورود دانشکده ۱۳۹۷/۰۷/۲۲ دکتر حلب چی در مراسم استقبال از دانشجویان جدیدالورود دانشکده: امید است در سال تحصیلی جدید دانشگاه همچنان که در عرصه­ های علمی و پژوهشی در سطح کشور سرآمد است در عرصه­های ورزشی و جشنواره­های فرهنگی نیز جایگاه واقعی خود را به دست آورد.
قابل توجه دانشجویان جدید الورود ۱۳۹۷/۰۷/۱۶ مراسم معارفه دانشجویان جدید الورود دانشکده روز شنبه 97/07/21
ورزش صبحگاهی ۱۳۹۷/۰۷/۰۷ سه شنبه ها 7:30 الی 8:30