نمایش اخبار

-

کارگاههای زمستانه دانشکده مجازی ۱۳۹۷/۱۰/۱۸ در راستای توانمندسازی اعضای هیات علمی، دانشجویان و کارکنان دانشگاه برای مجازی سازی فرایندهای آموزشی؛ "کارگاههای زمستانه دانشکده مجازی" با مجوز رسمی مرکز آموزش مهارتی و حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود.
اولین جلسه پژوهش های بالین محور ۱۳۹۷/۱۰/۱۰ گروه علوم اعصاب و مطالعات اعتیاد در راستای اهداف دانشکده فناوریهای نوین در زمینه ترجمانی کردن مطالعات پژوهشی و با هدف توسعه ارتباط فعال و عملیاتی با بخشهای بالینی، با همکاری گروه نورولوژی اولین جلسه از سلسله جلسات پژوهشهای بالین محور را با حضور جناب آقای دکتر فاتحی از بخش نورولوژی بیمارستان شریعتی این چهارشنبه، 12 دی 97 در ساعت دوازده در طبقه اول دانشکده برگزار خواهد کرد. حضور کلیه علاقمندان آزاد است.
حضور دانشگاه در ششمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران ۱۳۹۷/۱۰/۰۸ شمین دوره نمایشگاه «تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران» از تاریخ سوم تا ششم دی ماه سال جاری با حضور 350 شرکت در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران در حال برگزاری است. این رویداد هر ساله مورد توجه عده کثیری از مخاطبان حوزه صنعت و دانشگاه قرار می گیرد.
معرفی خدمات آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه به مناسبت هفته پژوهش توسط دانشکده ۱۳۹۷/۰۹/۲۸ به مناسبت هفته پژوهش جلسه ای به منظور معرفی خدمات آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه با حضور معاونین محترم پژوهشی و آموزشی دانشگاه و برخی از مسئولین محترم وزارت بهداشت در روز دوشنبه مورخ 97/9/26 از ساعت 13-11 در سالن طبقه ی 2 آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه برگزار شد.
برگزاری مراسم شب یلدا با حضور دانشجویان، کارکنان و اعضای هیأت علمی در دانشکده ۱۳۹۷/۰۹/۲۷ بمناسبت نزدیک شدن به طولانی ترین شب سال، کمیته راهبردی و دانشجویی اقدام به نشست همدلی و همزبانی با حضور کارکنان، دانشجویان و اعضای هیأت علمی کرد.