نمایش اخبار

-

اطلاعیه گرنت کشور سوئیس برای دانشجویان و محققین ایرانی ۱۳۹۷/۰۶/۱۹ گرنت کشور سوئیس برای دانشجویان و محققین ایرانی
برنامه کلاس ها در نیمسال اول 98-97 ۱۳۹۷/۰۶/۱۷ برنامه کلاس ها در نیمسال اول 98-97
برگزاری مراسم بزرگداشت روز کارمند و عید مبارک غدیر در دانشکده ۱۳۹۷/۰۶/۱۱ در مراسم عید غدیر که با همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده برگزار شد به برگزیدگان مسابقه ی کتابخوانی "دقایقی با قرآن" که در سطح دانشگاه برگزار شده بود ، لوح تقدیر و جوایزی تقدیم شد.
قابل توجه دانشجویان مقطع دکتری تخصصی ۱۳۹۷/۰۶/۰۶ به اطلاع میرساند بخش مربوط به سیستم لاگ بوک (سیستم ثبت فعالیت های دانشجویان) در سامانه سیپاد برای دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی راه اندازی شده است.
زمان انتخاب واحد نیمسال اول سال تحصیلی 98 – 97 ۱۳۹۷/۰۶/۰۵ روز شنبه 97/06/17لغایت چهارشنبه 97/06/21می باشد.خواهشمند است در بازه زمانی مشخص شده نسبت به انتخاب واحد خود اقدام فرمایید.