نمایش اخبار

-

حضور خانم دکتر نغمه بهرامی در جراحی بازسازی صورت یک بیمار ۱۳۹۸/۰۷/۰۹ متخصصان فک و صورت بیمارستان شریعتی به سرپرستی دکتر محمد بیات فک، گونه‌ها و کاسه چشم یک بیمار را به‌صورت کامل‌ترمیم کردند.
قابل توجه پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد ۱۳۹۸/۰۷/۰۸ قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون ورودی سال تحصیلی 99/98 رشته های کارشناسی ارشد
اولین نشست مشترک دانشکده و بیمارستان ضیائیان با عنوان "ارتباط نانوفناوری پزشکی با بالین" ۱۳۹۸/۰۷/۰۸ ه گزارش روابط عمومی دانشکده این نشست صمیمی روز چهارشنبه سوم مهرماه 98 در سالن آمفی تئاتر بیمارستان ضیائیان انجام شد.
پشتیبانی بنیاد ملی نخبگان از دانشجویان صاحب استعداد برتر ۱۳۹۸/۰۷/۰۶ بنیاد ملی نخبگان بر اساس آیین نامه" پشتیبانی از فعالیت علمی و فرهنگی دانشجویان مستعد تحصیلی کشور "در سال تحصیلی 99-98 اعتبارها و تسهیلاتی را به دانشجویان صاحب استعداد برتر نورورد دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور اعطا می کند.
تسهیلات بنیاد ملی نخبگان ۱۳۹۸/۰۷/۰۳ اطلاعیه مربوط به زمان ثبت نام دانشجویان نوورود جهت استفاده از تسهیلات بنیاد ملی نخبگان در سال تحصیلی 99-98
اولین انجمن دانشجویی رشته پزشکی مولکولی ۱۳۹۸/۰۷/۰۱ با عنایت پروردگار متعال، ، اولین انجمن دانشجویی رشته پزشکی مولکولی به منظور رشد و تعالی دانشکده و رشته پزشکی مولکولی در مورخ 10/06/98 توسط جمعی از دانشجویان مشتاق و مستعد این رشته تشکیل گردید.