نمایش اخبار

-

جشن میلاد و روز دانشجو در دانشکده با حضور دکتر رستمیان معاون امور اجتماعی و فرهنگی ۱۳۹۶/۰۹/۲۲ دکتر رستمیان: با کاهش در مصرف کالاهای آسیب­ رسان می­توان حال خوب را در جامعه توسعه داد.
سامانه ارزشیابی دانشگاه علوم پزشکی تهران ۱۳۹۶/۰۹/۲۱ باتوجه به اینکه ثبت نام ترم آینده منوط به تکمیل فرم ارزشیابی کیفیت تدریس اساتید محترم می باشد...
برگزاری کارگاه فرآیند نویسی با استفاده از نرم افزار Microsoft Visio‌ ۱۳۹۶/۰۹/۲۰ صول رسم فرآیند های کاری و نرم افزار visio جهت ترسیم فلوچارت های واحد آموزش به دلیلی جلوگیری از سردرگمی دانشجویان در هنگام مراجعه به این واحد، به پرسنل دانشکده آموزش داده شد.
انتصاب دکتر علیرضا احمدیان به‌عنوان رییس دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی ۱۳۹۶/۰۹/۱۴ کتر عباسعلی کریمی رییس دانشگاه، در حکمی دکتر علیرضا احمدیان را به سمت رییس دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی منصوب کرد.
نشست رییس دانشگاه با اعضای هیات علمی دانشکده فناوری های نوین ۱۳۹۶/۰۹/۱۲ دکتر کریمی در دیدار با رییس، هیات رئیسه و اعضای هیات علمی دانشکده فناوری های نوین، دانشگاه را نیازمند مدیران توانمند خواند و بر ضرورت انتخاب هیات رئیسه جامع نگر در دانشکده ها، تاکید کرد
گفتگو با دکتر حسین قنبری، رییس کمیته علمی دومین کنفرانس بین المللی نانوپزشکی و نانوایمنی ۱۳۹۶/۰۹/۰۵ دومین کنفرانس بین المللی نانوپزشکی و نانوایمنی با حضور نمایندگان و محققین شرکت کننده از هفده کشور جهان، در 8و 9 آذر ماه 1396 در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود. Anchorمصاحبه زیر با دکتر حسین قنبری رئیس کمیته علمی این کنفرانس انجام شده است.