نمایش اخبار

-

ملاقات دکتر حلب چی با اعضای کمیته دانشجویی دانشکده ۱۳۹۶/۰۳/۰۳ به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی، در این نشست که روز سه شنبه 2 اردیبهشت ماه انجام شد، دکتر حلب­چی معاون دانشجویی دانشگاه، دکتر خسروانی معاون دانشجویی دانشکده فناوری های نوین پزشکی، دکتر احمدی معاون مالی و اداری دانشکده و اعضای کمیته دانشجویی دانشکده حضور داشتند.
کارگاه آموزشی با عنوان "ناگفته هایی از رعایت اصول اخلاقی در پژوهش و قوانین کپی رایت" ۱۳۹۶/۰۳/۰۲ با کمک معاونت پژوهشی دانشکده کارگاه آموزشی با عنوان "ناگفته هایی از رعایت اصول اخلاقی در پژوهش و قوانین کپی رایت" برگزار گردید.
موفقیت دانشجوی کارشناسی ارشد دانشکده در کسب بورسیه پروژه اراسموس- مرحبا ۱۳۹۶/۰۲/۲۶ خانم فاطمه معدنی ، دانشجوی دوره کارشناسی ارشد رشته نانوتکنولوژی جهت انجام قسمتی از پایان نامه دوره MSc در دانشگاه سانتیاگو دکمپوستلای اسپانیا، موفق به کسب بورسیه از پروژه اراسموس- مرحبا گردید.
برگزیده شدن طرح دکتر قنبری در دهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری ۱۳۹۶/۰۲/۱۷ با حضور رییس دانشگاه و معاون آموزشی وزارت بهداشت از 12 فرآیند مطلوب دانشگاهی در دهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری تجلیل شد.
بازدید اعضای ارشد سمینار بین الملل سازی آموزش عالی از آزمایشگاه جامع تحقیقات (TCF) ۱۳۹۶/۰۲/۱۶ درپی برگزاری سمینار بین الملل سازی آموزش عالی که در روزهای 9 و 10 اردیبهشت ماه 96 در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.در روز دوشنبه 96/2/11 جمعی از اعضای سمینار و مسئولین از آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده فناوریهای نوین پزشکی بازدید کردند .
دریافت گواهینامه رتبه برتر دانشکده درسومین جشنواره ارزیابی عملکرد معاونت توسعه ۱۳۹۵/۱۲/۲۸ در سومین جشنواره ارزیابی عملکرد معاونت توسعه، از 7 دانشکده،9 بیمارستان و 3 شبکه بهداشت با اهدای جوایز، گواهی‌نامه عالی، برتر و اهتمام تقدیر شد.