نمایش اخبار

-

دانشجویان مشمول وظیفه عمومی ۱۳۹۷/۰۶/۰۴ دانشجویان مشمول وظیفه عمومی حداکثر تا تاریخ 97/06/31 فرصت دارند تا با ارائه مدارک لازم نسبت به معافیت تحصیلی خود اقدام نمایند.
اطلاعیه تعطیلی دانشکده ۱۳۹۷/۰۵/۱۶ تعطیلی دانشکده و انجام امور آموزشی دانشجویان
اولین کنگره بین المللی مهندسی بافت و پزشکی بازساختی ایران ۱۳۹۷/۰۵/۰۷ گروه مهندسی بافت دانشکده فناوری های نوین دانشگاه علوم پزشکی تهران با مدیریت هدفمند و تعامل سازنده با سایر انچمن ها توانست حضور و همکاری بیش از دوازده انجمن پزشکی را فراهم سازد که در نوع خود از حیث همکاری انجمن های متفاوت بی نظیر می­باشد.
نشست صمیمی دانش آموختگان دانشکده با اعضای هیئت علمی و هیئت رئیسه ۱۳۹۷/۰۵/۰۶ با همت کمیته دانشجویی معاونت فرهنگی و دانشجویی ، دانشجویان فارغ التحصیل شادی خود را با اساتید خود به اشتراک گذاشتند.
برگزاری آزمون مصاحبه دکتری تخصصی سال 1397 در دانشکده ۱۳۹۷/۰۴/۲۷ مرحله دوم آزمون دکتری تخصصی رشته مهندسی بافت با حضور 44 داوطلب در روز سه شنبه 19 تیر 97 و رشته نانو فناوری پزشکی با حضور 27 داوطلب در روز چهارشنبه 20 تیر 97 برگزار شد.
گفتگو با دکتر جعفر آی در برنامه به خانه برمی گردیم از شبکه 5 ۱۳۹۷/۰۴/۲۵ در آستانه برگزاری اولین کنگره بین المللی مهندسی بافت و پزشکی ترمیمی دکتر جعفر آی فلوشیپ مهندسی بافت و پزشکی ترمیمی گفت: علم مهندسی بافت بسیار نوپا و جدید است و حدودا 10 سال است که به صورت آموزشی و پژوهشی در دانشگاه های علوم پزشکی چندین شهر ایران تدریس میشود و دانشجویان رشته های مختلف پزشکی، دندانپزشکی، داروسازی ، علوم پایه پزشکی و حتی گروه علوم مهندسی می توانند در مقطع دکتری تخصصی در این رشته ادامه تحصیل دهند.