نمایش اخبار

-

برگزاری کارگاه شماره دو" مبانی طرح کسب و کار" در دانشکده ۱۳۹۷/۰۹/۲۵ کارگاه شماره دو" مبانی طرح کسب و کار" در تاریخ چهارشنبه 21 آذرماه در محل دانشکده فناوری های نوین پزشکی با همکاری معاونت پژوهشی دانشکده فناوری های نوین و انجمن علمی نانوفناوری پزشکی ایران برگزار گردید. ریاست کارگاه را دکتر صدرالدینی و دبیر کارگاه را دکتر مهدی آدابی به عهده داشتند.
ارزشیابی اساتید ۱۳۹۷/۰۹/۲۵ باتوجه به اینکه ثبت نام ترم آینده منوط به تکمیل فرم ارزشیابی کیفیت تدریس اساتید محترم می باشد...
برنامه کارگاه های عملی نیمسال اول 98-97 ۱۳۹۷/۰۹/۲۴ برنامه کارگاه های عملی نیمسال اول 98-97
جلسه رفع اشکال کاربران سیستم نجات در دانشکده ۱۳۹۷/۰۹/۲۰ ن جلسه مورخ 97/9/18 با حضور کارکنان فعال در سیستم نجات و با هدف رفع اشکال در رویه ثبت درخواست کالا در سیستم مذکور، در سالن شورا طبقه دهم دانشکده برگزار گردید
برگزاری تور آزمایشگاه جامع جهت دانشجویان دانشکده ۱۳۹۷/۰۹/۲۰ تور آزمایشگاه، با هدف معرفی طبقات 2، 1- و آزمایشگاه مطالعات انسانی، روز دوشنبه مورخ 97/9/19 از ساعت 13-12، با حضور مدیر آزمایشگاه (خانم دکتر عزیزی) و دانشجویان دانشکده فناوری های نوین پزشکی برگزار گردید.
برگزاری پنل دفاع مقدس ۱۳۹۷/۰۹/۱۹ با هماهنگی معاونت توسعه پنل مذکور برای کارکنان دانشگاه و دارای امتیاز ضمن خدمت و اعضا هیات علمی با امتیاز فرهنگی می باشد