نمایش اخبار

-

ثبت نام دومین مدرسه تابستانی یادگیری الکترونیکی ۱۳۹۷/۰۳/۲۹ با اولویت دانشجویان تحصیلات تکمیلی ، 13 تا 17 مرداد 97
انتصاب خانم دکتر زهرا عزیزی به عنوان مدیر آزمایشگاه تحقیقات دانشکده ۱۳۹۷/۰۳/۲۳ دکتر اسماعیل صدرالدینی، معاون پژوهشی دانشکده طی حکمی دکتر زهرا عزیزی، استادیار گروه پزشکی مولکولی دانشکده فناوری های نوین را به عنوان مدیر آزمایشگاه تحقیقات دانشکده فناوری های نوین پزشکی معرفی کرد.
ضیافت افطار در باغ موزه دفاع مقدس با حضــور دانشجویان، کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشکده ۱۳۹۷/۰۳/۲۳ ضیافت افطار در باغ موزه دفاع مقدس به همراه گشت در پل طبیعت با حضــور دانشجویان، کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشکده برگزار شد.
بازدید معاون پژوهشی دانشکده از مرکز خدمات آزمایشگاهی دانشگاه صنعتی شریف ۱۳۹۷/۰۳/۲۳ دکتر اسماعیل صدرالدینی، معاون پژوهش و فناوری دانشکده با هدف ارتقای فعالیت های پژوهشی، فناورانه و خدمات آزمایشگاهی در راستای حرکت به سمت دانشگاه های نسل سوم از مرکز خدمات آزمایشگاهی دانشگاه صنعتی شریف دیدن کرد.
برگزاری جلسه فرهنگی با حضور اساتید و اعضای محترم هیئت علمی دانشکده ۱۳۹۷/۰۳/۲۱ با همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده ،جلسه فرهنگی با حضور اعضای هیئت علمی و اساتید روز دوشنبه 7 خرداد در سالن شورای دانشکده برگزار شد.