نمایش اخبار

-

انتصاب دکتر متوسلی به عنوان سرپرست معاونت دانشجویی و فرھنگی پردیس بین الملل ۱۳۹۷/۰۱/۲۱ دکتر رامین کردی با صدور حکمي دکتر الهه متوسلی عضو هیئت علمی دانشگاه را به عنوان سرپرست معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران منصوب کرد.
بیمه خویش فرما کلیه دانشجویان ۱۳۹۷/۰۱/۲۱ اعلام سازمان تامین اجتماعی مبنی بر اینکه کلیه دانشجویان زیر 50 سال می توانند دارای بیمه خویش فرما و سابقه تامین اجتماعی با پرداخت حداق 1.111.000 ريال ماهیانه باشند.
تمدید فراخوان پانزدهم جذب اعضای هیات ۱۳۹۷/۰۱/۱۸ ثبت نام برای گروهی از داوطلبین ، مجددا از روز شنبه مورخ 97/1/18 لغایت سه شنبه مورخ 97/1/21 ثبت نام اینترنتی جهت شرکت در فراخوان پانزدهم جذب اعضای هیات علمی امکانپذیر خواهد بود،
مراسم تجلیل ازخدمات ماندگاردکترسیدمهدی رضایت ۱۳۹۶/۱۲/۲۰ به گزارش روابط عمومی دانشکده فناوری های نوین پزشکی باحضور جمعی ازاساتید ،اعضای محترم هیئت علمی ،کارکنان و دانشجویان در روز چهارشنبه 16 اسفند 96 باهمت دفتــــــر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه مراسم بزرگداشت دکتر رضایت از ساعت 10 صبح در تالار ابن سینا واقع در دانشکده پزشکی آغاز شد .
پروژه تبادل دانشجو KA107 در قالب برنامه اراسموس پلاس ۱۳۹۶/۱۲/۲۰ یکی از پروژه هایی که اخیرا" دانشگاه در آن حضور پیدا نموده است، KA107 تحت برنامه اراسموس پلاس می باشد. در این پروژه مقرر گردیده است که یک نفر از دانشجویان واجد شرایط PhD دانشگاه جهت تحصیل به مدت 5 ماه در دانشگاه Santiago de Compostela اسپانیا حضور پیدا نماید.
برگزاری پنجمین مراسم روز بین الملل در دانشگاه علوم پزشکی تهران ۱۳۹۶/۱۲/۱۹ پنجمین مراسم بزرگداشت روز بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران در تاریخ 14 و 15 اسفند ماه سال 96 و در محل موزه ملی تاریخ پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.