نمایش اخبار

-

بیمه خویش فرما کلیه دانشجویان ۱۳۹۶/۰۹/۰۵ اعلام سازمان تامین اجتماعی مبنی بر اینکه کلیه دانشجویان زیر 50 سال می توانند دارای بیمه خویش فرما و سابقه تامین اجتماعی با پرداخت حداق 1.111.000 ريال ماهیانه باشند.
برگزاری کارگاه آشنایی با Next Generation Sequencing ۱۳۹۶/۰۸/۲۴ با توجه به اهمیت موضوع آموزش تکنیک مولکولی نسل جدید توالی یابی ژنوم (Next Generation Sequencing) به پژوهشگران حوزه زیست پزشکی و کاربرد روز افزون این روش ارزشمند در حوزه های تشخیصی و تحقیقاتی علوم پزشکی دنیا، برای نخستین بار گروه پزشکی مولکولی دانشکده فناوری های نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با هدف ارتقای سطح دانش و آگاهی پژوهشگران و دانشجویان علاقه‌مند به مطالعات مرتبط با نسل جدید توالی یابی ژنوم، اقدام به برگزاری کارگاه‌ آموزشی در این زمینه نموده است
برگزاری نخستین همایش بین المللی نانوالیاف (ICNF 2017) با همکاری دانشکده ۱۳۹۶/۰۸/۲۲ با توجه به اهمیت علم نانوفناوری و کاربرد نانوالیاف در حوزه پزشکی، کنگره بین المللی نانوالیاف با تلاش و پیگیری های چند ماهه گروه نانوتکنولوژی پزشکی دانشکده فناوری های نوین در روزهای شنبه و یکشنبه 29 و 30 ام مهر ماه 1396 در تالار اصلی سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
جلسه هم اندیشی با دانشجویان در خصوص امور پژوهشی و آزمایشگاه دانشکده ۱۳۹۶/۰۸/۲۰ با توجه به اهمیت استفاده از نظرات دانشجویان در برنامه ریزی و اجرای هدفمند فعالیت های پژوهشی، با هماهنگی معاونت پژوهشی دانشکده جلسه هم اندیشی با حضور جمعی از مسوولین حوزه پژوهشی و دانشجویان دانشکده در روز سه شنبه 96/08/16 از ساعت 10 الی 12 در محل سالن شورای آزمایشگاه جامع دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار گردید.
کارگاه یک روزه راهکارهای عملی برای پیشگیری و تشخیص زود هنگام سرطان سینه ۱۳۹۶/۰۸/۱۳ کارگاه یک روزه راهکارهای عملی برای پیشگیری و تشخیص زود هنگام سرطان سینه با حضور دانشجویان و کارکنان در دانشکده برگزار شد.
دوره های مهارت افزایی و آموزش های عملی ۱۳۹۶/۰۸/۱۰ معاونت آموزشی دانشکده با توجه به برنامه 4 ساله دانشکده در حوزه آموزش و راهبردهای ارائه شده در جهت ارتقا کیفیت آموزش و افزایش مهارت های عملی و فناورانه دانشجویان دوره های مهارت افزایی و آموزش های عملی را برگزار می نماید.