نمایش اخبار

-

برگزاری جلسه با موضوع بررسی برنامه پژوهشی گروه پزشکی مولکولی تاریخ: 97/4/10 ۱۳۹۷/۰۴/۱۶ در راستای برنامه ریزی جامع پژوهشی دانشـکده و نیز اطلاع رسـانی و هماهنگی در خصــوص سیاست هــــای پژوهـشی دانشکده ، اولین جلسه بررسی برنامه پژوهشی گروه پزشـکی مولکولی در تـاریخ 10 تیر با حضور معــاون پژوهـشی دانشکده (دکتر صدرالدینی) ، مدیر محترم گروه پزشکی مـولکولی (خانم دکتر متوسلی) ، مـــدیر پژوهش دانشکده (خانم دکتر فرهمند فر) ، مدیر آزمایشگاه (خانم دکتر عزیزی) ، مسئــول هماهنگی و برنامه ریزی پژوهشی (خانم دکتر وثوقی) و کارشناس حوزه معاونت ( آقای زرین) برگزار گردید.
موفقیت سه تن از اعضای هیئت علمی دانشکده در انتخابات انجمن علمی نانوفناوری پزشکی ایران ۱۳۹۷/۰۴/۱۶ باحضور120نفر از اعضا انجام پذیرفت و اعضای هیئت مدیره ی جدید انجمن برای سه سال آینده تعیین شد.
نشست صمیمی فارغ التحصیلان دانشکده با ریاست و اعضای هیات علمی دانشکده ۱۳۹۷/۰۴/۱۶ نشست صمیمی فارغ التحصیلان دانشکده با ریاست و اعضای هیات علمی دانشکده روز دوشنبه 25 تیر ماه
مسابقه ویژه دانشجویان ۱۳۹۷/۰۴/۱۶ اگر من رئیس دانشکده بودم...
ورزش همگانی و صبحگاهی ۱۳۹۷/۰۴/۱۶ سه شنبه ها از ساعت 7:20 الی 8:30
برگزاری جلسه ی فرهنگی با حضورجمعی از اعضای هیئت علمی دانشکده ۱۳۹۷/۰۴/۱۵ با همت معاونت فرهنگی و دانشجویی جلسه ی فرهنگی با حضور جمعی از اعضای هیئت علمی دانشکده برگزار شد.