نمایش اخبار

-

صعودسعید پورسلیمان همراه با تیم کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی تهران به قله 4 هزارو 850 متری علم کوه ۱۳۹۸/۰۶/۱۰ یم کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی تهران متشکل از دانشجویان،کارکنان واعضای هیات علمی به همراه مربی وسرپرستان،روزچهارشنبه 6 شهریور 98 به قله علم کوه صعود کردند.
تقدیر و تشکر از کارمندان دانشکده به مناسبت روز کارمند ۱۳۹۸/۰۶/۱۰ به گزارش روابط عمومی دانشکده فناوری های نوین پزشکی، روز شنبه مورخ 9 شهریور 98 جلسه ای با حضور آقای علیرضا تکلو، معاون اداری مالی دانشکده و کارمندان تشکیل شد.
اطلاعیه انتخاب واحد نیمسال اول 99-98 ۱۳۹۸/۰۶/۰۹ مان انتخاب واحد از تاریخ 98/06/10 لغایت 98/6/13 می باشد
برگزاری آزمون مصاحبه دكتری تخصصی در دانشکده ۱۳۹۸/۰۶/۰۹ آزمون مصاحبه دکتری تخصصی سال 98 در رشته های مهندسی بافت، بیوتکنولوژی پزشکی و تصویربرداری پزشکی در دانشکده برگزار شد.
نشست‌ با موضوع اقتصاد رفتاری و سوگیری‌های شناختی ۱۳۹۸/۰۵/۲۸ این نشست‌ها که روز سه شنبه پانزدهم مرداد ماه با موضوع اقتصاد رفتاری و سوگیری‌های شناختی، در طبقه‌ی دوم آزمایشگاه جامع دانشگاه علوم پزشکی تهران که میزبان این سری از نشست هاست،  برگزار شد
برگزاری کارگاه اخذ گرنت از منابع خارجی ۱۳۹۸/۰۵/۲۷ این کارگاه در روز سه شنبه مورخ 98/05/08 در سالن شورای دانشکده توسط خانم دکتر خرازی ارایه شد.