نمایش اخبار

-

بازدید اعضای هیات ممتحنه و ارزشیابی رشته نانوفناوری پزشکی از دانشکده ۱۳۹۶/۱۲/۰۵ اعضای هیات ممتحنه و ارزشیابی رشته نانوفناوری پزشکی روز چهار شنبه 25 بهمن از دانشکده فناوری های نوین پزشکی دیدن کردند.
دیدار معاون اجرایی دانشگاه ایندیانا پردو از دانشکده ۱۳۹۶/۱۲/۰۵ دکتر مایکل کولیک، معاون اجرایی دانشگاه ایندیانا پردوی آمریکا، 28 بهمن از دانشکده فناوری های نوین پزشکی بازدید کرد
برگزاری کارگاه آموزشی رعایت اصول ایمنی زیستی در آزمایشگاه ۱۳۹۶/۱۲/۰۵ ششمین دوره کارگاه آموزشی رعایت اصول ایمنی زیستی در آزمایشگاه در دانشکده فناوری های نوین پزشکی برگزار شد.
برگزاری مراسم زیارت عاشورا به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در دانشکده ۱۳۹۶/۱۲/۰۵ با همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده ی فناوری های نوین پزشکی مراسم زیارت عاشورا به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در دانشکده برگزار شد.
نشست صمیمی نمایندگان دانشجویان دانشکده با رئیس دانشکده ۱۳۹۶/۱۲/۰۵ با همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده نشست صمیمی نمایندگان دانشجویان دانشکده فناوری های نوین پزشکی با رئیس دانشکده برگزار شد.