نمایش اخبار

-

مراسم استقبال از دانشجویان جدیدالورود در دانشکده برگزار شد ۱۳۹۶/۰۸/۰۶ دانشجویان با حضور درموزه تاریخ علوم پزشکی از نزدیک با تاریخچه خدمات پیشکسوتان عرصه پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی تهران آشنا شدند.
قابل توجه دانشجویان جدید الورود ۱۳۹۶/۰۷/۳۰ مراسم معارفه دانشجویان جدید الورود دانشکده روز سه شنبه 96/08/02
ورزش همگانی دانشجویان، کارکنان و اعضای هیأت علمی در پارک لاله ۱۳۹۶/۰۷/۳۰ دانشکده فناوری های نوین پزشکی به مناسبت روز تربیت بدنی برگزار کرد
کار فرهنگی یعنی داشتن حال خوب و توسعه آن در محیط زندگی ۱۳۹۶/۰۷/۲۳ با حضور کمیته فرهنگی کارکنان دانشکده ، کارگاه حال خوب چیست و چگونه آنرا در محل کار توسعه دهیم؟ برگزار شد.
علیرضا شعاع حسنی برگزیده سومین دوره جشنواره دانشجویی ابن‌سینا ۱۳۹۶/۰۷/۲۳ علیرضا شعاع حسنی برگزیده سومین دوره جشنواره دانشجویی ابن‌سینا پیشنهاد داد با انتخاب افراد شایسته و محدودتر و گنجاندن مشوق‌های پژوهشی در سطح ملی، می‌توان بر کیفیت و اهمیت جشنواره افزود.
تور فناوری نانو(بازدید از نمایشگاه بین المللی) ۱۳۹۶/۰۷/۱۶ از علاقمندان محترم دعوت می شود برای بازدید از نمایشگاه حداکثر تا تاریخ 16/07/96 به خانم عسگری مراجعه نمایند