نمایش اخبار

-

تمدید فراخوان مرحله سوم پروژه مرحبا ۱۳۹۵/۱۰/۱۹ مرحله سوم پروژه مرحبا برای بازه زمانی 22 دسامبر 2016 تا 14 فوریه 2017 در حال اجرا است.
سامانه ارزشیابی اعضای هیات علمی ۱۳۹۵/۱۰/۱۴ باتوجه به اینکه ثبت نام ترم آینده منوط به تکمیل فرم ارزشیابی کیفیت تدریس اساتید محترم می باشد...
بخشنامه سیستم همپوشانی حضور و غیاب ۱۳۹۵/۱۰/۱۲ سیستم همپوشانی حضور و غیاب ماهانه
جشن بزرگ میلاد پیامبر رحمت (ص) و امام جعفر صادق (ع) ۱۳۹۵/۰۹/۳۰ جشن بزرگ میلاد پیامبر رحمت (ص) و امام جعفر صادق (ع) با حضور آقای دکتر حلب چی معاون دانشجویی در دانشگاه برگزار شد
بازدید هیئت رئیسه دانشگاه ازدانشکده فناوری های نوین پزشکی ۱۳۹۵/۰۹/۲۹ یکصدوسی و هشتمین جلسه دوره چهارم هیئت‌رئیسه با دستور جلسه، ارائه گزارش رئیس دانشکده، استماع نظرات و دیدگاه‌های معاونین دانشکده و مدیران گروه‌های آموزشی، نظرات و بازخوردهای اعضای هیئت‌رئیسه دانشگاه و جمع‌بندی رئیس دانشگاه برگزار شد.
پیام تبریک به دانشجویان برگزیده سومین جشنواره دانشجویی ابن سینا ۱۳۹۵/۰۹/۲۱ در جشنواره دانشجویی ابن‌سینای امسال 3 برگزیده در بخش‌های آموزشی و پژوهشی از دانشکده فناوری های نوین پزشکی معرفی شدند.