نمایش اخبار

-

انتصاب خانم دکتر زهرا عزیزی به عنوان مدیر آزمایشگاه تحقیقات دانشکده ۱۳۹۷/۰۳/۲۳ دکتر اسماعیل صدرالدینی، معاون پژوهشی دانشکده طی حکمی دکتر زهرا عزیزی، استادیار گروه پزشکی مولکولی دانشکده فناوری های نوین را به عنوان مدیر آزمایشگاه تحقیقات دانشکده فناوری های نوین پزشکی معرفی کرد.
ضیافت افطار در باغ موزه دفاع مقدس با حضــور دانشجویان، کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشکده ۱۳۹۷/۰۳/۲۳ ضیافت افطار در باغ موزه دفاع مقدس به همراه گشت در پل طبیعت با حضــور دانشجویان، کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشکده برگزار شد.
بازدید معاون پژوهشی دانشکده از مرکز خدمات آزمایشگاهی دانشگاه صنعتی شریف ۱۳۹۷/۰۳/۲۳ دکتر اسماعیل صدرالدینی، معاون پژوهش و فناوری دانشکده با هدف ارتقای فعالیت های پژوهشی، فناورانه و خدمات آزمایشگاهی در راستای حرکت به سمت دانشگاه های نسل سوم از مرکز خدمات آزمایشگاهی دانشگاه صنعتی شریف دیدن کرد.
برگزاری جلسه فرهنگی با حضور اساتید و اعضای محترم هیئت علمی دانشکده ۱۳۹۷/۰۳/۲۱ با همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده ،جلسه فرهنگی با حضور اعضای هیئت علمی و اساتید روز دوشنبه 7 خرداد در سالن شورای دانشکده برگزار شد.
برنامه امتحانات ۱۳۹۷/۰۳/۲۰ برنامه امتحانات نیمسال دوم 97-96
برگزاری مسابقه ی کتابخوانی "دقایقی با قرآن" با حضور کارکنان و دانشجویان ۱۳۹۷/۰۳/۲۰ با همت معاونت فرهنگی دانشکده ی فناوری های نوین پزشکی مسابقه ی کتابخوانی با حضور جمعی از دانشجویان و کارکنان Anchorروز شنبه 19 خرداد در دانشکده برگزار شد.