نمایش اخبار

-

اطلاعیه برنامه اراسموس پلاس ۱۳۹۷/۰۷/۲۳ اطلاعیه KA107 تحت برنامه اراسموس پلاس برای دانشجویان دوره دکتری تخصصی:
مراسم استقبال از دانشجویان جدیدالورود دانشکده ۱۳۹۷/۰۷/۲۲ دکتر حلب چی در مراسم استقبال از دانشجویان جدیدالورود دانشکده: امید است در سال تحصیلی جدید دانشگاه همچنان که در عرصه­ های علمی و پژوهشی در سطح کشور سرآمد است در عرصه­های ورزشی و جشنواره­های فرهنگی نیز جایگاه واقعی خود را به دست آورد.
قابل توجه دانشجویان جدید الورود ۱۳۹۷/۰۷/۱۶ مراسم معارفه دانشجویان جدید الورود دانشکده روز شنبه 97/07/21
ورزش صبحگاهی ۱۳۹۷/۰۷/۰۷ سه شنبه ها 7:30 الی 8:30
قابل توجه پذيرفته شدگان آزمون ورودي دوره کارشناسی ارشد سال تحصيلي 98-97 ۱۳۹۷/۰۷/۰۳ خواهشمند است از تاريخ 97/07/07 لغايت 97/07/08 براي تكميل فرم ها و مدارك ثبت نا‌مي بشرح ذیل با وارد نمودن كدملي به عنوان كد كاربري و رمز عبور به نشاني سايت ثبت نامي‌https://sipad.tums.ac.ir/stdnew مراجعه و نسبت به ا‌سكن مدارك و ثبت نام اينترنتي اقدام فرمايند.
بازدید از نمایشگاه Iran Pharma ۱۳۹۷/۰۷/۰۳ چهارشنبه 97/07/04 ساعت 9 صبح