نمایش اخبار

-

اطلاعیه برگزاری سمینار ۱۳۹۶/۱۲/۰۵ سمینار Cell biology, cellular immunology, T cell signalling, membrane biology, single molecule imaging توسط Prof. Katharina Gaus منتخب جشنواره بین المللی خوارزمی و عضو هیات The University of New South Wales کشور استرالیا برگزار می گردد.
انتصاب دکتر مسعود خسروانی بعنوان رابط دانشگاه و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ۱۳۹۶/۱۱/۲۳ معاون بین الملل دانشگاه طی حکمی، دکتر "مسعود خسروانی" را به عنوان رابط دانشگاه علوم پزشکی تهران و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی منصوب کرد.
بازدید جمعی از دانشجویان ایرانی و خارجی، اعضای هیأت علمی و کارکنان از باغ موزه دفاع مقدس ۱۳۹۶/۱۱/۲۱ بمناسبت دهه مبارکه فجر دانشکده فناوری­های نوین پزشکی برگزار کرد:
جلسه فراخوان عمومي معرفي برنامه "دو استاد راهنما از دو دانشگاه براي هدايت رساله دانشجو دكتري" ۱۳۹۶/۱۱/۱۷ در راستای اهداف بین المللی سازی دانشگاه علوم پزشکی تهران، برنامه ی های مدرک مشترک و مدرک دوگانه به منظور قرار دادن دانشجو در دو محیط آموزشی متفاوت، آشنایی با فرهنگ و زبان دوم، افزایش انتشارات مشترک بین دو دانشگاه و ارتقاء کیفیت آموزش همواره حائز اهمیت بوده است.
بازدید اعضای هیات رییسه دانشکده توانبخشی از دانشکده فناوری های نوین پزشکی ۱۳۹۶/۱۱/۱۵ ه گزارش روابط عمومی دانشکده فناوری های نوین، اعضای هیات رییسه دانشکده توانبخشی روز شنبه 14 بهمن از دانشکده فناوری های نوین پزشکی دیدن کردند.
حضور پر رنگ دانشگاه علوم پزشكي تهران در " دومين همايش علوم پايه پزشكي: فرصت ها و چالش ها" ۱۳۹۶/۱۱/۱۵ به گزارش همايش علوم پايه پزشكي، دومين همايش علوم پايه پزشكي، فرصت­­ها و چالش­ها در روز پنج شنبه 12 بهمن در محل فرهنگستان تشكيل شد.