نمایش اخبار

-

انتصاب دکتر الهه متوسلی به عنوان مدیر گروه پزشکی مولکولی ۱۳۹۷/۰۳/۱۹ دکتر عباسعلی کریمی، رئیس دانشگاه طی حکمی خانم دکتر الهه متوسلی، استادیار گروه پزشکی مولکولی دانشکده فناوری های نوین را به عنوان مدیر گروه رشته آموزشی پزشکی مولکولی معرفی کرد.
انتصاب دکتر بابک نگاهداری به عنوان مدیر گروه زیست فناوری پزشکی ۱۳۹۷/۰۳/۱۸ دکتر عباسعلی کریمی، رئیس دانشگاه طی حکمی دکتر بابک نگاهداری، استادیار گروه زیست فناوری پزشکی دانشکده فناوری های نوین را به عنوان مدیر گروه آموزشی زیست فناوری پزشکی معرفی کرد.
سخنرانی آنالیز تک سلولی در تشخیص و تمایز بافت های سرطانی در دانشکده ۱۳۹۷/۰۳/۰۹ ا همت معاونت پژوهشی دانشکده در راستای آشنایی اعضای هیأت علمی و دانشجویان دانشکده با آخرین دستاوردهای علمی و فناوری در حوزه فعالیت های مرتبط با آنالیز تک سلولی در تشخیص و تمایز بافت­های سرطانی، سخنرانی آموزشی با دعوت از دکتر ابراهیم عزیزی، استاد بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی تهران و همکار پژوهشی در مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه میشیگان آمریکا در محل سالن اجتماعات واقع در طبقه دوم ساختمان شماره یک دانشکده فناوریهای نوین پزشکی برگزار شد.
برگزاری اولین کارگاه مهارت افزایی "آسیب شناسی اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی" در دانشکده ۱۳۹۷/۰۳/۰۹ با همت معاونت پژوهشی دانشکده و همکاری ستاد ویژه توسعه فناوری نانو کارگاه مهارت افزایی آسیب شناسی اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی در روز سه شنبه هشتم خرداد در دانشکده برگزار شد.
ورزش همگانی دانشجویان ،کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشکده در پارک لاله ۱۳۹۷/۰۲/۲۹ با همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده ی فناوری های نوین پزشکی، روز سه شنبه 25 اردیبهشت ورزش همگانی دانشجویان ،کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشکده فناوری های نوین در پارک لاله برگزار شد.
کارگاه آموزشی با عنوان "رعایت اصول نگارش علمی" در دانشکده برگزار شد ۱۳۹۷/۰۲/۲۵ با همت معاونت پژوهشی دانشکده فناوری های نوین پزشکی، کارگاه آموزشی با عنوان "رعایت اصول نگارش علمی" در دانشکده برگزار گردید.