نمایش اخبار

-

برگزاری مراسم بزرگداشت روز کارمند و عید مبارک غدیر در دانشکده ۱۳۹۷/۰۶/۱۱ در مراسم عید غدیر که با همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده برگزار شد به برگزیدگان مسابقه ی کتابخوانی "دقایقی با قرآن" که در سطح دانشگاه برگزار شده بود ، لوح تقدیر و جوایزی تقدیم شد.
قابل توجه دانشجویان مقطع دکتری تخصصی ۱۳۹۷/۰۶/۰۶ به اطلاع میرساند بخش مربوط به سیستم لاگ بوک (سیستم ثبت فعالیت های دانشجویان) در سامانه سیپاد برای دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی راه اندازی شده است.
زمان انتخاب واحد نیمسال اول سال تحصیلی 98 – 97 ۱۳۹۷/۰۶/۰۵ روز شنبه 97/06/17لغایت چهارشنبه 97/06/21می باشد.خواهشمند است در بازه زمانی مشخص شده نسبت به انتخاب واحد خود اقدام فرمایید.
دانشجویان مشمول وظیفه عمومی ۱۳۹۷/۰۶/۰۴ دانشجویان مشمول وظیفه عمومی حداکثر تا تاریخ 97/06/31 فرصت دارند تا با ارائه مدارک لازم نسبت به معافیت تحصیلی خود اقدام نمایند.
اطلاعیه تعطیلی دانشکده ۱۳۹۷/۰۵/۱۶ تعطیلی دانشکده و انجام امور آموزشی دانشجویان
اولین کنگره بین المللی مهندسی بافت و پزشکی بازساختی ایران ۱۳۹۷/۰۵/۰۷ گروه مهندسی بافت دانشکده فناوری های نوین دانشگاه علوم پزشکی تهران با مدیریت هدفمند و تعامل سازنده با سایر انچمن ها توانست حضور و همکاری بیش از دوازده انجمن پزشکی را فراهم سازد که در نوع خود از حیث همکاری انجمن های متفاوت بی نظیر می­باشد.