نمایش اخبار

-

دریافت مدرک تحصیلی از طریق سامانه جامع و یکپارچه سیپاد ۱۳۹۷/۰۲/۲۵ کلیه دانش آموختگان محترم می توانند از روز شنبه مورخ 97/02/29 برای دریافت مدرک تحصیلی خود به آدرس https://sipad.tums.ac.ir مراجعه فرمایند.
سامانه ارزشیابی دانشگاه علوم پزشکی تهران ۱۳۹۷/۰۲/۲۵ باتوجه به اینکه ثبت نام ترم آینده منوط به تکمیل فرم ارزشیابی کیفیت تدریس اساتید محترم می باشد...
مسابقه ی کتابخوانی ویژه ی کارکنان ودانشجویان ۱۳۹۷/۰۲/۱۹ معاونت فرهنگی دانشکده فناوری های نوین پزشکی به مناسبت ماه مبارک رمضان برگزار می کند
تماشای فیلم "به وقت شام" به مناسبت جشن نیمه شعبان ۱۳۹۷/۰۲/۱۶ به مناســبت جشن نیمه شـعبان جمعـی از دانشجویان و کارکنان دانشکده فناوری های نوین پزشکی در روز سه شنبه 11 اردیبهشت در سینما سپیده به تماشای فیلم به وقت شام نشستند.
برگزاری جشن گرامیداشت هفته آموزش ۱۳۹۷/۰۲/۱۵ جشن گرامیداشت هفته آموزش برای اولین بار در دانشکده فناوری های نوین پزشکی برگزار شد. این مراسم که همراه با برنامه های شاد و مسابقاتی بود، مورد استقبال چشمگیر دانشجویان و اعضای هیئت علمی قرار گرفت.
نشست صمیمی سرپرست مرکز پژوهش های علمی دانشجویی دانشگاه با دانشجویان دانشکده ۱۳۹۷/۰۲/۰۸ نشست صمیمی دکتر پروین پاسالار، سرپرست مرکز پژوهش های علمی دانشجویی دانشگاه با دانشجویان دانشکده در خصوص نحوه همکاری علمی با مرکز پژوهش های دانشجویی در روز چهارشنبه 5 اردیبهشت در دانشکده برگزار شد.