نمایش اخبار

-

انتصاب دکتر سید مهدی رضایت به عنوان رئیس کمیته فناوری نانو سازمان غذا و دارو ۱۳۹۶/۱۰/۲۶ معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو طی حکمی، دکتر " سید مهدی رضایت " را به عنوان رئیس کمیته فناوری نانو سازمان غذا و دارو منصوب کرد.
برگزاری کارگاه آموزشی رعایت اصول ایمنی زیستی (Biosafety) در آزمایشگاه ۱۳۹۶/۱۰/۲۰ نظر به اهمیت آشنایی دانشجویان با رعایت اصول ایمنی زیستی برای فعالیت های پژوهشی در آزمایشگاه های تحقیقاتی، پنجمین دوره کارگاه آموزشی رعایت اصول ایمنی زیستی در آزمایشگاه (Biosafety in Laboratory) در مورخه 19 دی 96 در دانشکده فناوری های نوین برگزار شد.
برنامه امتحانات نیمسال اول 97-96 ۱۳۹۶/۱۰/۲۰ برنامه امتحانات گروه های آموزشی در نیمسال اول سال تحصیلی 97-96
چهارمین دوره مسابقات فوتسال "جام پیشکسوتان" کارکنان و اعضای هیات علمی بالاتر از 45 سال دانشگاه ۱۳۹۶/۱۰/۱۸ مدیریت تربیت بدنی دانشگاه در نظر دارد با هدف توسعه و گسترش ورزش و افزایش نشاط و فعالیت بدنی در بین کارکنان و اعضای هیات علمی بالاتر از 45 سال در سطح دانشگاه، چهارمین دوره مسابقات فوتسال با عنوان "جام پیشکسوتان" را با حضور تیم های شرکت کننده از کلیه واحدهای زیر مجموعه دانشگاه برگزار نماید.
نشست صمیمی معاون مالی اداری دانشکده با کارشناسان در خصوص طرح تکریم ارباب رجوع ۱۳۹۶/۱۰/۱۸ در نشستي كه با حضور دکتر اکبر احمدی ، معاون اداری و مالی، دکتر سید مهدی نوراشرف الدین مدیر روابط عمومی و جمعی از کارشناسان حوزه های مختلف دانشکده برگزار شد موضوع طرح تكريم مردم و جلب رضايت ارباب رجوع که از برنامه هاي جاري دانشكده است مورد بررسی قرار گرفت.
جلسه معاون مالی اداری دانشکده با کارشناسان در خصوص ایمنی دانشکده ۱۳۹۶/۱۰/۱۸ به گزارش روابط عمومي دانشكده، در نشستي كه با حضور دکتر اکبر احمدی ، معاون اداری و مالی، و جمعی از کارشناسان حوزه های مختلف دانشکده برگزار شد موضوع ایمنی دانشکده که از برنامه هاي جاري دانشكده است مورد بررسی قرار گرفت.