نمایش اخبار

-

برندگان مسابقه کتاب خوانی شماره 2 "زندگی نامه شهید والا مقام ابراهیم هادی" ۱۳۹۵/۰۹/۱۶ زندگی نامه شهید والا مقام ابراهیم هادی
بازدید گروه علوم اعصاب و مطالعات اعتیاد از آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز ۱۳۹۵/۰۹/۱۴ گروه علوم اعصاب و مطالعات اعتیاد در تاریخ 95/09/03 به همراه دانشجویان و تعدادی از اعضای هیئت علمی ، بازدید دوساعته ای از آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز داشتند.
برگزاری مسابقه کتابخوانی شماره 2 ۱۳۹۵/۰۹/۱۴ پیرامون معرفی شخصیت شهید عالی مقام ابراهیم هادی در دانشگاه برگزار شد
مسابقه کتابخوانی ۱۳۹۵/۰۸/۲۳ ویژه دانشجویان ،کارکنان و اعضای محترم هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران
پیام تسلیت ۱۳۹۵/۰۸/۱۲ جناب آقاي دكتر صدرالدینی با كمال تأسّف و تأثر درگذشت پدر گرامیتان را به جنابعالي و خانواده محترم تسليت عرض مي‌نمايیم.
جشن دانشجویان جدیدالورود ۱۳۹۵/۰۸/۱۰ دانشجویان جدیدالورود بازدید از موزه تاریخ علوم پزشکی را خاطره ای ماندگار و ارزشمند از دانشگاه علوم پزشکی تهران دانستند.