نمایش اخبار

-

مراسم تکریم و معارفه معاون اداری و مالی دانشکده برگزار شد ۱۳۹۸/۰۲/۲۴ با حضور اعضای هیئت رئیسه دانشکده، کارکنان و اعضای هیئت علمی، دکتر نکوفر مدیر روابط بین الملل دانشگاه و مهمانانی از امور مالی دانشگاه مراسم تکریم و معارفه معاون اداری و مالی دانشکده فناوری های نوین پزشکی برگزار شد
سخنرانی دکتر حسین یزد خواستی، محقق دوره پسا دکتری از دانشگاه ویرجینیا ۱۳۹۸/۰۲/۱۶ در روز شنبه مورخ 14 اردیبهشت ماه 1398، دکتر حسین یزد خواستی، محقق دوره پسا دکتری از دانشگاه ویرجینیا مهمان گروه بیوتکنولوژی پزشکی بود و به ایراد سخنرانی تحت عنوان " بررسی آناپلوئیدیدرکروموزومهای تخمک موش و انسان با کمک روش CRISPR" پرداختند.
برگزاری برنامه مشاوره تغذیه با حضور متخصصین تغذیه در دانشکده ۱۳۹۸/۰۲/۱۶ معاونت دانشجویی فرهنگی دانشکده روز شنبه مورخ 98/2/14، برنامه مشاوره تغذیه را با حضور دکتر فارسانی متخصص تغذیه،‌ جهت پرسنل و دانشجویان دانشکده برگزارکرد.
برگزاری دوره آموزشی ایمنی و آتش نشانی در دانشکده ۱۳۹۸/۰۲/۱۶ روز شنبه مورخ 98/2/14،‌ دوره آموزشی ایمنی و آتش نشانی با حضور آتش نشانان ایستگاه 40 آتش نشانی، جهت دانشجویان و پرسنل آزمایشگاه برگزار گردید. این دوره در دو مرحله تئوری و عملی با حضور تمامی افراد در آزمایشگاه جامع تحقیقات برگزار گردید.
تقدیر از اعضای هیئت علمی دانشکده به مناسبت روز معلم ۱۳۹۸/۰۲/۱۶ سنت است که هر سال، همزمان با سالروز شهادت استاد مطهری، روز معلم را گرامی میداریم. قطعاً اختصاص روزی برای بزرگداشت معلمان، سنتی ارزشمند و فرصتی مناسب برای اندیشیدن دوباره به آموزش و آموزشگر و آموزگار است
آزمون جامع گروه نانوفناوری پزشکی در نیمسال دوم تحصیلی 97-98 برگزار شد ۱۳۹۸/۰۲/۱۶ به گزارش روابط عمویم دانشکده فناوری های نوین پزشکی آزمون‌ جامع گروه نانوفناوری پزشکی روز یکشنبه 15 اردیبهشت ماه در دانشکده فناوریهای نوین پزشکی برگزار شد. این آزمون از ساعت 9 تا 12 به صورت کتبی و از ساعت 14 تا 15:30 به صورت شفاهی توسط 7 داور داخلی و 2 داور خارجی با حضور نماینده آموزش برگزار شد.