نمایش اخبار

-

مجموعه کارگاه های مبانی مدیریت پژوهش فناورانه سلامت ۱۳۹۵/۰۶/۲۰ در راستای برگزاری "مجموعه کارگاه های مبانی مدیریت پژوهش فناورانه سلامت" توسط دفتر همکاری دانشگاه،صنعت و جامعه جدول کارگاه های برنامه ریزی شده برای نیمه دوم سال جاری در فایل زیر قابل مشاهده است.
دومین تور فناوری نانو ۱۳۹۵/۰۶/۱۷ همزمان با نهمین جشنواره بین المللی فناوری نانو
کسب عنوان دانشجوی برتر توسط خانم زهرا نوری در پنجمین جشن یکپارچه دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران ۱۳۹۵/۰۶/۰۷ در پنجمین جشن یکپارچه دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران سال 1395 ،‌خانم زهرا نوری فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد رشته زیست فناوری پزشکی ...
برگزاری آزمون مصاحبه دكتری تخصصی در دانشکده فناوریهای نوین پزشکی ۱۳۹۵/۰۶/۰۳ به گزارش روابط عمومی دانشکده براساس برنامه ریزی صورت گرفته، از پذیرفته شدگان در مرحله نخست آزمون علمی برای انجام مصاحبه در 3 رشته مهندسی بافت ، نانوتکنولوژی پزشکی و بیوتکنولوژی پزشکی در منطقه آمایشی 10 دعوت بعمل آمد.
امضای تفاهم نامه همکاری بین دانشکده فناوریهای نوین پزشکی و دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران ۱۳۹۵/۰۶/۰۳ به گزارش روابط عمومی دانشکده فناوریهای نوین پزشکی نشست مشترک هیات رئیسه دانشکده فناوریهای نوین پزشکی با رئیس دانشکده علوم و فنون نوین دانشگاه تهران و هیات همراه ایشان در محل دانشکده فناوریهای نوین پزشکی برگزار شد.
برگزاری کارگاه مس اسپکترومتری ۱۳۹۵/۰۵/۱۰ برگزاری کارگاه مس اسپکترومتری با همکاری گروه زیست فناوری پزشکی دانشکده ، معاونت بین الملل دانشگاه و آزمایشگاه غذا و دارو