نمایش اخبار

-

برگزاری جلسه ی فرهنگی با حضور اساتید و اعضای محترم هیئت علمی دانشکده ۱۳۹۷/۰۲/۰۴ با همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده جلسه ی فرهنگی با حضور اعضای هیئت علمی و اساتید دانشکده برگزار شد.
بازدید رئیس و عضو هیات عملی دانشگاه سملوایز بوداپست مجارستان از آزمایشگاه جامع تحقیقات ۱۳۹۷/۰۲/۰۴ روز دوشنبه مورخ 97/2/3 دکتر Tamas Masszi رییس دانشکده پزشکی و عضو هیات دانشگاه سملوایز بوداپست و پروفسور Hunyady Lászlóعضو هیات علمی دانشگاه سملوایز از کشور مجارستان از آزمایشگاه جامع تحقیقات پیش بازدید کردند.
دیدار نوروزی در دانشکده فناوری های نوین پزشکی ۱۳۹۷/۰۱/۲۶ دیدار نوروزی دکتر علیرضا احمدیان با اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشکده در روز دوشنبه 20 فروردین 97 در سالن همایش این دانشکده برگزار شد
انتصاب دکتر متوسلی به عنوان سرپرست معاونت دانشجویی و فرھنگی پردیس بین الملل ۱۳۹۷/۰۱/۲۱ دکتر رامین کردی با صدور حکمي دکتر الهه متوسلی عضو هیئت علمی دانشگاه را به عنوان سرپرست معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران منصوب کرد.
بیمه خویش فرما کلیه دانشجویان ۱۳۹۷/۰۱/۲۱ اعلام سازمان تامین اجتماعی مبنی بر اینکه کلیه دانشجویان زیر 50 سال می توانند دارای بیمه خویش فرما و سابقه تامین اجتماعی با پرداخت حداق 1.111.000 ريال ماهیانه باشند.
تمدید فراخوان پانزدهم جذب اعضای هیات ۱۳۹۷/۰۱/۱۸ ثبت نام برای گروهی از داوطلبین ، مجددا از روز شنبه مورخ 97/1/18 لغایت سه شنبه مورخ 97/1/21 ثبت نام اینترنتی جهت شرکت در فراخوان پانزدهم جذب اعضای هیات علمی امکانپذیر خواهد بود،