نمایش اخبار

-

تقدیر از کارکنان واحد خدمات دانشکده به مناسبت روز کارگر ۱۳۹۸/۰۲/۱۶ کارگران از شریف ترین طبقه اجتماع هستند، زیرا چرخش دست و بازوی آنها باعث چرخش چرخه های زندگی جامعه و امتداد رگه های حیات در مجاری هستی است.
اهدای خون – اهدای زندگی ۱۳۹۸/۰۲/۱۴ با توجه به اعلام نیاز سازمان انتقال خون مبنی براهدای گروه های خونی و داوطلب بودن اعضای دانشکده، جمعی از اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان دانشکده فناوری های نوین پزشکی در اقدامی خیر خواهانه در روز سه شنبه مورخ 10 اردیبهشت به مرکز انتقال خون مراجعه کرده و در عمل اهدای خون مشارکت کردند.
جشن نیمه شعبان در دانشکده ۱۳۹۸/۰۲/۰۹ مراسم جشن میلاد حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در دانشکده برگزار شد.
شرکت دانشکده در جشنواره روز بین الملل ۱۳۹۸/۰۲/۰۸ این جشنواره بین المللی در روزهای 2-4 اردیبهشت ماه با حضور روسا و معاونین دانشگاه برگزار گردید، در این جشنواره دانشجویان بین الملل دستاوردهای علمی و فرهنگی کشور خود را به نمایش گذاشتند همچنین میزهایی به دانشکده ها جهت ارائه دستاوردهای علمی اختصاص یافته بود.
اطلاعیه ۱۳۹۸/۰۲/۰۳ سامانه شعاع فعلی از ابتدای ماه جاری (اردیبهشت سال 1398) برای اعضای هیات علمی غیربالینی دانشگاه علوم پزشکی تهران غیرفعال شده
جشن نیمه شعبان ۱۳۹۸/۰۱/۳۱ معاونت فرهنگی دانشجویی برگزار می کند ...