نمایش اخبار

-

پیام تبریک به خانم دکتر زحمتکش به عنوان استاد برتر ۱۳۹۵/۰۵/۰۴ سپاس خدای را که به واسطه کلمه به اندیشه، فرصت زیستن داد و با استادانی فرهیخته و معلمانی وارسته اندیشه های ناب را در روح علم متجلی ساخت
مشاهده تدریس توسط همگنان ۱۳۹۵/۰۵/۰۴ برنامه جامع توان مند سازی اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران
صندوق قرض الحسنه دانشکده فناوری های نوین پزشکی افتتاح شد ۱۳۹۵/۰۵/۰۳ به همت معاونت فرهنگی، و همکاری کارکنان و اعضای هیأت علمی، صندوق قرض الحسنه دانشکده افتتاح شد
مجلس تودیع و تقدیر از زحمات آقای هادی رستمانی نگهبان دانشکده ۱۳۹۵/۰۵/۰۳ مجلس تودیع و تقدیر از زحمات آقای هادی رستمانی نگهبان دانشکده فناوری های نوین پزشکی برگزار شد.
تقدیر دانشجویان دانشکده ازدکتر محقق معاون محترم دانشجویی ۱۳۹۵/۰۵/۰۳ با همت و پیگیری دکتر محقق معاون محترم دانشجویی دانشگاه جمعی از دانشجویان دانشکده که بعلت شروع فصل تابستان...
دکتر احمدیان: نقش دانش آموختگان، نقش سفیران دانشگاه است ۱۳۹۵/۰۴/۳۱ دفتر ارتباط با دانش آموختگان به بهانه پنجمین جشن یکپارچه دانش آموختگان دانشگاه با دکتر احمدیان رییس دانشکده گفتگو کرد.