نمایش اخبار

-

نشریه بین المللی ( Nanomedicine Research Journal NMRJ) ۱۳۹۵/۰۸/۰۳ به صورت الکترونیکی و کاغذی توسط انجمن علمی نانوفناوری پزشکی ایران (ISNM) منتشر می‌شود.
برگزاری "مجموعه کارگاه های مبانی مدیریت پژوهش فناورانه سلامت" کسب و کار ۱۳۹۵/۰۷/۱۹ توسط دفتر همکاری دانشگاه،صنعت و جامعه
مجموعه کارگاه های مبانی مدیریت پژوهش فناورانه سلامت "ایده و خلاقیت" ۱۳۹۵/۰۷/۱۹ "مجموعه کارگاه های مبانی مدیریت پژوهش فناورانه سلامت" توسط دفتر همکاری دانشگاه،صنعت و جامعه
ثبت نام دانشجويان در سايت پرساد ۱۳۹۵/۰۷/۱۲ مرکزبهداشت ودرمان دانشجویان (معاونت دانشجویی) همه ساله بر اساس برنامه مدون وزارت بهداشت ٰ طرح سنجش سلامت دانشجویان جدید الورود را در کلیه مقاطع تحصیلی ورشته های مختلف در دانشگاه علوم پزشکی تهران اجرا می نماید.
فرمت جدید پروپوزال ۱۳۹۵/۰۷/۱۱ فرمت جدید فرم خام پروپوزال
تقدیر از کارمندان دانشکده در برگزاری آزمون مصاحبه دکتری 1395 ۱۳۹۵/۰۶/۲۴ به گزارش روابط عمومی دانشکده ، در تاریخ 95/6/23 طی مراسمی از کارمندان و پرسنل خدمات که در برگزاری آزمون مصاحبه دکتری سال 95 همکاری داشته اند تقدیر به عمل آمد.