نمایش اخبار

-

بازدید دکتر کریمی از آزمایشگاه جامع تحقیقاتی دانشگاه ۱۳۹۶/۱۰/۱۱ دکتر کریمی رییس دانشگاه و هیات همراه بعد ازظهر شنبه 9 دی 96 از بخش‌های مختلف آزمایشگاه جامع تحقیقاتی دانشگاه بازدید کردند.
ابلاغ ابقا و انتصابات جدید در دانشکده ۱۳۹۶/۱۰/۱۰ کتر علیرضا احمدیان، رئیس دانشکده فناوری های نوین پزشکی در ابلاغ های جداگانه مشاور رئیس و عضو هیات رئیسه، معاون آموزشی، معاون اداری مالی، معاون بین الملل، معاون دانشجویی فرهنگی، سرپرست معاونت پژوهشی و فناوری و مدیر روابط عمومی خود را اعلام و معرفی کرد.
جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی با حجت الاسلام و المسلمین دکتر متوسل ۱۳۹۶/۱۰/۰۴ حجت الاسلام و المسلمین دکتر متوسل مدیر گروه معارف دانشگاه در پرسش و پاسخ دانشجویی به شبهات و سؤالات دانشجویان پاسخ داد.
جشنواره ورزشی دانشجویان ۱۳۹۶/۰۹/۲۸ مدیریت تربیت بدنی دانشگاه از کلیه دانشجویان علاقمند به شرکت در مسابقات دعوت بعمل می آورد.
جشن میلاد و روز دانشجو در دانشکده با حضور دکتر رستمیان معاون امور اجتماعی و فرهنگی ۱۳۹۶/۰۹/۲۲ دکتر رستمیان: با کاهش در مصرف کالاهای آسیب­ رسان می­توان حال خوب را در جامعه توسعه داد.
برگزاری کارگاه فرآیند نویسی با استفاده از نرم افزار Microsoft Visio‌ ۱۳۹۶/۰۹/۲۰ صول رسم فرآیند های کاری و نرم افزار visio جهت ترسیم فلوچارت های واحد آموزش به دلیلی جلوگیری از سردرگمی دانشجویان در هنگام مراجعه به این واحد، به پرسنل دانشکده آموزش داده شد.