نمایش اخبار

-

بازدید اعضای ارشد سمینار بین الملل سازی آموزش عالی از آزمایشگاه جامع تحقیقات (TCF) ۱۳۹۶/۰۲/۱۶ درپی برگزاری سمینار بین الملل سازی آموزش عالی که در روزهای 9 و 10 اردیبهشت ماه 96 در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.در روز دوشنبه 96/2/11 جمعی از اعضای سمینار و مسئولین از آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده فناوریهای نوین پزشکی بازدید کردند .
دریافت گواهینامه رتبه برتر دانشکده درسومین جشنواره ارزیابی عملکرد معاونت توسعه ۱۳۹۵/۱۲/۲۸ در سومین جشنواره ارزیابی عملکرد معاونت توسعه، از 7 دانشکده،9 بیمارستان و 3 شبکه بهداشت با اهدای جوایز، گواهی‌نامه عالی، برتر و اهتمام تقدیر شد.
تجلیل از دانشجویان نیکوکار و فعال در کمیته دانشجویی با حضور هیأت رئیسه دانشکده ۱۳۹۵/۱۲/۱۷ دانشجویان کمیته دانشجویی فعالیت های گسترده ای را در سالی که گذشت انجام دادند که در این مراسم از زحمات این دانشجویان با اهدای لوح سپاس تقدیر به عمل آمد.
راه اندازی ساختمان شماره 2 دانشکده ۱۳۹۵/۱۲/۰۷ امید است با راه اندازی این ساختمان گامی موثر در جهت ارتقای کیفی و کمی آموزش و پژوهش دانشکده برداشته شود.
برگزیده شدن دکتر امیر امانی در هجدهمین جشنواره این سینا به‌عنوان آموزشگر برتر دانشگاه ۱۳۹۵/۱۱/۲۴ دكتر امیر امانی، دانشیار دانشکده فناوری‌های نوين پزشکی در هجدهمین جشنواره این سینا به‌عنوان آموزشگر برتر دانشگاه (حکیم جرجانی) برگزیده انتخاب شد.