نمایش اخبار

-

اعطای سهمیه بورس دولت مجارستان به متقاضیان ایرانی ۱۳۹۷/۱۰/۱۸ بر اساس اعلام وزارت امور خارجه ،بنیاد بورس دولت مجارستان با اعطای سهمیه بورس به متقاضیان ایرانی در مقاطع تحصیلات تکمیلی موافقت به عمل آمده است.
شرایط و ارائه تسهیلات اعزام به خارج از کشور ۱۳۹۷/۰۹/۱۴ ترین دستورالعمل ها در خصوص شرایط و ارائه تسهیلات اعزام به خارج از کشور
کارگاه "معرفی فرصت های مطالعاتی مراکز آموزش عالی کشور آلمان" ۱۳۹۷/۰۷/۲۳ معاونت بین الملل دانشکده فناوریهای نوین با همکاری موسسه تبادلات آکادمیک DAAD در تهران کارگاه معرفی فرصت های مطالعاتی مراکز آموزش عالی کشور آلمان را برگزار می کند.
اطلاعیه برنامه اراسموس پلاس ۱۳۹۷/۰۷/۲۳ اطلاعیه KA107 تحت برنامه اراسموس پلاس برای دانشجویان دوره دکتری تخصصی:
اطلاعیه گرنت کشور سوئیس برای دانشجویان و محققین ایرانی ۱۳۹۷/۰۶/۱۹ گرنت کشور سوئیس برای دانشجویان و محققین ایرانی
بازدید رئیس و عضو هیات عملی دانشگاه سملوایز بوداپست مجارستان از آزمایشگاه جامع تحقیقات ۱۳۹۷/۰۲/۰۴ روز دوشنبه مورخ 97/2/3 دکتر Tamas Masszi رییس دانشکده پزشکی و عضو هیات دانشگاه سملوایز بوداپست و پروفسور Hunyady Lászlóعضو هیات علمی دانشگاه سملوایز از کشور مجارستان از آزمایشگاه جامع تحقیقات پیش بازدید کردند.