نمایش اخبار

-

بازدید رییس دانشگاه کامرینوی ایتالیا و هیات همراه از آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه ۱۳۹۵/۰۲/۲۱ رئیس دانشگاه کامرینوی ایتالیا، دکتر فلاویو کرادینی به همرا دکتر فرانچسکو آمنتا، رییس دانشکده داروسازی و دکتر تایباتی از اعضای هیئت علمی آن دانشگاه که جهت بررسی انجام پروژه تله مدیسین با ئانشگاه علوم پزشکی تهران، به ایران آمده اند از آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه نیز بازدید کردند.
استقبال اساتید و دانشجویان از سخنرانی دکتر Miguel Gonzalez ۱۳۹۵/۰۲/۰۱ استقبال اساتید و دانشجویان از سخنرانی دکتر Miguel Gonzalez
بازدید هیات استرالیایی از آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه ۱۳۹۴/۱۱/۱۱ روز شنبه 10 بهمن ماه، هیاتی شش نفره از مسئولین و اساتید علوم اعصاب و بیولوژی دانشگاه Macquarie استرالیا از آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه بازدید کردند.
برگزاری سخنرانی علمی آنلاین با دانشگاه Santiago de Compostela اسپانیا ۱۳۹۴/۱۰/۲۹ سخنرانی علمی آنلاین با موضوع کاربرد بیو پرینتر سه بعدی در بررسی بیماری کلیه پلی کیستیک در سالن شورای دانشکده مجازی برگزار شد.
بازدید رئیس شورای عالی ارزشیابی آموزش عالی و تحقیقات فرانسه از آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه ۱۳۹۴/۰۸/۱۳ روز یکشنبه 10 آبان ماه، رئیس شورای عالی ارزشیابی آموزش عالی و تحقیقات فرانسه دکتر Houssin و آقای Jean Michel pery مدیر یکی از بیمارستان‌های فرانسه و آقای Andre Lhote از سفارت فرانسه از آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه بازدید کردند.