نمایش اخبار

-

بازدید قائم مقام ریاست بیمارستان فارابی از آزمایشگاه دانشکده ۱۳۹۷/۰۸/۰۶ روز شنبه مورخ 97/07/28 معاونین آموزشی و پشتیبانی دانشکده میزبان آقای دکتر صنعت کار قائم مقام ریاست و آقای دکتر زارعی قنواتی دبیر علمی واحد فناوری سلول های بنیادی بیمارستان فارابی بودند که در این جلسه پیرامون همکاری فی مابین دانشکده و بیمارستان فارابی در زمینه ی اجرای الویت های پژوهشی با استفاده از امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی و همکاری اساتید در حوزه بالینی و علوم پایه بحث و تبادل نظر شد.
دیدار نوروزی در دانشکده فناوری های نوین پزشکی ۱۳۹۷/۰۱/۲۶ دیدار نوروزی دکتر علیرضا احمدیان با اعضای هیئت علمی و کارکنان دانشکده در روز دوشنبه 20 فروردین 97 در سالن همایش این دانشکده برگزار شد
بیمه خویش فرما کلیه دانشجویان ۱۳۹۷/۰۱/۲۱ اعلام سازمان تامین اجتماعی مبنی بر اینکه کلیه دانشجویان زیر 50 سال می توانند دارای بیمه خویش فرما و سابقه تامین اجتماعی با پرداخت حداق 1.111.000 ريال ماهیانه باشند.
چهارمین دوره مسابقات فوتسال "جام پیشکسوتان" کارکنان و اعضای هیات علمی بالاتر از 45 سال دانشگاه ۱۳۹۶/۱۰/۱۸ مدیریت تربیت بدنی دانشگاه در نظر دارد با هدف توسعه و گسترش ورزش و افزایش نشاط و فعالیت بدنی در بین کارکنان و اعضای هیات علمی بالاتر از 45 سال در سطح دانشگاه، چهارمین دوره مسابقات فوتسال با عنوان "جام پیشکسوتان" را با حضور تیم های شرکت کننده از کلیه واحدهای زیر مجموعه دانشگاه برگزار نماید.
نشست صمیمی معاون مالی اداری دانشکده با کارشناسان در خصوص طرح تکریم ارباب رجوع ۱۳۹۶/۱۰/۱۸ در نشستي كه با حضور دکتر اکبر احمدی ، معاون اداری و مالی، دکتر سید مهدی نوراشرف الدین مدیر روابط عمومی و جمعی از کارشناسان حوزه های مختلف دانشکده برگزار شد موضوع طرح تكريم مردم و جلب رضايت ارباب رجوع که از برنامه هاي جاري دانشكده است مورد بررسی قرار گرفت.
جلسه معاون مالی اداری دانشکده با کارشناسان در خصوص ایمنی دانشکده ۱۳۹۶/۱۰/۱۸ به گزارش روابط عمومي دانشكده، در نشستي كه با حضور دکتر اکبر احمدی ، معاون اداری و مالی، و جمعی از کارشناسان حوزه های مختلف دانشکده برگزار شد موضوع ایمنی دانشکده که از برنامه هاي جاري دانشكده است مورد بررسی قرار گرفت.