نمایش اخبار

-

چهارمین دوره مسابقات فوتسال "جام پیشکسوتان" کارکنان و اعضای هیات علمی بالاتر از 45 سال دانشگاه ۱۳۹۶/۱۰/۱۸ مدیریت تربیت بدنی دانشگاه در نظر دارد با هدف توسعه و گسترش ورزش و افزایش نشاط و فعالیت بدنی در بین کارکنان و اعضای هیات علمی بالاتر از 45 سال در سطح دانشگاه، چهارمین دوره مسابقات فوتسال با عنوان "جام پیشکسوتان" را با حضور تیم های شرکت کننده از کلیه واحدهای زیر مجموعه دانشگاه برگزار نماید.
نشست صمیمی معاون مالی اداری دانشکده با کارشناسان در خصوص طرح تکریم ارباب رجوع ۱۳۹۶/۱۰/۱۸ در نشستي كه با حضور دکتر اکبر احمدی ، معاون اداری و مالی، دکتر سید مهدی نوراشرف الدین مدیر روابط عمومی و جمعی از کارشناسان حوزه های مختلف دانشکده برگزار شد موضوع طرح تكريم مردم و جلب رضايت ارباب رجوع که از برنامه هاي جاري دانشكده است مورد بررسی قرار گرفت.
جلسه معاون مالی اداری دانشکده با کارشناسان در خصوص ایمنی دانشکده ۱۳۹۶/۱۰/۱۸ به گزارش روابط عمومي دانشكده، در نشستي كه با حضور دکتر اکبر احمدی ، معاون اداری و مالی، و جمعی از کارشناسان حوزه های مختلف دانشکده برگزار شد موضوع ایمنی دانشکده که از برنامه هاي جاري دانشكده است مورد بررسی قرار گرفت.
برگزاری کارگاه فرآیند نویسی با استفاده از نرم افزار Microsoft Visio‌ ۱۳۹۶/۰۹/۲۰ صول رسم فرآیند های کاری و نرم افزار visio جهت ترسیم فلوچارت های واحد آموزش به دلیلی جلوگیری از سردرگمی دانشجویان در هنگام مراجعه به این واحد، به پرسنل دانشکده آموزش داده شد.
انتصاب دکتر علیرضا احمدیان به‌عنوان رییس دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی ۱۳۹۶/۰۹/۱۴ کتر عباسعلی کریمی رییس دانشگاه، در حکمی دکتر علیرضا احمدیان را به سمت رییس دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی منصوب کرد.
دریافت گواهینامه رتبه برتر دانشکده درسومین جشنواره ارزیابی عملکرد معاونت توسعه ۱۳۹۵/۱۲/۲۸ در سومین جشنواره ارزیابی عملکرد معاونت توسعه، از 7 دانشکده،9 بیمارستان و 3 شبکه بهداشت با اهدای جوایز، گواهی‌نامه عالی، برتر و اهتمام تقدیر شد.