نمایش اخبار

-

برگزاری مراسم تکریم و معارفه معاون اداری مالی دانشکده ۱۳۹۹/۰۴/۲۵ مراسم تکریم و معارفه معاون اداری مالی دانشکده فناوری های نوین پزشکی برگزار شد.
بزرگداشت روز زن با حضور هیئت رئیسه دانشکده ۱۳۹۸/۱۱/۲۷ به گزارش روابط عمومی دانشکده فناوری های نوین پزشکی، روز شنبه 26 بهمن 98 مصادف با میلاد دخت نبی حضرت فاطمه زهرا (س)، برزگداشت روز زن و مقام شامخ مادر جشنی با حضور کارکنان و اعضای هیئت علمی زن و هیئت رئیسه دانشکده برگزار شد.
افتتاح میز خدمت الکترونیک دانشکده ۱۳۹۸/۰۹/۲۴ ه گزارش روابط عمومی دانشکده فناوری های نوین پزشکی، روز چهارشنبه 20 آذر 98 میز خدمت الکترونیک این دانشکده با حضور رئیس دبیرخانه مرکزی، میزخدمت و اتوماسیون اداری دانشگاه، دکتر علیرضا احمدیان رییس دانشکده، معاونین و کارشناسان این دانشکده افتتاح شد.
تقدیر و تشکر از کارمندان دانشکده به مناسبت روز کارمند ۱۳۹۸/۰۶/۱۰ به گزارش روابط عمومی دانشکده فناوری های نوین پزشکی، روز شنبه مورخ 9 شهریور 98 جلسه ای با حضور آقای علیرضا تکلو، معاون اداری مالی دانشکده و کارمندان تشکیل شد.
جلسه دیدار معاون اداری مالی دانشکده با کارمندان ۱۳۹۸/۰۴/۰۵ این جلسه روز سه شنبه 4 تیر ماه 98 با حضور کارمندان دانشکده برگزار گردید
مراسم تکریم و معارفه معاون اداری و مالی دانشکده برگزار شد ۱۳۹۸/۰۲/۲۴ با حضور اعضای هیئت رئیسه دانشکده، کارکنان و اعضای هیئت علمی، دکتر نکوفر مدیر روابط بین الملل دانشگاه و مهمانانی از امور مالی دانشگاه مراسم تکریم و معارفه معاون اداری و مالی دانشکده فناوری های نوین پزشکی برگزار شد