نمایش اخبار

-

برگزاری کارگاه فرآیند نویسی با استفاده از نرم افزار Microsoft Visio‌ ۱۳۹۶/۰۹/۲۰ صول رسم فرآیند های کاری و نرم افزار visio جهت ترسیم فلوچارت های واحد آموزش به دلیلی جلوگیری از سردرگمی دانشجویان در هنگام مراجعه به این واحد، به پرسنل دانشکده آموزش داده شد.
انتصاب دکتر علیرضا احمدیان به‌عنوان رییس دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی ۱۳۹۶/۰۹/۱۴ کتر عباسعلی کریمی رییس دانشگاه، در حکمی دکتر علیرضا احمدیان را به سمت رییس دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی منصوب کرد.
دریافت گواهینامه رتبه برتر دانشکده درسومین جشنواره ارزیابی عملکرد معاونت توسعه ۱۳۹۵/۱۲/۲۸ در سومین جشنواره ارزیابی عملکرد معاونت توسعه، از 7 دانشکده،9 بیمارستان و 3 شبکه بهداشت با اهدای جوایز، گواهی‌نامه عالی، برتر و اهتمام تقدیر شد.
بخشنامه سیستم همپوشانی حضور و غیاب ۱۳۹۵/۱۰/۱۲ سیستم همپوشانی حضور و غیاب ماهانه
معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه ۱۳۹۵/۰۴/۰۲ معاونت توسعه مدیریت و برنامه ریزی منابع دانشگاه، اولویت¬های پژوهشی با توجه به استراتژی¬ها، اهداف، شرح وظایف و چالش¬های موجود در سال جاری
برگزاری تورهای زیارتی عتبات عالیات ۱۳۹۵/۰۱/۲۸ به منظور برگزاری تورهای زیارتی عتبات عالیات در تیر ماه لغایت آبان ماه سال جاری...