نمایش اخبار

-

گزارش برگزاری کارگاه کمک های اولیه ۱۳۹۴/۰۶/۰۷ کارگاه کمک های اولیه برای کارکنان دانشکده فناوری نوین پزشکی به مدت دو روز در دو بخش تئوری و عملی در سالن skill lab دانشکده دندانپزشکی برگزار شد.
کارگاه اطفاء حریق ۱۳۹۴/۰۶/۰۳ کارگاه اطفاء حریق با حضور 25 نفر از کارکنان دانشکده درسالن شورای دانشکده برگزار شد.
سهمیه تسهیلات اقامتی ۱۳۹۴/۰۵/۲۱ پيرو تفاهم نامه منعقده في مابين اين دانشگاه با دانشگاه تهران، تعدادی از واحدهای "مرکز همايش‌های علمی دانشگاه تهران واقع در فرح آباد ساری"از تاريخ 25 مرداد لغايت 30 آذرماه به منظور استفاده همکاران محترم در اختيار اين دانشگاه قرار گرفته است.
تسهیلات نقل وانتقال فرزندان اعضای هیات علمی ۱۳۹۴/۰۵/۰۵ تسهیلات نقل وانتقال فرزندان اعضای هیات علمی
برنامه زمان بندی مجموعه استخر و سونای دانشگاه ۱۳۹۴/۰۵/۰۴ برنامه زمان بندی مجموعه استخر و سونای دانشگاه پس از پایان ماه مبارک رمضان طی تابستان سال 1394 (دوماهه مرداد و شهریور)