نمایش اخبار

-

سفره هفت سین، پیام آور سال نو ۱۳۹۷/۱۲/۲۰ به مناسبت نزدیک شدن به ایام نوروز جشن پیشواز سال نو به همت انجمن علمی دانشجویی نانوفناوری پزشکی دانشکده برگزار گردید.
موفقیت سه تن از اعضای هیئت علمی دانشکده در انتخابات انجمن علمی نانوفناوری پزشکی ایران ۱۳۹۷/۰۴/۱۶ باحضور120نفر از اعضا انجام پذیرفت و اعضای هیئت مدیره ی جدید انجمن برای سه سال آینده تعیین شد.
برگزاری نخستین همایش بین المللی نانوالیاف (ICNF 2017) با همکاری دانشکده ۱۳۹۶/۰۸/۲۲ با توجه به اهمیت علم نانوفناوری و کاربرد نانوالیاف در حوزه پزشکی، کنگره بین المللی نانوالیاف با تلاش و پیگیری های چند ماهه گروه نانوتکنولوژی پزشکی دانشکده فناوری های نوین در روزهای شنبه و یکشنبه 29 و 30 ام مهر ماه 1396 در تالار اصلی سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
نشریه بین المللی ( Nanomedicine Research Journal NMRJ) ۱۳۹۵/۰۸/۰۳ به صورت الکترونیکی و کاغذی توسط انجمن علمی نانوفناوری پزشکی ایران (ISNM) منتشر می‌شود.
دومین تور فناوری نانو ۱۳۹۵/۰۶/۱۷ همزمان با نهمین جشنواره بین المللی فناوری نانو
تسهیلات و حمایت های تشویقی ستاد فناوری نانو ۱۳۹۵/۰۱/۲۲ قابل توجه کلیه دانشجویان علاقمند به دریافت حمایت­های تشویقی ستاد نانو (کلیه رشته ها)