نمایش اخبار

-

برگزاری نخستین همایش بین المللی نانوالیاف (ICNF 2017) با همکاری دانشکده ۱۳۹۶/۰۸/۲۲ با توجه به اهمیت علم نانوفناوری و کاربرد نانوالیاف در حوزه پزشکی، کنگره بین المللی نانوالیاف با تلاش و پیگیری های چند ماهه گروه نانوتکنولوژی پزشکی دانشکده فناوری های نوین در روزهای شنبه و یکشنبه 29 و 30 ام مهر ماه 1396 در تالار اصلی سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
نشریه بین المللی ( Nanomedicine Research Journal NMRJ) ۱۳۹۵/۰۸/۰۳ به صورت الکترونیکی و کاغذی توسط انجمن علمی نانوفناوری پزشکی ایران (ISNM) منتشر می‌شود.
دومین تور فناوری نانو ۱۳۹۵/۰۶/۱۷ همزمان با نهمین جشنواره بین المللی فناوری نانو
تسهیلات و حمایت های تشویقی ستاد فناوری نانو ۱۳۹۵/۰۱/۲۲ قابل توجه کلیه دانشجویان علاقمند به دریافت حمایت­های تشویقی ستاد نانو (کلیه رشته ها)