نمایش اخبار

-

کسب مقام دوم فیلم نامه نویسی دهمین جشنواره بین المللی سیمرغ توسط امیرحسین سرمدی دانشجوی ارشد نانوفناوری پزشکی ۱۳۹۸/۰۹/۱۰ به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی فرهنگی در مراسم اختتامیه دهمین جشنواره بین المللی سیمرغ که روز چهارشنبه 29 آبان 98 در پردیس تئاتر تهران برگزار شد، امیرحسین سرمدی دانشجوی کارشناسی ارشد نانوفناوری پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران توانست با فیلم نامه ای با عنوان 'در خود مانده'، به عنوان مقام دوم بخش 'فیلم نامه نویسی' دست یابد.
حضور معاون پژوهشی دانشکده فناوری های نوین پزشکی در کنفرانس چاینانو 2019 ۱۳۹۸/۰۸/۱۳ به گزارش روابط عمومی دانشکده فناوری های نوین پزشکی، دکتر رضا فریدی مجیدی معاون پژوهشی این دانشکده به عنوان سخنران مدعو در کنفرانس Chinano 2019 Conference & Expo. که در تاریخ 2 آبان ماه در کشور چین برگزار شد، شرکت کرد.
رتبه چهارم دانشگاه علوم پزشکی تهران به عنوان موسسه پژوهشی برتر فناوری نانو ۱۳۹۸/۰۷/۲۸ ستاد ویژه توسعه فناوری نانو، محققان و موسسات پژوهشی فعال فناوری نانو را بر اساس دستاوردها و فعالیت‌های علمی و فناورانه ارزیابی و از برگزیدگان در مراسمی با عنوان جشنواره برترین محققان و موسسات پژوهشی فناوری تقدیر کرد.
برگزاری اولین جشنواره دانشجویی نانو پزشکی دانشکده ۱۳۹۸/۰۷/۲۲ دکتر سهراب پور، معاون آموزشی دانشگاه، ضمن بازدید از این جشنواره بر لزوم پژوهش­ با فناوری­ پیشرفته برای رفع مشکلات بالینی تأکید کرد.
مراسم افطاری اساتید و دانشجویان گروه نانو فناوری پزشکی و دانشجویان بین الملل ۱۳۹۸/۰۳/۱۸ مراسم افطاری روز یکشنبه مورخ 98/3/12 به همت اعضای هیئت علمی و برخی از دانشجویان گروه نانو فناوری پزشکی در شرکت فناوران نانو مقیاس برگزار گردید.
آزمون جامع گروه نانوفناوری پزشکی در نیمسال دوم تحصیلی 97-98 برگزار شد ۱۳۹۸/۰۲/۱۶ به گزارش روابط عمویم دانشکده فناوری های نوین پزشکی آزمون‌ جامع گروه نانوفناوری پزشکی روز یکشنبه 15 اردیبهشت ماه در دانشکده فناوریهای نوین پزشکی برگزار شد. این آزمون از ساعت 9 تا 12 به صورت کتبی و از ساعت 14 تا 15:30 به صورت شفاهی توسط 7 داور داخلی و 2 داور خارجی با حضور نماینده آموزش برگزار شد.