نمایش اخبار

-

بازدید دانشجویان گروه زیست فناوری پزشکی دانشکده از شرکت سل تک فارمد ۱۳۹۷/۰۸/۰۲ دانشجویان مقطع دکترای زیست فناوری پزشکی دانشکده در یک برنامه بازدید علمی از مجموعه سل تک فارمد بازدید نموده و با فعالیت ها و خدمات تخصصی آن از نزدیک آشنا شدند. چنین بازدیدهای علمی دانشجویان از چنین مراکز تولیدی-تحقیقاتی باعث ارتقا بیشتر علمی آنان و آشنایی با فضای کسب و کار در این رشته میگردد.
کسب عنوان دانشجوی برتر توسط خانم زهرا نوری در پنجمین جشن یکپارچه دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران ۱۳۹۵/۰۶/۰۷ در پنجمین جشن یکپارچه دانش آموختگان دانشگاه علوم پزشکی تهران سال 1395 ،‌خانم زهرا نوری فارغ التحصیل مقطع کارشناسی ارشد رشته زیست فناوری پزشکی ...