نمایش اخبار

-

بازدید دانشجویان دانشکده فنی دانشگاه تهران از آزمایشگاه های دانشکده ۱۳۹۸/۰۴/۰۵ به گزارش روابط عمومی دانشکده روز چهارشنبه 4 تیر 98 دانشجویان رشته مهندسی مکانیک دانشکده فنی دانشگاه تهران از آزمایشگاه های دانشکده بازدید کردند.
معرفی خدمات آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه به مناسبت هفته پژوهش توسط دانشکده ۱۳۹۷/۰۹/۲۸ به مناسبت هفته پژوهش جلسه ای به منظور معرفی خدمات آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه با حضور معاونین محترم پژوهشی و آموزشی دانشگاه و برخی از مسئولین محترم وزارت بهداشت در روز دوشنبه مورخ 97/9/26 از ساعت 13-11 در سالن طبقه ی 2 آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه برگزار شد.
برگزاری تور آزمایشگاه جامع جهت دانشجویان دانشکده ۱۳۹۷/۰۹/۲۰ تور آزمایشگاه، با هدف معرفی طبقات 2، 1- و آزمایشگاه مطالعات انسانی، روز دوشنبه مورخ 97/9/19 از ساعت 13-12، با حضور مدیر آزمایشگاه (خانم دکتر عزیزی) و دانشجویان دانشکده فناوری های نوین پزشکی برگزار گردید.
بازدید دکتر کوولیک از آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه و دانشکده ۱۳۹۴/۰۵/۱۴ دکتر کوولیک نماینده دانشگاه ایندیانا و دکتر نكوفر مدير روابط بين‌الملل، اعتباربخشي و رتبه‌بندي معاونت بين‌الملل دانشگاه، از آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه و دانشکده فناوری های نوین پزشکی بازدید کردند.