نمایش اخبار

-

بیست و یکمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی ۱۳۹۸/۰۹/۱۰ سیزدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و دومین جشنواره دانشجویی ایده های نوآورانه آموزشی
برگزاری دومین کنفرانس نانوالیاف ۱۳۹۸/۰۹/۱۰ دومین کنفرانس نانوالیاف با حضور دکتر صحرائیان معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، دکتر منظم مدیر دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه، جمعی از اساتید و محققین برگزار شد.
فراخوان سومین همایش " Nanomedicine & Nanosafety " ۱۳۹۸/۰۸/۲۱ برگزاری سومین همایش " Nanomedicine & Nanosafety " با شعار تاثیر جهانی بر سلامت و محیط زیست انسان توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران و با حمایت ستاد ویژه تو سعه فناوری نانو در روزهای 5 و 6 بهمن ماه سال جاری برگزار خواهد شد.
دومین همایش نانوالیاف 6 و 7 آذرماه 98 ۱۳۹۸/۰۷/۳۰ دومین همایش نانوالیاف 6 و 7 آذرماه 98 در سالن همایش های ستاد دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود.
مدرسه تابستانی نوروساینس، علوم شناختی و فلسفه: از حافظه تا آگاهی برگزار شد ۱۳۹۸/۰۶/۲۴ مدرسه تابستانی با عنوان نوروساینس، علوم شناختی و فلسفه: از حافظه تا آگاهی، روزهای سه شنبه و چهارشنبه مورخ ۱۲ و ۱۳ شهریور ۹۸ با همکاری گروه علوم اعصاب این دانشکده و گروه فلسفه علم دانشگاه صنعتی شریف در سالن جابرابن‌ حیان دانشگاه شریف برگزار گردید.
نشست‌ با موضوع اقتصاد رفتاری و سوگیری‌های شناختی ۱۳۹۸/۰۵/۲۸ این نشست‌ها که روز سه شنبه پانزدهم مرداد ماه با موضوع اقتصاد رفتاری و سوگیری‌های شناختی، در طبقه‌ی دوم آزمایشگاه جامع دانشگاه علوم پزشکی تهران که میزبان این سری از نشست هاست،  برگزار شد