نمایش اخبار

-

سومین همایش نانوپزشکی و نانوایمنی برگزار شد. ۱۳۹۸/۱۱/۰۷ سومین همایش نانوپزشکی و نانوایمنی با همکاری انجمن علمی نانوفناوری پزشکی ایران، گروه نانوفناوری دانشکده فناوری های نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران، شبکه نانوایمنی و ستاد ویژه توسعه فناوری نانو در محل دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
بیست و یکمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی ۱۳۹۸/۰۹/۱۰ سیزدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و دومین جشنواره دانشجویی ایده های نوآورانه آموزشی
برگزاری دومین کنفرانس نانوالیاف ۱۳۹۸/۰۹/۱۰ دومین کنفرانس نانوالیاف با حضور دکتر صحرائیان معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه، دکتر منظم مدیر دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه، جمعی از اساتید و محققین برگزار شد.
فراخوان سومین همایش " Nanomedicine & Nanosafety " ۱۳۹۸/۰۸/۲۱ برگزاری سومین همایش " Nanomedicine & Nanosafety " با شعار تاثیر جهانی بر سلامت و محیط زیست انسان توسط دانشگاه علوم پزشکی تهران و با حمایت ستاد ویژه تو سعه فناوری نانو در روزهای 5 و 6 بهمن ماه سال جاری برگزار خواهد شد.
دومین همایش نانوالیاف 6 و 7 آذرماه 98 ۱۳۹۸/۰۷/۳۰ دومین همایش نانوالیاف 6 و 7 آذرماه 98 در سالن همایش های ستاد دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود.
مدرسه تابستانی نوروساینس، علوم شناختی و فلسفه: از حافظه تا آگاهی برگزار شد ۱۳۹۸/۰۶/۲۴ مدرسه تابستانی با عنوان نوروساینس، علوم شناختی و فلسفه: از حافظه تا آگاهی، روزهای سه شنبه و چهارشنبه مورخ ۱۲ و ۱۳ شهریور ۹۸ با همکاری گروه علوم اعصاب این دانشکده و گروه فلسفه علم دانشگاه صنعتی شریف در سالن جابرابن‌ حیان دانشگاه شریف برگزار گردید.