نمایش اخبار

-

گفتگو با دکتر نغمه بهرامی به مناسبت روز دندانپزشک ۱۴۰۰/۰۱/۲۳  روابط عمومی دانشکده در روز دندانپزشک، با دکتر نغمه بهرامی جراح دندانپزشک و عضو هیئت علمی گروه مهندسی بافت این دانشکده گفتگو کرد.
عید نوروز باستانی بر همه دانش پژوهان و دانش دوستان عزیز مبارک باد ۱۴۰۰/۰۱/۰۱ با آرزوی موفقیت و سربلندی سالی نکو و سرشار از سلامتی را برای شما آرزومندیم.
تکریم و معارفه معاون دانشجویی و فرهنگی دانشکده ۱۳۹۹/۱۲/۲۵ گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده فناوری نوین پزشکی، روز یکشنبه 24 اسفند 99، دکتر حسین قنبری، رئیس دانشکده فناوری های نوین پزشکی در ابلاغی دکتر مریم فرهمندفر، عضو هیات علمی گروه علوم اعصاب و مطالعات اعتیاد را به سمت معاون دانشجویی و فرهنگی این دانشکده منصوب کرد.
عید مبعث مبارک باد ۱۳۹۹/۱۲/۲۰ محمد (ص) به نام حق خواندن آغاز کرد و آفرینش یکپارچه در شور و شعف فرو رفت. سالروز انتخاب شدن حضرت رسول اکرم محمد مصطفی (ص) برای پیامبری از سوی خداوند متعال بر همه مسلمانان جهان مبارک باد.
نشست هیئت‌رئیسه دانشگاه،با دانشکده ۱۳۹۹/۱۱/۲۷ در نشست هیئت‌رئیسه دانشگاه، تازه‌ترین اقدامات مربوط به کووید 19 و همچنین برنامه‌ها و فعالیت‌های دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی بررسی شد.
انتصاب دکتر الهه متوسلی به عنوان سرپرست معاونت آموزشی دانشکده ۱۳۹۹/۱۱/۲۶ دکتر حسین قنبری ، رئیس دانشکده طی حکمی خانم دکتر  الهه متوسلی، دانشیار گروه پزشکی مولکولی دانشکده فناوری های نوین را به عنوان سرپرست معاونت آموزشی دانشکده فناوری های نوین پزشکی معرفی کرد.