نمایش اخبار

-

ثبت نام دومین مدرسه تابستانی یادگیری الکترونیکی ۱۳۹۷/۰۳/۲۹ با اولویت دانشجویان تحصیلات تکمیلی ، 13 تا 17 مرداد 97
انتصاب خانم دکتر زهرا عزیزی به عنوان مدیر آزمایشگاه تحقیقات دانشکده ۱۳۹۷/۰۳/۲۳ دکتر اسماعیل صدرالدینی، معاون پژوهشی دانشکده طی حکمی دکتر زهرا عزیزی، استادیار گروه پزشکی مولکولی دانشکده فناوری های نوین را به عنوان مدیر آزمایشگاه تحقیقات دانشکده فناوری های نوین پزشکی معرفی کرد.
برنامه امتحانات ۱۳۹۷/۰۳/۲۰ برنامه امتحانات نیمسال دوم 97-96
انتصاب دکتر الهه متوسلی به عنوان مدیر گروه پزشکی مولکولی ۱۳۹۷/۰۳/۱۹ دکتر عباسعلی کریمی، رئیس دانشگاه طی حکمی خانم دکتر الهه متوسلی، استادیار گروه پزشکی مولکولی دانشکده فناوری های نوین را به عنوان مدیر گروه رشته آموزشی پزشکی مولکولی معرفی کرد.
انتصاب دکتر بابک نگاهداری به عنوان مدیر گروه زیست فناوری پزشکی ۱۳۹۷/۰۳/۱۸ دکتر عباسعلی کریمی، رئیس دانشگاه طی حکمی دکتر بابک نگاهداری، استادیار گروه زیست فناوری پزشکی دانشکده فناوری های نوین را به عنوان مدیر گروه آموزشی زیست فناوری پزشکی معرفی کرد.
ورزش همگانی دانشجویان ،کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشکده در پارک لاله ۱۳۹۷/۰۲/۲۹ با همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده ی فناوری های نوین پزشکی، روز سه شنبه 25 اردیبهشت ورزش همگانی دانشجویان ،کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشکده فناوری های نوین در پارک لاله برگزار شد.