نمایش اخبار

-

برگزاری کارگاه آشنایی با بیماری ایدز در دانشکده ۱۳۹۸/۰۹/۱۱ معاونت فرهنگی دانشکده فناوری های نوین پزشکی کارگاه آشنایی با بیماری ایدز را به مناسبت روز جهانی ایدز (1 دسامبر) برای کارکنان و دانشجویان این دانشکده برگزار کرد.
برگزای کارگاه اخلاق در انتشار آثار پژوهشی در دانشکده ۱۳۹۸/۰۹/۱۰ گزارش روابط عمومی دانشکده فناوری های نوین پزشکی، روز شنبه 2 آذر 98 کارگاه اخلاق در انتشار آثار پژوهشی برگزار گردید.
سومین همایش نانوپزشکی و نانو ایمنی ۱۳۹۸/۰۹/۰۹ به گزارش روابط عمومی دانشکده فناوری های نوین پزشکی، سومین همایش نانوپزشکی و نانو ایمنی روزهای شنبه و یکشنبه 5 و 6 بهمن 98 ( 25و 26 ژانویه 2020) در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود.
اشتراک گذاری تجربه های ارزشمند (اتا)دانشجویان علوم پزشکی ۱۳۹۸/۰۸/۲۸ اشتراک گذاری تجربه های ارزشمند (اتا)دانشجویان علوم پزشکی در تحقق پاسخگویی اجتماعی
جشن دانشجویان و فارغ التحصیلان دکتری تخصصی پزشکی مولکولی ۱۳۹۸/۰۸/۲۵ به گزارش روابط عمومی دانشکده فناوری های نوین پزشکی، روز چهارشنبه 22 آبان 98 جشن دورهمی دانشجویان و فارغ التحصیلان دکتری تخصصی رشته پزشکی مولکولی به میزبانی انجمن پزشکی مولکولی برگزار شد.