نمایش اخبار

-

پیام تسلیت هیات رئیسه دانشکده به مناسبت شهادت سردار شهید حاج قاسم سلیمانی ۱۳۹۸/۱۰/۱۴ سردار شهید حاج قاسم سلیمانی مرد میدان جهاد و مبارزه و مجاهد خستگی ناپذیر جبهه‌های جنگ بود. بسم رب الشهداء و الصدیقین
برنامه امتحانات نیمسال اول سال تحصیلی 99- 98 ۱۳۹۸/۱۰/۰۸ نیمسال اول سال تحصیلی 99- 98
فراخوان حمایت از پایان نامه ها و رساله های دانشجویان ۱۳۹۸/۱۰/۰۳ فراخوان حمایت از پایان نامه ها و رساله های دانشجویان در موضوعات مرتبط با اجتماع و نظام نخبگانی کشور
ارزشیابی اساتید ۱۳۹۸/۱۰/۰۱ باتوجه به اینکه ثبت نام ترم آینده منوط به تکمیل فرم ارزشیابی کیفیت تدریس اساتید محترم می باشد...
برگزاری کارگاه آشنایی با بیماری ایدز در دانشکده ۱۳۹۸/۰۹/۱۱ معاونت فرهنگی دانشکده فناوری های نوین پزشکی کارگاه آشنایی با بیماری ایدز را به مناسبت روز جهانی ایدز (1 دسامبر) برای کارکنان و دانشجویان این دانشکده برگزار کرد.
برگزای کارگاه اخلاق در انتشار آثار پژوهشی در دانشکده ۱۳۹۸/۰۹/۱۰ گزارش روابط عمومی دانشکده فناوری های نوین پزشکی، روز شنبه 2 آذر 98 کارگاه اخلاق در انتشار آثار پژوهشی برگزار گردید.