نمایش اخبار

-

برگزاری کارگاه آشنایی با Next Generation Sequencing ۱۳۹۶/۰۸/۲۴ با توجه به اهمیت موضوع آموزش تکنیک مولکولی نسل جدید توالی یابی ژنوم (Next Generation Sequencing) به پژوهشگران حوزه زیست پزشکی و کاربرد روز افزون این روش ارزشمند در حوزه های تشخیصی و تحقیقاتی علوم پزشکی دنیا، برای نخستین بار گروه پزشکی مولکولی دانشکده فناوری های نوین پزشکی دانشگاه علوم پزشکی تهران با هدف ارتقای سطح دانش و آگاهی پژوهشگران و دانشجویان علاقه‌مند به مطالعات مرتبط با نسل جدید توالی یابی ژنوم، اقدام به برگزاری کارگاه‌ آموزشی در این زمینه نموده است
مراسم استقبال از دانشجویان جدیدالورود در دانشکده برگزار شد ۱۳۹۶/۰۸/۰۶ دانشجویان با حضور درموزه تاریخ علوم پزشکی از نزدیک با تاریخچه خدمات پیشکسوتان عرصه پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی تهران آشنا شدند.
قابل توجه دانشجویان جدید الورود ۱۳۹۶/۰۷/۳۰ مراسم معارفه دانشجویان جدید الورود دانشکده روز سه شنبه 96/08/02
علیرضا شعاع حسنی برگزیده سومین دوره جشنواره دانشجویی ابن‌سینا ۱۳۹۶/۰۷/۲۳ علیرضا شعاع حسنی برگزیده سومین دوره جشنواره دانشجویی ابن‌سینا پیشنهاد داد با انتخاب افراد شایسته و محدودتر و گنجاندن مشوق‌های پژوهشی در سطح ملی، می‌توان بر کیفیت و اهمیت جشنواره افزود.
تور فناوری نانو(بازدید از نمایشگاه بین المللی) ۱۳۹۶/۰۷/۱۶ از علاقمندان محترم دعوت می شود برای بازدید از نمایشگاه حداکثر تا تاریخ 16/07/96 به خانم عسگری مراجعه نمایند
قابل توجه پذيرفته شدگان آزمون دوره كارشناسي ارشد ناپيوسته سال تحصيلي97-1396 ۱۳۹۶/۰۷/۱۰ ضروري است پذيرفته شدگان گرامي جهت ثبت نام اينترنتي از تاريخ دهم مهرماه 1396 لغايت دوازدهم مهر ماه 1396 براي تكميل فرم ها ومدارك ثبت نامي زير با وارد نمودن كدملي به عنوان كدكاربري وشماره شناسنامه به عنوان رمزعبور به نشاني سايت معاونت آموزشي https://sipad.tums.ac.ir/stdnew مراجعه و نسبت به اسكن مدارك مشروحه ذيل و ثبت نام اينترنتي خود (غيراز فرم هاي گزينش) اقدام نمايند. بديهي است عدم ثبت نام در تاريخ فوق به منزله انصراف تلقي خواهد شد.