نمایش اخبار

-

انتصاب خانم لیدا شفقی به عنوان دبیر کمیته دانشجویی مرکز مطالعات و توسعه آموزش دانشگاه ۱۳۹۹/۱۲/۱۲ کمیته دانشجویی توسعه آموزش دانشگاه، به عنوان یکی از ساختارهای تشکیلاتی واحد توانمندسازی و مشارکت آموزشی دانشجویان، و زیر نظر مرکز مطالعات و توسعه آموزش پزشکی به فعالیت می­پردازد.
اطلاعيه شروع ثبت نام آزمون PhD سال 1400با استفاده از سهميه استعدادهاي درخشان ۱۳۹۹/۱۱/۲۹ آغاز ثبت نام آزمون دکترای تخصصی PhD سال1400با استفاده از سهمیه استعدادهای درخشان از20بهمن تا 5 اسفند 99
مراسم تکریم و معارفه رئیس دانشکده برگزار شد ۱۳۹۹/۱۱/۲۰ به گزارش روابط عمومی دانشکده ، یکشنبه 19 بهمن 99، مراسم تکریم دکتر علیرضا احمدیان و معارفه دکتر حسین قنبری رئیس پیشین و جدید این دانشکده با حضور ...
تمدید مهلت ثبت نام اینترنتی پذیرفته شدگان دوره دکترای تخصصی PhD ۱۳۹۹/۱۱/۲۰ ثبت نام اینترنتی پذیرفته شدگان دوره دکتری تخصصی PhD ، پژوهشی و کارشناسی ارشد سال تحصیلی 1400-1399 تا تاریخ 99/11/21 تمدید شد.
مسابقه پایان نامه پنج دقیقه ای ۱۳۹۹/۱۱/۰۷ بعد از برگزاری دو دوره مسابقه پایان نامه پنج دقیقه ای درسطح دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی دانشکده پزشکی، این بار و با مساعدت و موافقت آن معاونت محترم، سومین دوره این مسابقه در سطح دانشگاه برگزار خواهد شد.