نمایش اخبار

-

انتصاب دکتر حسین قنبری به‌عنوان رئیس دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی ۱۳۹۹/۱۱/۰۴ دکتر عباسعلی کریمی، رئیس دانشگاه در حکمی دکتر حسین قنبری را به‌عنوان رئیس دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی منصوب و در نامه‌ای از خدمات ارزشمند دکتر علیرضا احمدیان قدردانی کرد.
ساجده بحرانی دومین برگزیده در ششمین جشنواره دانشجویی ابن سینا ۱۳۹۹/۱۰/۲۰ بر اساس رای هیات داوران خانم ساجده بحرانی دانشجوی مقطع دکتری نانوفناوری پزشکی به عنوان دومین برگزیده در ششمین جشنواره دانشجویی ابن سینا در محور ورزشی انتخاب شد.
ارزشیابی اساتید ۱۳۹۹/۱۰/۱۷ باتوجه به اینکه ثبت نام ترم آینده منوط به تکمیل فرم ارزشیابی کیفیت تدریس اساتید محترم می باشد...
تغییر زمان دفاع و فراغت از تحصیل دانشجویان ترم آخر ۱۳۹۹/۱۰/۱۵ غییر زمان دفاع و فراغت از تحصیل دانشجویان ترم آخر از 99/08/30 به 99/10/30 برای پذیرفته شدگان کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی سال جاری
تمدید مهلت ثبت نام اینترنتی پذیرفته شدگان دوره دکترای تخصصی PhD ۱۳۹۹/۱۰/۰۹ خواهشمند است از تاريخ 99/09/23 لغايت 99/10/14براي ثبت نا‌م و تکمیل فرایند آن با وارد نمودن كدملي به عنوان كد كاربري و شماره شناسنامه به عنوان رمز عبور (داوطلبینی که فاقد شماره شناسنامه می باشند از کدملی به عنوان کد کاربری و رمز عبور استفاده نمایند) به سايت ‌https://sipad.tums.ac.ir/stdnew  مراجعه و نسبت به ا‌سكن مدارك و ثبت نام اينترنتي اقدام فرمايند.
نشست مدیران گروه های آموزشی دانشکده با مدیران بخش های مجتمع بیمارستانی امیراعلم ۱۳۹۹/۰۹/۲۹ ​به گزارش روابط عمومی دانشکده ، روز چهارشنبه 26 آذر 99، در نشستی مدیران گروه های آموزشی این دانشکده با مدیران بیمارستان امیراعلم در زمینه همکاری های علوم پایه و بالین تبادل نظر کردند.