نمایش اخبار

-

قابل توجه پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد ۱۳۹۸/۰۶/۲۷ قابل توجه پذیرفته شدگان آزمون ورودی سال تحصیلی 99/98 رشته های کارشناسی ارشد
برنامه کلاس ها ۱۳۹۸/۰۶/۲۵ برنامه کلاس ها در نیمسال اول 99-98
برگزاری جلسه کمیتهEDO در دانشکده ۱۳۹۸/۰۶/۱۶ جلسه کمیته EDO با موضوع بررسی فرایند داوری جشنواره شهید مطهری روز یکشنبه 98/6/10 با حضور اعضای این کمیته در دانشکده تشکیل شد.
تصویب  طرح ­های هسته های دانشجویان فناور دانشکده ۱۳۹۸/۰۶/۱۰ پژوهش و فناوری، نیروی محرکه پیشرفت و توسعه پایدار است، لذا برای ارتقای سطح رفاه و استقلال واقعی جامعه و همچنین پیشرفت در زمینه‌های اقتصادی و صنعتی باید به کاربردی کردن آن توجه کرد.
صعودسعید پورسلیمان همراه با تیم کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی تهران به قله 4 هزارو 850 متری علم کوه ۱۳۹۸/۰۶/۱۰ یم کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی تهران متشکل از دانشجویان،کارکنان واعضای هیات علمی به همراه مربی وسرپرستان،روزچهارشنبه 6 شهریور 98 به قله علم کوه صعود کردند.
اطلاعیه انتخاب واحد نیمسال اول 99-98 ۱۳۹۸/۰۶/۰۹ مان انتخاب واحد از تاریخ 98/06/10 لغایت 98/6/13 می باشد