نمایش اخبار

-

نشست مشترک مسئولان دانشگاه با اعضای هیئت رئیسه و هیئت علمی دانشکده ۱۳۹۷/۱۱/۰۹ با حضور دکتر سهراب پور، دکتر قاضی خوانساری، دکتر جهانشیرو دکتر شکوهی در این دانشکده اقدامات صورت گرفته در راستای امور آموزشی مورد بررسی قرار گرفت.
زمان انتخاب واحد نیمسال دوم سال تحصیلی 98 – 97 ۱۳۹۷/۱۱/۰۱ روز شنبه 97/11/06لغایت چهارشنبه 97/11/10می باشد.خواهشمند است در بازه زمانی مشخص شده نسبت به انتخاب واحد خود اقدام فرمایید.
بازدید مسئولان دانشگاه از آزمایشگاه مطالعات مغز و رفتار دانشکده ۱۳۹۷/۱۰/۲۵ دکتر سهراب پور، معاون آموزشی دانشگاه به همراه دکتر جهان­شیر، مسئول EDC و دکتر باستان‌حق، مسئول Skill Lab، به منظور بررسی کاربردهای علوم اعصاب در حیطه آموزش از آزمایشگاه مطالعات مغز و رفتار گروه علوم اعصاب و مطالعات اعتیاد این دانشکده بازدید کردند.
بازدید از مجموعه تجهیزات پزشکی سُها ۱۳۹۷/۱۰/۲۴ با هدف آشنایی نخبگان و استعدادهای برتر با پتانسیل صنایع و مراکز صنعتی کشور بنیاد نخبگان استان البرز در نظر دارد بازدید از مجموعه تجهیزات پزشکی سُها را برگزار نماید.
کارگاههای زمستانه دانشکده مجازی ۱۳۹۷/۱۰/۱۸ در راستای توانمندسازی اعضای هیات علمی، دانشجویان و کارکنان دانشگاه برای مجازی سازی فرایندهای آموزشی؛ "کارگاههای زمستانه دانشکده مجازی" با مجوز رسمی مرکز آموزش مهارتی و حرفه ای دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود.
حضور دانشگاه در ششمین نمایشگاه تجهیزات پزشکی و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران ۱۳۹۷/۱۰/۰۸ شمین دوره نمایشگاه «تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران» از تاریخ سوم تا ششم دی ماه سال جاری با حضور 350 شرکت در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران در حال برگزاری است. این رویداد هر ساله مورد توجه عده کثیری از مخاطبان حوزه صنعت و دانشگاه قرار می گیرد.