نمایش اخبار

-

آغاز سال تحصیلی جدید مبارک باد ۱۳۹۷/۰۶/۲۸ بازگشایی مدارس و شروع سال تحصیلی جدید، دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور را که مقارن با روز آغاز هفته ی دفاع مقدس است را بر دلاورمردان و شیرزنان ایران تبریک و تهنیت عرض می نماید.
قابل توجه پذيرفته شدگان آزمون ورودي دوره دكتري تخصصي (PhD) ۱۳۹۷/۰۶/۲۸ قابل توجه پذيرفته شدگان آزمون ورودي دوره دكتري تخصصي (PhD) و دکتری پژوهشی رشته‌هاي علوم پايه پزشكي، بهداشت و تخصصی، داروسازی و دندانپزشکی سال تحصيلي 98-97 باسلام و عرض ادب و احترام و تبریک بمناسبت قبولی شما داوطلب گرامی خواهشمند است از تاريخ 1397/06/31 لغايت 1397/07/06 براي تكميل فرم ها و مدارك ثبت نا‌مي بشرح ذیل با وارد نمودن كدملي به عنوان كد كاربري و رمز عبور به نشاني سايت ثبت نامي‌https://sipad.tums.ac.ir/stdnew مراجعه و نسبت به ا‌سكن مدارك و ثبت نام اينترنتي اقدام فرمايند.
اطلاعيه براي آگاهي و چگونگي ثبت نام پذيرفته شدگان PHD سال 98/97 ۱۳۹۷/۰۶/۲۵ اطلاعيه براي آگاهي و چگونگي ثبت نام پذيرفته شدگان PHD سال 98/97
برنامه کلاس ها در نیمسال اول 98-97 ۱۳۹۷/۰۶/۱۷ برنامه کلاس ها در نیمسال اول 98-97
برگزاری مراسم بزرگداشت روز کارمند و عید مبارک غدیر در دانشکده ۱۳۹۷/۰۶/۱۱ در مراسم عید غدیر که با همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده برگزار شد به برگزیدگان مسابقه ی کتابخوانی "دقایقی با قرآن" که در سطح دانشگاه برگزار شده بود ، لوح تقدیر و جوایزی تقدیم شد.