نمایش اخبار

-

سامانه ارزشیابی دانشگاه علوم پزشکی تهران ۱۳۹۷/۰۲/۲۵ باتوجه به اینکه ثبت نام ترم آینده منوط به تکمیل فرم ارزشیابی کیفیت تدریس اساتید محترم می باشد...
قابل توجه دانشجویان مقطع دکتری تخصصی ۱۳۹۷/۰۲/۲۳ به اطلاع میرساند بخش مربوط به سیستم لاگ بوک (سیستم ثبت فعالیت های دانشجویان) در سامانه سیپاد برای دانشکده فناوری‌های نوین پزشکی راه اندازی شده است.
تماشای فیلم "به وقت شام" به مناسبت جشن نیمه شعبان ۱۳۹۷/۰۲/۱۶ به مناســبت جشن نیمه شـعبان جمعـی از دانشجویان و کارکنان دانشکده فناوری های نوین پزشکی در روز سه شنبه 11 اردیبهشت در سینما سپیده به تماشای فیلم به وقت شام نشستند.
برگزاری جشن گرامیداشت هفته آموزش ۱۳۹۷/۰۲/۱۵ جشن گرامیداشت هفته آموزش برای اولین بار در دانشکده فناوری های نوین پزشکی برگزار شد. این مراسم که همراه با برنامه های شاد و مسابقاتی بود، مورد استقبال چشمگیر دانشجویان و اعضای هیئت علمی قرار گرفت.
نشست صمیمی سرپرست مرکز پژوهش های علمی دانشجویی دانشگاه با دانشجویان دانشکده ۱۳۹۷/۰۲/۰۸ نشست صمیمی دکتر پروین پاسالار، سرپرست مرکز پژوهش های علمی دانشجویی دانشگاه با دانشجویان دانشکده در خصوص نحوه همکاری علمی با مرکز پژوهش های دانشجویی در روز چهارشنبه 5 اردیبهشت در دانشکده برگزار شد.
انتصاب دکتر متوسلی به عنوان سرپرست معاونت دانشجویی و فرھنگی پردیس بین الملل ۱۳۹۷/۰۱/۲۱ دکتر رامین کردی با صدور حکمي دکتر الهه متوسلی عضو هیئت علمی دانشگاه را به عنوان سرپرست معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران منصوب کرد.