نمایش اخبار

-

برگزاری آزمون مصاحبه دکتری تخصصی 1396 در دانشکده ۱۳۹۶/۰۴/۲۴ به گزارش روابط عمومی دانشکده فناوری های نوین پزشکی مرحله دوم آزمون دکتری تخصصی ( مصاحبه) در سال تحصیلی 97-96 در دو رشته نانو فناوری پزشکی و مهندسی بافت در تاریخ 18 و 19 تیرماه 96 با همکاری اساتید مدعو از دانشگاههای علوم پزشکی تبریز، ایران ، شهید بهشتی، شیراز، شهرکرد و پژوهشگاه رویان در 6 ایستگاه برگزار شد.
تکمیل فرم ارزشیابی کیفیت تدریس اساتید ۱۳۹۶/۰۴/۲۱ دانشجویان گرامی، لطفاً به سامانه ارزشیابی اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران به آدرس مراجعه نموده و فرم ارزشیابی از اساتید را تکمیل نمایید.
آزمون مرحله دوم ( مصاحبه ) دکتری 1396 ۱۳۹۶/۰۴/۱۷ بریک قبولی در آزمون مرحله اول دکتری 1396
انتصاب دکتر جعفر آی به عنوان سرپرست معاونت آموزشی دانشکده ۱۳۹۶/۰۳/۲۴ رئیس دانشکده فناوری های نوین پزشکی در حکمی دکتر جعفر آی را به سمت سرپرست معاونت آموزشی دانشکده منصوب کرد.
ملاقات دکتر حلب چی با اعضای کمیته دانشجویی دانشکده ۱۳۹۶/۰۳/۰۳ به گزارش روابط عمومی معاونت دانشجویی، در این نشست که روز سه شنبه 2 اردیبهشت ماه انجام شد، دکتر حلب­چی معاون دانشجویی دانشگاه، دکتر خسروانی معاون دانشجویی دانشکده فناوری های نوین پزشکی، دکتر احمدی معاون مالی و اداری دانشکده و اعضای کمیته دانشجویی دانشکده حضور داشتند.
کارگاه آموزشی با عنوان "ناگفته هایی از رعایت اصول اخلاقی در پژوهش و قوانین کپی رایت" ۱۳۹۶/۰۳/۰۲ با کمک معاونت پژوهشی دانشکده کارگاه آموزشی با عنوان "ناگفته هایی از رعایت اصول اخلاقی در پژوهش و قوانین کپی رایت" برگزار گردید.