نمایش اخبار

-

برگزاری کارگاه آموزشی رعایت اصول ایمنی زیستی در آزمایشگاه ۱۳۹۶/۱۲/۰۵ ششمین دوره کارگاه آموزشی رعایت اصول ایمنی زیستی در آزمایشگاه در دانشکده فناوری های نوین پزشکی برگزار شد.
نشست صمیمی نمایندگان دانشجویان دانشکده با رئیس دانشکده ۱۳۹۶/۱۲/۰۵ با همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده نشست صمیمی نمایندگان دانشجویان دانشکده فناوری های نوین پزشکی با رئیس دانشکده برگزار شد.
انتصاب دکتر مسعود خسروانی بعنوان رابط دانشگاه و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ۱۳۹۶/۱۱/۲۳ معاون بین الملل دانشگاه طی حکمی، دکتر "مسعود خسروانی" را به عنوان رابط دانشگاه علوم پزشکی تهران و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی منصوب کرد.
بازدید جمعی از دانشجویان ایرانی و خارجی، اعضای هیأت علمی و کارکنان از باغ موزه دفاع مقدس ۱۳۹۶/۱۱/۲۱ بمناسبت دهه مبارکه فجر دانشکده فناوری­های نوین پزشکی برگزار کرد:
جلسه فراخوان عمومي معرفي برنامه "دو استاد راهنما از دو دانشگاه براي هدايت رساله دانشجو دكتري" ۱۳۹۶/۱۱/۱۷ در راستای اهداف بین المللی سازی دانشگاه علوم پزشکی تهران، برنامه ی های مدرک مشترک و مدرک دوگانه به منظور قرار دادن دانشجو در دو محیط آموزشی متفاوت، آشنایی با فرهنگ و زبان دوم، افزایش انتشارات مشترک بین دو دانشگاه و ارتقاء کیفیت آموزش همواره حائز اهمیت بوده است.
بازدید اعضای هیات رییسه دانشکده توانبخشی از دانشکده فناوری های نوین پزشکی ۱۳۹۶/۱۱/۱۵ ه گزارش روابط عمومی دانشکده فناوری های نوین، اعضای هیات رییسه دانشکده توانبخشی روز شنبه 14 بهمن از دانشکده فناوری های نوین پزشکی دیدن کردند.