نمایش اخبار

-

برگزیده شدن طرح دکتر قنبری در دهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری ۱۳۹۶/۰۲/۱۷ با حضور رییس دانشگاه و معاون آموزشی وزارت بهداشت از 12 فرآیند مطلوب دانشگاهی در دهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری تجلیل شد.
تجلیل از دانشجویان نیکوکار و فعال در کمیته دانشجویی با حضور هیأت رئیسه دانشکده ۱۳۹۵/۱۲/۱۷ دانشجویان کمیته دانشجویی فعالیت های گسترده ای را در سالی که گذشت انجام دادند که در این مراسم از زحمات این دانشجویان با اهدای لوح سپاس تقدیر به عمل آمد.
راه اندازی ساختمان شماره 2 دانشکده ۱۳۹۵/۱۲/۰۷ امید است با راه اندازی این ساختمان گامی موثر در جهت ارتقای کیفی و کمی آموزش و پژوهش دانشکده برداشته شود.
برگزیده شدن دکتر امیر امانی در هجدهمین جشنواره این سینا به‌عنوان آموزشگر برتر دانشگاه ۱۳۹۵/۱۱/۲۴ دكتر امیر امانی، دانشیار دانشکده فناوری‌های نوين پزشکی در هجدهمین جشنواره این سینا به‌عنوان آموزشگر برتر دانشگاه (حکیم جرجانی) برگزیده انتخاب شد.
كارگاه‌هاي كتابخانه مركزي دانشگاه ۱۳۹۵/۱۱/۰۲ به اطلاع می‌رساند کارگاه‌های آموزشی کتابخانه مرکزی دانشگاه با هدف آموزش شيوه‌های جستجوی بانک‌ها، مجلات و منابع اطلاعاتی پژوهشی...