نمایش اخبار

-

قابل توجه پذيرفته شدگان آزمون دوره كارشناسي ارشد ناپيوسته سال تحصيلي97-1396 ۱۳۹۶/۰۷/۱۰ ضروري است پذيرفته شدگان گرامي جهت ثبت نام اينترنتي از تاريخ دهم مهرماه 1396 لغايت دوازدهم مهر ماه 1396 براي تكميل فرم ها ومدارك ثبت نامي زير با وارد نمودن كدملي به عنوان كدكاربري وشماره شناسنامه به عنوان رمزعبور به نشاني سايت معاونت آموزشي https://sipad.tums.ac.ir/stdnew مراجعه و نسبت به اسكن مدارك مشروحه ذيل و ثبت نام اينترنتي خود (غيراز فرم هاي گزينش) اقدام نمايند. بديهي است عدم ثبت نام در تاريخ فوق به منزله انصراف تلقي خواهد شد.
قابل توجه پذيرفته شدگان آزمون سراسري سال تحصيلي 97-1396 ۱۳۹۶/۰۷/۰۱ قابل توجه پذيرفته شدگان آزمون سراسري سال تحصيلي 97-1396 و آزمون دوره دكتري تخصصي (پي اچ دي) ودكتري پژوهشي سال 96
اطلاعیه ۱۳۹۶/۰۷/۰۱ لیست دروس ارائه شده به دانشجویان جدید الورود
اطلاعیه انتخاب واحد ۱۳۹۶/۰۶/۲۸ قابل توجه دانشجویان گرامی
برنامه کلاس ها ۱۳۹۶/۰۶/۲۷ برنامه کلاس ها در نیمسال اول سال تحصیلی 97-96
اطلاعیه ۱۳۹۶/۰۵/۰۳ از دانشجویانی که موجبات کسب رتبه اول دانشکده فناوری های نوین پزشکی را در کل دانشگاه علوم پزشکی تهران فراهم آوردند، دعوت میشود جهت دریافت لوح تقدیر و جایزه نقدی از تاریخ 96/5/03 ساعت 14-9 به معاونت دانشجویی مراجعه نمایند.