نمایش اخبار

-

بازدید هیئت رئیسه دانشگاه ازدانشکده فناوری های نوین پزشکی ۱۳۹۵/۰۹/۲۹ یکصدوسی و هشتمین جلسه دوره چهارم هیئت‌رئیسه با دستور جلسه، ارائه گزارش رئیس دانشکده، استماع نظرات و دیدگاه‌های معاونین دانشکده و مدیران گروه‌های آموزشی، نظرات و بازخوردهای اعضای هیئت‌رئیسه دانشگاه و جمع‌بندی رئیس دانشگاه برگزار شد.
پیام تبریک به دانشجویان برگزیده سومین جشنواره دانشجویی ابن سینا ۱۳۹۵/۰۹/۲۱ در جشنواره دانشجویی ابن‌سینای امسال 3 برگزیده در بخش‌های آموزشی و پژوهشی از دانشکده فناوری های نوین پزشکی معرفی شدند.
پیام تسلیت ۱۳۹۵/۰۸/۱۲ جناب آقاي دكتر صدرالدینی با كمال تأسّف و تأثر درگذشت پدر گرامیتان را به جنابعالي و خانواده محترم تسليت عرض مي‌نمايیم.
ثبت نام دانشجويان در سايت پرساد ۱۳۹۵/۰۷/۱۲ مرکزبهداشت ودرمان دانشجویان (معاونت دانشجویی) همه ساله بر اساس برنامه مدون وزارت بهداشت ٰ طرح سنجش سلامت دانشجویان جدید الورود را در کلیه مقاطع تحصیلی ورشته های مختلف در دانشگاه علوم پزشکی تهران اجرا می نماید.
فرمت جدید پروپوزال ۱۳۹۵/۰۷/۱۱ فرمت جدید فرم خام پروپوزال
تقدیر از کارمندان دانشکده در برگزاری آزمون مصاحبه دکتری 1395 ۱۳۹۵/۰۶/۲۴ به گزارش روابط عمومی دانشکده ، در تاریخ 95/6/23 طی مراسمی از کارمندان و پرسنل خدمات که در برگزاری آزمون مصاحبه دکتری سال 95 همکاری داشته اند تقدیر به عمل آمد.