نمایش اخبار

-

انتصاب دکتر بابک نگاهداری به عنوان مدیر گروه زیست فناوری پزشکی ۱۳۹۷/۰۳/۱۸ دکتر عباسعلی کریمی، رئیس دانشگاه طی حکمی دکتر بابک نگاهداری، استادیار گروه زیست فناوری پزشکی دانشکده فناوری های نوین را به عنوان مدیر گروه آموزشی زیست فناوری پزشکی معرفی کرد.
ورزش همگانی دانشجویان ،کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشکده در پارک لاله ۱۳۹۷/۰۲/۲۹ با همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده ی فناوری های نوین پزشکی، روز سه شنبه 25 اردیبهشت ورزش همگانی دانشجویان ،کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشکده فناوری های نوین در پارک لاله برگزار شد.
دریافت مدرک تحصیلی از طریق سامانه جامع و یکپارچه سیپاد ۱۳۹۷/۰۲/۲۵ کلیه دانش آموختگان محترم می توانند از روز شنبه مورخ 97/02/29 برای دریافت مدرک تحصیلی خود به آدرس https://sipad.tums.ac.ir مراجعه فرمایند.
سامانه ارزشیابی دانشگاه علوم پزشکی تهران ۱۳۹۷/۰۲/۲۵ باتوجه به اینکه ثبت نام ترم آینده منوط به تکمیل فرم ارزشیابی کیفیت تدریس اساتید محترم می باشد...
تماشای فیلم "به وقت شام" به مناسبت جشن نیمه شعبان ۱۳۹۷/۰۲/۱۶ به مناســبت جشن نیمه شـعبان جمعـی از دانشجویان و کارکنان دانشکده فناوری های نوین پزشکی در روز سه شنبه 11 اردیبهشت در سینما سپیده به تماشای فیلم به وقت شام نشستند.
برگزاری جشن گرامیداشت هفته آموزش ۱۳۹۷/۰۲/۱۵ جشن گرامیداشت هفته آموزش برای اولین بار در دانشکده فناوری های نوین پزشکی برگزار شد. این مراسم که همراه با برنامه های شاد و مسابقاتی بود، مورد استقبال چشمگیر دانشجویان و اعضای هیئت علمی قرار گرفت.