نمایش اخبار

-

حضور پر رنگ دانشگاه علوم پزشكي تهران در " دومين همايش علوم پايه پزشكي: فرصت ها و چالش ها" ۱۳۹۶/۱۱/۱۵ به گزارش همايش علوم پايه پزشكي، دومين همايش علوم پايه پزشكي، فرصت­­ها و چالش­ها در روز پنج شنبه 12 بهمن در محل فرهنگستان تشكيل شد.
برنامه کلاس ها ۱۳۹۶/۱۱/۰۷ نیمسال دوم 97-96
جلسه سخنرانی ویژه اعضای هیات علمی ۱۳۹۶/۱۱/۰۷ با موضوع: Probiotics ارائه دهنده : سرکار خانم دکتر الهه متوسلی هیات علمی گروه پزشکی ملکولی
دفاع پایان نامه اولین دانشجوی رشته علوم سلولی کاربردی کشور ۱۳۹۶/۱۱/۰۳ اولین دانشجوی دکتری تخصصی (PhD) علوم سلولی کاربردی کشور در تاریخ سه شنبه ۳ بهمن۹۶ از پایان نامه خود دفاع کرد و فارغ التحصیل شد.
دفاع از پایان نامه خانم فرشته ضیایی امیری دانشجوی کارشناسی ارشد نانوفناوری پزشکی ۱۳۹۶/۱۰/۲۷ انم فرشته ضیایی امیری دانشجوی کارشناسی ارشد نانوفناوری پزشکی در تاریخ سه شنبه 26 دی 96 از پایان نامه خود با عنوان ساخت داربست نانوفیبری PCL-Collagen به روش الکتروریسی-الکترواسپری و بررسی تکثیر سلولهای پوستی بر روی آن دفاع کرد.