نمایش اخبار

-

زمان انتخاب واحد نیمسال دوم سال تحصیلی 97 – 96 ۱۳۹۶/۱۰/۲۷ روز شنبه 96/11/07 لغایت چهارشنبه 96/11/11 می باشد.خواهشمند است در بازه زمانی مشخص شده نسبت به انتخاب واحد خود اقدام فرمایید.
انتصاب دکتر سید مهدی رضایت به عنوان رئیس کمیته فناوری نانو سازمان غذا و دارو ۱۳۹۶/۱۰/۲۶ معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو طی حکمی، دکتر " سید مهدی رضایت " را به عنوان رئیس کمیته فناوری نانو سازمان غذا و دارو منصوب کرد.
برگزاری کارگاه آموزشی رعایت اصول ایمنی زیستی (Biosafety) در آزمایشگاه ۱۳۹۶/۱۰/۲۰ نظر به اهمیت آشنایی دانشجویان با رعایت اصول ایمنی زیستی برای فعالیت های پژوهشی در آزمایشگاه های تحقیقاتی، پنجمین دوره کارگاه آموزشی رعایت اصول ایمنی زیستی در آزمایشگاه (Biosafety in Laboratory) در مورخه 19 دی 96 در دانشکده فناوری های نوین برگزار شد.
برنامه امتحانات نیمسال اول 97-96 ۱۳۹۶/۱۰/۲۰ برنامه امتحانات گروه های آموزشی در نیمسال اول سال تحصیلی 97-96
بازدید دکتر کریمی از آزمایشگاه جامع تحقیقاتی دانشگاه ۱۳۹۶/۱۰/۱۱ دکتر کریمی رییس دانشگاه و هیات همراه بعد ازظهر شنبه 9 دی 96 از بخش‌های مختلف آزمایشگاه جامع تحقیقاتی دانشگاه بازدید کردند.
ابلاغ ابقا و انتصابات جدید در دانشکده ۱۳۹۶/۱۰/۱۰ کتر علیرضا احمدیان، رئیس دانشکده فناوری های نوین پزشکی در ابلاغ های جداگانه مشاور رئیس و عضو هیات رئیسه، معاون آموزشی، معاون اداری مالی، معاون بین الملل، معاون دانشجویی فرهنگی، سرپرست معاونت پژوهشی و فناوری و مدیر روابط عمومی خود را اعلام و معرفی کرد.