نمایش اخبار

-

سامانه ارزشیابی دانشگاه علوم پزشکی تهران ۱۳۹۷/۰۲/۲۵ باتوجه به اینکه ثبت نام ترم آینده منوط به تکمیل فرم ارزشیابی کیفیت تدریس اساتید محترم می باشد...
تماشای فیلم "به وقت شام" به مناسبت جشن نیمه شعبان ۱۳۹۷/۰۲/۱۶ به مناســبت جشن نیمه شـعبان جمعـی از دانشجویان و کارکنان دانشکده فناوری های نوین پزشکی در روز سه شنبه 11 اردیبهشت در سینما سپیده به تماشای فیلم به وقت شام نشستند.
برگزاری جشن گرامیداشت هفته آموزش ۱۳۹۷/۰۲/۱۵ جشن گرامیداشت هفته آموزش برای اولین بار در دانشکده فناوری های نوین پزشکی برگزار شد. این مراسم که همراه با برنامه های شاد و مسابقاتی بود، مورد استقبال چشمگیر دانشجویان و اعضای هیئت علمی قرار گرفت.
نشست صمیمی سرپرست مرکز پژوهش های علمی دانشجویی دانشگاه با دانشجویان دانشکده ۱۳۹۷/۰۲/۰۸ نشست صمیمی دکتر پروین پاسالار، سرپرست مرکز پژوهش های علمی دانشجویی دانشگاه با دانشجویان دانشکده در خصوص نحوه همکاری علمی با مرکز پژوهش های دانشجویی در روز چهارشنبه 5 اردیبهشت در دانشکده برگزار شد.
انتصاب دکتر متوسلی به عنوان سرپرست معاونت دانشجویی و فرھنگی پردیس بین الملل ۱۳۹۷/۰۱/۲۱ دکتر رامین کردی با صدور حکمي دکتر الهه متوسلی عضو هیئت علمی دانشگاه را به عنوان سرپرست معاونت دانشجویی و فرهنگی پردیس بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران منصوب کرد.
تمدید فراخوان پانزدهم جذب اعضای هیات ۱۳۹۷/۰۱/۱۸ ثبت نام برای گروهی از داوطلبین ، مجددا از روز شنبه مورخ 97/1/18 لغایت سه شنبه مورخ 97/1/21 ثبت نام اینترنتی جهت شرکت در فراخوان پانزدهم جذب اعضای هیات علمی امکانپذیر خواهد بود،