نمایش اخبار

-

جلسه سخنرانی ویژه اعضای هیات علمی ۱۳۹۶/۱۱/۰۷ با موضوع: Probiotics ارائه دهنده : سرکار خانم دکتر الهه متوسلی هیات علمی گروه پزشکی ملکولی
دفاع پایان نامه اولین دانشجوی رشته علوم سلولی کاربردی کشور ۱۳۹۶/۱۱/۰۳ اولین دانشجوی دکتری تخصصی (PhD) علوم سلولی کاربردی کشور در تاریخ سه شنبه ۳ بهمن۹۶ از پایان نامه خود دفاع کرد و فارغ التحصیل شد.
دفاع از پایان نامه خانم فرشته ضیایی امیری دانشجوی کارشناسی ارشد نانوفناوری پزشکی ۱۳۹۶/۱۰/۲۷ انم فرشته ضیایی امیری دانشجوی کارشناسی ارشد نانوفناوری پزشکی در تاریخ سه شنبه 26 دی 96 از پایان نامه خود با عنوان ساخت داربست نانوفیبری PCL-Collagen به روش الکتروریسی-الکترواسپری و بررسی تکثیر سلولهای پوستی بر روی آن دفاع کرد.
زمان انتخاب واحد نیمسال دوم سال تحصیلی 97 – 96 ۱۳۹۶/۱۰/۲۷ روز شنبه 96/11/07 لغایت چهارشنبه 96/11/11 می باشد.خواهشمند است در بازه زمانی مشخص شده نسبت به انتخاب واحد خود اقدام فرمایید.
انتصاب دکتر سید مهدی رضایت به عنوان رئیس کمیته فناوری نانو سازمان غذا و دارو ۱۳۹۶/۱۰/۲۶ معاون وزیر و رئیس سازمان غذا و دارو طی حکمی، دکتر " سید مهدی رضایت " را به عنوان رئیس کمیته فناوری نانو سازمان غذا و دارو منصوب کرد.
برگزاری کارگاه آموزشی رعایت اصول ایمنی زیستی (Biosafety) در آزمایشگاه ۱۳۹۶/۱۰/۲۰ نظر به اهمیت آشنایی دانشجویان با رعایت اصول ایمنی زیستی برای فعالیت های پژوهشی در آزمایشگاه های تحقیقاتی، پنجمین دوره کارگاه آموزشی رعایت اصول ایمنی زیستی در آزمایشگاه (Biosafety in Laboratory) در مورخه 19 دی 96 در دانشکده فناوری های نوین برگزار شد.