نمایش اخبار

-

بازدید اعضای هیات ممتحنه و ارزشیابی رشته نانوفناوری پزشکی از دانشکده ۱۳۹۶/۱۲/۰۵ اعضای هیات ممتحنه و ارزشیابی رشته نانوفناوری پزشکی روز چهار شنبه 25 بهمن از دانشکده فناوری های نوین پزشکی دیدن کردند.
دیدار معاون اجرایی دانشگاه ایندیانا پردو از دانشکده ۱۳۹۶/۱۲/۰۵ دکتر مایکل کولیک، معاون اجرایی دانشگاه ایندیانا پردوی آمریکا، 28 بهمن از دانشکده فناوری های نوین پزشکی بازدید کرد
برگزاری کارگاه آموزشی رعایت اصول ایمنی زیستی در آزمایشگاه ۱۳۹۶/۱۲/۰۵ ششمین دوره کارگاه آموزشی رعایت اصول ایمنی زیستی در آزمایشگاه در دانشکده فناوری های نوین پزشکی برگزار شد.
نشست صمیمی نمایندگان دانشجویان دانشکده با رئیس دانشکده ۱۳۹۶/۱۲/۰۵ با همت معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده نشست صمیمی نمایندگان دانشجویان دانشکده فناوری های نوین پزشکی با رئیس دانشکده برگزار شد.
انتصاب دکتر مسعود خسروانی بعنوان رابط دانشگاه و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ۱۳۹۶/۱۱/۲۳ معاون بین الملل دانشگاه طی حکمی، دکتر "مسعود خسروانی" را به عنوان رابط دانشگاه علوم پزشکی تهران و سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی منصوب کرد.
بازدید جمعی از دانشجویان ایرانی و خارجی، اعضای هیأت علمی و کارکنان از باغ موزه دفاع مقدس ۱۳۹۶/۱۱/۲۱ بمناسبت دهه مبارکه فجر دانشکده فناوری­های نوین پزشکی برگزار کرد: