نمایش اخبار

-

با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهور خط تولید صادراتی دستگاه الكتروريس افتتاح شد ۱۳۹۵/۰۲/۰۴ دکتر ستاری، معاون علمي و فناوري رياست جمهوري با حضور در شرکت دانش‌بنیان فناوران نانومقیاس از دستگاه الكتروريس كه آماده صادر کردن به كره جنوبي است بازديد كرد.
مراسم معارفه دانشجویان جدید الورود و جشن ورود به دانشكده ۱۳۹۴/۱۲/۱۰ مراسم معارفه و جشن آغاز سال تحصيلي جديد دانشجويان جديدالورود دانشكده فناوريهاي نوين پزشكي با حضور دكتر احمديان، رييس دانشكده، معاونين، اعضاي هيئت علمي گروههاي بيوتكنولوژي پزشكي و نانوتكنولوژي پزشكي و كاركنان آموزش دانشكده از ساعت 10 تا 12 در سالن شوراي دانشكده برگزار شد.
جشن آغاز سال تحصیلی دانشجویان جدید الورود ۱۳۹۴/۱۲/۰۳ برنامه روز جشن آغاز سال تحصیلی 95-94
ممنوعیت بکارگیری نیرو بدون ابلاغ یا مجوز از دانشگاه ۱۳۹۴/۱۲/۰۲ بخشنامه به كليه معاونت ها و دانشکده ها
کارگاه های زمستان 94 دانشکده فناوری های نوین پزشکی ۱۳۹۴/۱۱/۱۴ کارگاه یک روزه سایکوفیزیک...
بازدید دکتر خردمند ازکارگاه آموزشی دانشجویان بین الملل دانشکده ۱۳۹۴/۱۱/۱۳ روز دوشنبه 12بهمن ماه، دکتر خردمند معاون بین الملل دانشگاه علوم پزشکی تهران ضمن بازدید از بخش های مختلف آزمایشگاه آموزشی دانشکده فناوریهای نوین پزشکی، از کارگاه در حال برگزاری برای دانشجویان بین الملل دانشکده فناوریهای نوین پزشکی بازدید کردند.