نمایش اخبار

-

برنامه امتحانات نیمسال اول 97-96 ۱۳۹۶/۱۰/۲۰ برنامه امتحانات گروه های آموزشی در نیمسال اول سال تحصیلی 97-96
بازدید دکتر کریمی از آزمایشگاه جامع تحقیقاتی دانشگاه ۱۳۹۶/۱۰/۱۱ دکتر کریمی رییس دانشگاه و هیات همراه بعد ازظهر شنبه 9 دی 96 از بخش‌های مختلف آزمایشگاه جامع تحقیقاتی دانشگاه بازدید کردند.
ابلاغ ابقا و انتصابات جدید در دانشکده ۱۳۹۶/۱۰/۱۰ کتر علیرضا احمدیان، رئیس دانشکده فناوری های نوین پزشکی در ابلاغ های جداگانه مشاور رئیس و عضو هیات رئیسه، معاون آموزشی، معاون اداری مالی، معاون بین الملل، معاون دانشجویی فرهنگی، سرپرست معاونت پژوهشی و فناوری و مدیر روابط عمومی خود را اعلام و معرفی کرد.
جلسه پرسش و پاسخ دانشجویی با حجت الاسلام و المسلمین دکتر متوسل ۱۳۹۶/۱۰/۰۴ حجت الاسلام و المسلمین دکتر متوسل مدیر گروه معارف دانشگاه در پرسش و پاسخ دانشجویی به شبهات و سؤالات دانشجویان پاسخ داد.
نشست رییس دانشگاه با اعضای هیات علمی دانشکده فناوری های نوین ۱۳۹۶/۰۹/۱۲ دکتر کریمی در دیدار با رییس، هیات رئیسه و اعضای هیات علمی دانشکده فناوری های نوین، دانشگاه را نیازمند مدیران توانمند خواند و بر ضرورت انتخاب هیات رئیسه جامع نگر در دانشکده ها، تاکید کرد
گفتگو با دکتر حسین قنبری، رییس کمیته علمی دومین کنفرانس بین المللی نانوپزشکی و نانوایمنی ۱۳۹۶/۰۹/۰۵ دومین کنفرانس بین المللی نانوپزشکی و نانوایمنی با حضور نمایندگان و محققین شرکت کننده از هفده کشور جهان، در 8و 9 آذر ماه 1396 در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار می شود. Anchorمصاحبه زیر با دکتر حسین قنبری رئیس کمیته علمی این کنفرانس انجام شده است.