نمایش اخبار

-

آکادمی ورزشی تابستانه دانشگاه علوم پزشکی تهران ۱۳۹۵/۰۲/۱۸ ویژه فرزندان کارکنان و اعضای محترم هیات علمی دانشگاه
با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهور خط تولید صادراتی دستگاه الكتروريس افتتاح شد ۱۳۹۵/۰۲/۰۴ دکتر ستاری، معاون علمي و فناوري رياست جمهوري با حضور در شرکت دانش‌بنیان فناوران نانومقیاس از دستگاه الكتروريس كه آماده صادر کردن به كره جنوبي است بازديد كرد.
مراسم معارفه دانشجویان جدید الورود و جشن ورود به دانشكده ۱۳۹۴/۱۲/۱۰ مراسم معارفه و جشن آغاز سال تحصيلي جديد دانشجويان جديدالورود دانشكده فناوريهاي نوين پزشكي با حضور دكتر احمديان، رييس دانشكده، معاونين، اعضاي هيئت علمي گروههاي بيوتكنولوژي پزشكي و نانوتكنولوژي پزشكي و كاركنان آموزش دانشكده از ساعت 10 تا 12 در سالن شوراي دانشكده برگزار شد.
جشن آغاز سال تحصیلی دانشجویان جدید الورود ۱۳۹۴/۱۲/۰۳ برنامه روز جشن آغاز سال تحصیلی 95-94
ممنوعیت بکارگیری نیرو بدون ابلاغ یا مجوز از دانشگاه ۱۳۹۴/۱۲/۰۲ بخشنامه به كليه معاونت ها و دانشکده ها
کارگاه های زمستان 94 دانشکده فناوری های نوین پزشکی ۱۳۹۴/۱۱/۱۴ کارگاه یک روزه سایکوفیزیک...