نمایش اخبار

-

اطلاعيه مربوط به استفاده مشمولين بنياد ملي نخبگان از تسهيلات آموزش ياري/پژوهش ياري /فن ياري ۱۳۹۴/۱۱/۱۳ روند و چگونگی استفاده از جایزه های تحصیلی بنیاد ملی نخبگان (آیین نامه داخلی)برای مشمولین مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد ودکترای حرفه ای در دانشگاه علوم پزشکی تهران تدوین شد.
نشست اعضای هیات ممتحنه گروه علوم اعصاب با دانشجویان دکتری (PhD) ۱۳۹۴/۱۰/۳۰ در تاریخ چهارشنبه مورخ 94/11/28 از ساعت 16-14
بازدید دکتر کاویانی رئیس دانشکده مجازی و هیئت همراه از دانشکده فناوری های نوین پزشکی ۱۳۹۴/۱۰/۲۶ دکتر کاویانی رئیس دانشکده مجازی، با همراهی دکتر میرمعینی معاون اداری و مالی و دکتر سعادت مشاور عالی اجرایی ریاست و معاون بین الملل، از دانشکده فناوری های نوین پزشکی بازدید کردند.
بازدید پروفسور رابرت هیل از آزمایشگاه جامع دانشگاه و دانشکده فناوری های نوین پزشکی ۱۳۹۴/۱۰/۱۴ شنبه 12 دی ماه پروفسوررابرت هیل استاد دانشگاه کویین مری انگلستان همراه با معاون بین الملل دانشکده دکتر لطفی بازدیدی از آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه به عمل آوردند. در طی این بازدید امکانات و تجهیزات آزمایشگاهی معرفی گردید.
گفتگو دکتر حسین قنبری معاون آموزشی دانشکده در برنامه طلوع دانش شبکه چهار سیما ۱۳۹۴/۱۰/۱۳ دکتر حسین قنبری کارشناس مهمان برنامه طلوع دانش شبکه چهار سیما به تشریح نقش فناوری نوین در پزشکی آینده پرداخت.
تولید اندام های بدن در آزمایشگاه :از رویا تا واقعیت ۱۳۹۴/۱۰/۱۳ پروفسور الکساندر مارکوس سیفعلیان آخرین دستاوردهای حوزه نانوپزشکی بازساختی را تشریح کرد.