نمایش اخبار

برنامه کلاس ها ۱۳۹۶/۰۶/۲۷ برنامه کلاس ها در نیمسال اول سال تحصیلی 97-96
دوره های مهارت افزایی و آموزش های عملی ۱۳۹۶/۰۶/۱۴ معاونت آموزشی دانشکده با توجه به برنامه 4 ساله دانشکده در حوزه آموزش و راهبردهای ارائه شده در جهت ارتقا کیفیت آموزش و افزایش مهارت های عملی و فناورانه دانشجویان دوره های مهارت افزایی و آموزش های عملی را برگزار می نماید.
اطلاعیه ۱۳۹۶/۰۵/۰۳ از دانشجویانی که موجبات کسب رتبه اول دانشکده فناوری های نوین پزشکی را در کل دانشگاه علوم پزشکی تهران فراهم آوردند، دعوت میشود جهت دریافت لوح تقدیر و جایزه نقدی از تاریخ 96/5/03 ساعت 14-9 به معاونت دانشجویی مراجعه نمایند.
نشست صمیمی دانشجویان فارغ التحصیل دانشکده با رئیس دانشکده ۱۳۹۶/۰۴/۲۷ با همکاری دفتر دانش آموختگان دانشگاه و همت دانشجویان کمیته دانشجویی دانشکده فناوری های نوین پزشکی برگزار شد
برگزاری آزمون مصاحبه دکتری تخصصی 1396 در دانشکده ۱۳۹۶/۰۴/۲۴ به گزارش روابط عمومی دانشکده فناوری های نوین پزشکی مرحله دوم آزمون دکتری تخصصی ( مصاحبه) در سال تحصیلی 97-96 در دو رشته نانو فناوری پزشکی و مهندسی بافت در تاریخ 18 و 19 تیرماه 96 با همکاری اساتید مدعو از دانشگاههای علوم پزشکی تبریز، ایران ، شهید بهشتی، شیراز، شهرکرد و پژوهشگاه رویان در 6 ایستگاه برگزار شد.
تکمیل فرم ارزشیابی کیفیت تدریس اساتید ۱۳۹۶/۰۴/۲۱ دانشجویان گرامی، لطفاً به سامانه ارزشیابی اعضای هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران به آدرس مراجعه نموده و فرم ارزشیابی از اساتید را تکمیل نمایید.