نمایش اخبار

-

کارگاه آموزشی با عنوان "رعایت اصول نگارش علمی" در دانشکده برگزار شد ۱۳۹۷/۰۲/۲۵ با همت معاونت پژوهشی دانشکده فناوری های نوین پزشکی، کارگاه آموزشی با عنوان "رعایت اصول نگارش علمی" در دانشکده برگزار گردید.
جلسه هم اندیشی با دانشجویان در خصوص امور پژوهشی و آزمایشگاه دانشکده ۱۳۹۶/۰۸/۲۰ با توجه به اهمیت استفاده از نظرات دانشجویان در برنامه ریزی و اجرای هدفمند فعالیت های پژوهشی، با هماهنگی معاونت پژوهشی دانشکده جلسه هم اندیشی با حضور جمعی از مسوولین حوزه پژوهشی و دانشجویان دانشکده در روز سه شنبه 96/08/16 از ساعت 10 الی 12 در محل سالن شورای آزمایشگاه جامع دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار گردید.
برگزاری "مجموعه کارگاه های مبانی مدیریت پژوهش فناورانه سلامت" کسب و کار ۱۳۹۵/۰۷/۱۹ توسط دفتر همکاری دانشگاه،صنعت و جامعه
مجموعه کارگاه های مبانی مدیریت پژوهش فناورانه سلامت "ایده و خلاقیت" ۱۳۹۵/۰۷/۱۹ "مجموعه کارگاه های مبانی مدیریت پژوهش فناورانه سلامت" توسط دفتر همکاری دانشگاه،صنعت و جامعه
مجموعه کارگاه های مبانی مدیریت پژوهش فناورانه سلامت ۱۳۹۵/۰۶/۲۰ در راستای برگزاری "مجموعه کارگاه های مبانی مدیریت پژوهش فناورانه سلامت" توسط دفتر همکاری دانشگاه،صنعت و جامعه جدول کارگاه های برنامه ریزی شده برای نیمه دوم سال جاری در فایل زیر قابل مشاهده است.
اولین نشست مشترک اعضای دفتر همکاری دانشگاه، صنعت و جامعه با مسئولین و اساتید و فناوران دانشکده ۱۳۹۵/۰۳/۲۴ اولین نشست مشترک اعضای دفتر همکاری دانشگاه، صنعت و جامعه با مسئولین و اساتید و فناوران دانشکده در محل سالن اجتماعات دانشکده برگزار شد.