نمایش اخبار

-

برگزاری "مجموعه کارگاه های مبانی مدیریت پژوهش فناورانه سلامت" کسب و کار ۱۳۹۵/۰۷/۱۹ توسط دفتر همکاری دانشگاه،صنعت و جامعه
مجموعه کارگاه های مبانی مدیریت پژوهش فناورانه سلامت "ایده و خلاقیت" ۱۳۹۵/۰۷/۱۹ "مجموعه کارگاه های مبانی مدیریت پژوهش فناورانه سلامت" توسط دفتر همکاری دانشگاه،صنعت و جامعه
مجموعه کارگاه های مبانی مدیریت پژوهش فناورانه سلامت ۱۳۹۵/۰۶/۲۰ در راستای برگزاری "مجموعه کارگاه های مبانی مدیریت پژوهش فناورانه سلامت" توسط دفتر همکاری دانشگاه،صنعت و جامعه جدول کارگاه های برنامه ریزی شده برای نیمه دوم سال جاری در فایل زیر قابل مشاهده است.
اولین نشست مشترک اعضای دفتر همکاری دانشگاه، صنعت و جامعه با مسئولین و اساتید و فناوران دانشکده ۱۳۹۵/۰۳/۲۴ اولین نشست مشترک اعضای دفتر همکاری دانشگاه، صنعت و جامعه با مسئولین و اساتید و فناوران دانشکده در محل سالن اجتماعات دانشکده برگزار شد.
ابلاغ دستورالعمل اجرايي اعطاي گرانتهاي پژوهشي سال 95-94 ۱۳۹۴/۱۰/۰۶ براساس نامه معاون محترم تحقیفات و فناوری دانشگاه جناب آقای دکتر یونسیان...
کارگاه جامع مدیریت پژوهش فناورانه سلامت ۱۳۹۴/۰۹/۳۰ درراستای طرح آشناسازی محققان و اعضای محترم هیات علمی و دانشجویان تحصیلات تکمیلی و سایر علاقمندان به حوزه فناوری ،دوره جامع مدیریت پژوهش فناورانه سلامت از دیماه برگزار خواهد شد.