نمایش اخبار

-

برگزاری کارگاه شماره دو" مبانی طرح کسب و کار" در دانشکده ۱۳۹۷/۰۹/۲۵ کارگاه شماره دو" مبانی طرح کسب و کار" در تاریخ چهارشنبه 21 آذرماه در محل دانشکده فناوری های نوین پزشکی با همکاری معاونت پژوهشی دانشکده فناوری های نوین و انجمن علمی نانوفناوری پزشکی ایران برگزار گردید. ریاست کارگاه را دکتر صدرالدینی و دبیر کارگاه را دکتر مهدی آدابی به عهده داشتند.
برگزاری کارگاه شماره یک" مبانی طرح کسب و کار" در دانشکده ۱۳۹۷/۰۹/۱۰ کارگاه شماره یک" مبانی طرح کسب و کار" در تاریخ چهارشنبه 7 آذرماه در محل دانشکده فناوری های نوین پزشکی با همکاری معاونت پژوهشی دانشکده فناوری های نوین و انجمن علمی نانوفناوری پزشکی ایران برگزار گردید.
برگزاری جلسه با موضوع بررسی برنامه پژوهشی گروه پزشکی مولکولی تاریخ: 97/4/10 ۱۳۹۷/۰۴/۱۶ در راستای برنامه ریزی جامع پژوهشی دانشـکده و نیز اطلاع رسـانی و هماهنگی در خصــوص سیاست هــــای پژوهـشی دانشکده ، اولین جلسه بررسی برنامه پژوهشی گروه پزشـکی مولکولی در تـاریخ 10 تیر با حضور معــاون پژوهـشی دانشکده (دکتر صدرالدینی) ، مدیر محترم گروه پزشکی مـولکولی (خانم دکتر متوسلی) ، مـــدیر پژوهش دانشکده (خانم دکتر فرهمند فر) ، مدیر آزمایشگاه (خانم دکتر عزیزی) ، مسئــول هماهنگی و برنامه ریزی پژوهشی (خانم دکتر وثوقی) و کارشناس حوزه معاونت ( آقای زرین) برگزار گردید.
بازدید معاون پژوهشی دانشکده از مرکز خدمات آزمایشگاهی دانشگاه صنعتی شریف ۱۳۹۷/۰۳/۲۳ دکتر اسماعیل صدرالدینی، معاون پژوهش و فناوری دانشکده با هدف ارتقای فعالیت های پژوهشی، فناورانه و خدمات آزمایشگاهی در راستای حرکت به سمت دانشگاه های نسل سوم از مرکز خدمات آزمایشگاهی دانشگاه صنعتی شریف دیدن کرد.
سخنرانی آنالیز تک سلولی در تشخیص و تمایز بافت های سرطانی در دانشکده ۱۳۹۷/۰۳/۰۹ ا همت معاونت پژوهشی دانشکده در راستای آشنایی اعضای هیأت علمی و دانشجویان دانشکده با آخرین دستاوردهای علمی و فناوری در حوزه فعالیت های مرتبط با آنالیز تک سلولی در تشخیص و تمایز بافت­های سرطانی، سخنرانی آموزشی با دعوت از دکتر ابراهیم عزیزی، استاد بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی تهران و همکار پژوهشی در مرکز تحقیقات سرطان دانشگاه میشیگان آمریکا در محل سالن اجتماعات واقع در طبقه دوم ساختمان شماره یک دانشکده فناوریهای نوین پزشکی برگزار شد.
برگزاری اولین کارگاه مهارت افزایی "آسیب شناسی اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی" در دانشکده ۱۳۹۷/۰۳/۰۹ با همت معاونت پژوهشی دانشکده و همکاری ستاد ویژه توسعه فناوری نانو کارگاه مهارت افزایی آسیب شناسی اشتغال فارغ التحصیلان دانشگاهی در روز سه شنبه هشتم خرداد در دانشکده برگزار شد.