نمایش اخبار

-

نشست صمیمی فارغ التحصیلان دانشکده با ریاست و اعضای هیات علمی دانشکده ۱۳۹۷/۰۴/۱۶ نشست صمیمی فارغ التحصیلان دانشکده با ریاست و اعضای هیات علمی دانشکده روز دوشنبه 25 تیر ماه
مسابقه ویژه دانشجویان ۱۳۹۷/۰۴/۱۶ اگر من رئیس دانشکده بودم...
ورزش همگانی و صبحگاهی ۱۳۹۷/۰۴/۱۶ سه شنبه ها از ساعت 7:20 الی 8:30
برگزاری جلسه ی فرهنگی با حضورجمعی از اعضای هیئت علمی دانشکده ۱۳۹۷/۰۴/۱۵ با همت معاونت فرهنگی و دانشجویی جلسه ی فرهنگی با حضور جمعی از اعضای هیئت علمی دانشکده برگزار شد.
مراسم فارغ التحصیلی سال 1397 دانشکده ۱۳۹۷/۰۴/۰۵ مراسم فارغ التحصیلی سال 1397 دانشکده ، 25 تیر
ضیافت افطار در باغ موزه دفاع مقدس با حضــور دانشجویان، کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشکده ۱۳۹۷/۰۳/۲۳ ضیافت افطار در باغ موزه دفاع مقدس به همراه گشت در پل طبیعت با حضــور دانشجویان، کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشکده برگزار شد.