نمایش اخبار

-

برگزاری مراسم عزاداری سالار شهیدان در دانشکده ۱۳۹۷/۰۶/۳۱ حجت الاسلام والمسلمین دکتر متوسل : امروز نام حسین (ع) در جهان تنها اسم یک فرد نیست بلکه اسم یک مکتب است.
نشست صمیمی دانش آموختگان دانشکده با اعضای هیئت علمی و هیئت رئیسه ۱۳۹۷/۰۵/۰۶ با همت کمیته دانشجویی معاونت فرهنگی و دانشجویی ، دانشجویان فارغ التحصیل شادی خود را با اساتید خود به اشتراک گذاشتند.
نشست صمیمی فارغ التحصیلان دانشکده با ریاست و اعضای هیات علمی دانشکده ۱۳۹۷/۰۴/۱۶ نشست صمیمی فارغ التحصیلان دانشکده با ریاست و اعضای هیات علمی دانشکده روز دوشنبه 25 تیر ماه
مسابقه ویژه دانشجویان ۱۳۹۷/۰۴/۱۶ اگر من رئیس دانشکده بودم...
ورزش همگانی و صبحگاهی ۱۳۹۷/۰۴/۱۶ سه شنبه ها از ساعت 7:20 الی 8:30
برگزاری جلسه ی فرهنگی با حضورجمعی از اعضای هیئت علمی دانشکده ۱۳۹۷/۰۴/۱۵ با همت معاونت فرهنگی و دانشجویی جلسه ی فرهنگی با حضور جمعی از اعضای هیئت علمی دانشکده برگزار شد.