نمایش اخبار

-

نشست صمیمانه کارکنان دانشکده با هیأت رئیسه دانشکده به مناسبت گرامی داشت روز کارمند ۱۳۹۶/۰۶/۰۸ دکتر احمدیان کارکنان را سرمایه های اصلی دانشکده دانست و روز کارمند را به ایشان تبریک گفت.
نمایش فیلم ماجرای نیمروز به کارگردانی محمدحسین مهدویان در دانشکده ۱۳۹۶/۰۶/۰۶ نمایش فیلم ماجرای نیمروز به کارگردانی محمدحسین مهدویان در دانشکده فناوری های نوین پزشکی با استقبال کارکنان، دانشجویان و اعضای هیأت علمی مواجه شد.
اولین حضور تیم دانشجویی دانشکده در مسابقه ورزشی دانشگاه ۱۳۹۶/۰۳/۲۳ روز چهارشنبه دهم خرداد ماه ساعت 24 تیم دانشجویی دانشکده اولین حضور خود را در مسابقات ورزشی در دانشگاه تجربه کرد.
جشن بزرگ میلاد پیامبر رحمت (ص) و امام جعفر صادق (ع) ۱۳۹۵/۰۹/۳۰ جشن بزرگ میلاد پیامبر رحمت (ص) و امام جعفر صادق (ع) با حضور آقای دکتر حلب چی معاون دانشجویی در دانشگاه برگزار شد
برندگان مسابقه کتاب خوانی شماره 2 "زندگی نامه شهید والا مقام ابراهیم هادی" ۱۳۹۵/۰۹/۱۶ زندگی نامه شهید والا مقام ابراهیم هادی
برگزاری مسابقه کتابخوانی شماره 2 ۱۳۹۵/۰۹/۱۴ پیرامون معرفی شخصیت شهید عالی مقام ابراهیم هادی در دانشگاه برگزار شد