نمایش اخبار

-

اختتامیه ششمین جشنواره ابن سینا ۱۳۹۸/۱۱/۳۰ اختتامیه ششمین جشنواره ابن سینا در تالار ابن سینا
دانشجویان برگزیده جوایز تحصیلی بنیاد ملی نخبگان دانشکده ۱۳۹۸/۱۱/۰۱ به گزارش مرکز پژوهش های دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران، مطابق آیین نامه بنیاد ملی نخبگان،‌ 41 نفر از دانشجویان این دانشگاه واجد شرایط دریافت جوایز تحصیلی این بنیاد شناخته شدند.
مسابقه علمی ۱۳۹۸/۰۹/۱۶ معاونت فرهنگی دانشکده در نظر دارد هر ماه یک مسابقه علمی ویژه ی دانشجویان در مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی برگزار نماید
روز جهانی ایدز ۱۳۹۸/۰۹/۱۰ سخنرانی دکتر سید علی دهقان منشادی به مناسبت روز جهانی ایدز
بیست و هشتمین جشنواره دانشجوی نمونه کشوری در سال 1398 ۱۳۹۸/۰۷/۱۵ اضیان می توانند از تاریخ 20 مهرماه لغایت 4 آبان ماه سال جاری با مراجعه به سامانه دانشجوی نمونه به آدرس nemooneh.bohdasht.gov.ir ثبت نام نمایند.
صعود تیم کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی تهران به قله 5 هزار و 671 متری دماوند ۱۳۹۸/۰۷/۰۱ یم کوهنوردی دانشگاه در صعود به قله 5 هزار و 671 متری دماوند، پرچم دانشگاه علوم پزشکی تهران را بر بام ایران به اهتزاز درآوردند.