نمایش اخبار

-

برگزاری برنامه مشاوره تغذیه با حضور متخصصین تغذیه در دانشکده ۱۳۹۸/۰۲/۱۶ معاونت دانشجویی فرهنگی دانشکده روز شنبه مورخ 98/2/14، برنامه مشاوره تغذیه را با حضور دکتر فارسانی متخصص تغذیه،‌ جهت پرسنل و دانشجویان دانشکده برگزارکرد.
تقدیر از اعضای هیئت علمی دانشکده به مناسبت روز معلم ۱۳۹۸/۰۲/۱۶ سنت است که هر سال، همزمان با سالروز شهادت استاد مطهری، روز معلم را گرامی میداریم. قطعاً اختصاص روزی برای بزرگداشت معلمان، سنتی ارزشمند و فرصتی مناسب برای اندیشیدن دوباره به آموزش و آموزشگر و آموزگار است
جشن نیمه شعبان در دانشکده ۱۳۹۸/۰۲/۰۹ مراسم جشن میلاد حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در دانشکده برگزار شد.
جشن نیمه شعبان ۱۳۹۸/۰۱/۳۱ معاونت فرهنگی دانشجویی برگزار می کند ...
مسابقه ی کتابخوانی ۱۳۹۷/۱۲/۱۳ با همت معاونت دانشجویی فرهنگی دانشکده ی فناوری های نوین پزشکی مسابقه ی کتابخوانی کتاب " به نام مادر " خاطراتی از شهید محمدرضا تورجی زاده به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با حضور جمعی از دانشجویان و کارکنان روز سه شنبه 7 اسفند در دانشکده برگزار شد.
برگزاری جشن میلاد حضرت فاطمه زهرا در دانشکده فناوری های نوین پزشکی ۱۳۹۷/۱۲/۰۷ به گزارش روابط عمومی دانشکده فناوری های نوین پزشکی، روز سه شنبه 7 اسفند 97 همزمان با میلاد حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و روز زن مراسم جشنی با حضور بانوان کارمند و هیئت علمی در دانشکده برگزار شد