نمایش اخبار

-

کارگاه یک روزه راهکارهای عملی برای پیشگیری و تشخیص زود هنگام سرطان سینه ۱۳۹۶/۰۸/۱۳ کارگاه یک روزه راهکارهای عملی برای پیشگیری و تشخیص زود هنگام سرطان سینه با حضور دانشجویان و کارکنان در دانشکده برگزار شد.
ورزش همگانی دانشجویان، کارکنان و اعضای هیأت علمی در پارک لاله ۱۳۹۶/۰۷/۳۰ دانشکده فناوری های نوین پزشکی به مناسبت روز تربیت بدنی برگزار کرد
کار فرهنگی یعنی داشتن حال خوب و توسعه آن در محیط زندگی ۱۳۹۶/۰۷/۲۳ با حضور کمیته فرهنگی کارکنان دانشکده ، کارگاه حال خوب چیست و چگونه آنرا در محل کار توسعه دهیم؟ برگزار شد.
نشست صمیمانه کارکنان دانشکده با هیأت رئیسه دانشکده به مناسبت گرامی داشت روز کارمند ۱۳۹۶/۰۶/۰۸ دکتر احمدیان کارکنان را سرمایه های اصلی دانشکده دانست و روز کارمند را به ایشان تبریک گفت.
نمایش فیلم ماجرای نیمروز به کارگردانی محمدحسین مهدویان در دانشکده ۱۳۹۶/۰۶/۰۶ نمایش فیلم ماجرای نیمروز به کارگردانی محمدحسین مهدویان در دانشکده فناوری های نوین پزشکی با استقبال کارکنان، دانشجویان و اعضای هیأت علمی مواجه شد.
اولین حضور تیم دانشجویی دانشکده در مسابقه ورزشی دانشگاه ۱۳۹۶/۰۳/۲۳ روز چهارشنبه دهم خرداد ماه ساعت 24 تیم دانشجویی دانشکده اولین حضور خود را در مسابقات ورزشی در دانشگاه تجربه کرد.