نمایش اخبار

-

مراسم استقبال از دانشجویان جدیدالورود دانشکده ۱۳۹۷/۰۷/۲۲ دکتر حلب چی در مراسم استقبال از دانشجویان جدیدالورود دانشکده: امید است در سال تحصیلی جدید دانشگاه همچنان که در عرصه­ های علمی و پژوهشی در سطح کشور سرآمد است در عرصه­های ورزشی و جشنواره­های فرهنگی نیز جایگاه واقعی خود را به دست آورد.
ورزش صبحگاهی ۱۳۹۷/۰۷/۰۷ سه شنبه ها 7:30 الی 8:30
بازدید از نمایشگاه Iran Pharma ۱۳۹۷/۰۷/۰۳ چهارشنبه 97/07/04 ساعت 9 صبح
برگزاری مراسم عزاداری سالار شهیدان در دانشکده ۱۳۹۷/۰۶/۳۱ حجت الاسلام والمسلمین دکتر متوسل : امروز نام حسین (ع) در جهان تنها اسم یک فرد نیست بلکه اسم یک مکتب است.
نشست صمیمی دانش آموختگان دانشکده با اعضای هیئت علمی و هیئت رئیسه ۱۳۹۷/۰۵/۰۶ با همت کمیته دانشجویی معاونت فرهنگی و دانشجویی ، دانشجویان فارغ التحصیل شادی خود را با اساتید خود به اشتراک گذاشتند.
نشست صمیمی فارغ التحصیلان دانشکده با ریاست و اعضای هیات علمی دانشکده ۱۳۹۷/۰۴/۱۶ نشست صمیمی فارغ التحصیلان دانشکده با ریاست و اعضای هیات علمی دانشکده روز دوشنبه 25 تیر ماه