نمایش اخبار

-

جشنواره ورزشی دانشجویان ۱۳۹۶/۰۹/۲۸ مدیریت تربیت بدنی دانشگاه از کلیه دانشجویان علاقمند به شرکت در مسابقات دعوت بعمل می آورد.
جشن میلاد و روز دانشجو در دانشکده با حضور دکتر رستمیان معاون امور اجتماعی و فرهنگی ۱۳۹۶/۰۹/۲۲ دکتر رستمیان: با کاهش در مصرف کالاهای آسیب­ رسان می­توان حال خوب را در جامعه توسعه داد.
کارگاه یک روزه راهکارهای عملی برای پیشگیری و تشخیص زود هنگام سرطان سینه ۱۳۹۶/۰۸/۱۳ کارگاه یک روزه راهکارهای عملی برای پیشگیری و تشخیص زود هنگام سرطان سینه با حضور دانشجویان و کارکنان در دانشکده برگزار شد.
ورزش همگانی دانشجویان، کارکنان و اعضای هیأت علمی در پارک لاله ۱۳۹۶/۰۷/۳۰ دانشکده فناوری های نوین پزشکی به مناسبت روز تربیت بدنی برگزار کرد
کار فرهنگی یعنی داشتن حال خوب و توسعه آن در محیط زندگی ۱۳۹۶/۰۷/۲۳ با حضور کمیته فرهنگی کارکنان دانشکده ، کارگاه حال خوب چیست و چگونه آنرا در محل کار توسعه دهیم؟ برگزار شد.
نشست صمیمانه کارکنان دانشکده با هیأت رئیسه دانشکده به مناسبت گرامی داشت روز کارمند ۱۳۹۶/۰۶/۰۸ دکتر احمدیان کارکنان را سرمایه های اصلی دانشکده دانست و روز کارمند را به ایشان تبریک گفت.