نمایش اخبار

-

صعود تیم کوهنوردی دانشگاه علوم پزشکی تهران به قله 5 هزار و 671 متری دماوند ۱۳۹۸/۰۷/۰۱ یم کوهنوردی دانشگاه در صعود به قله 5 هزار و 671 متری دماوند، پرچم دانشگاه علوم پزشکی تهران را بر بام ایران به اهتزاز درآوردند.
برگزاری برنامه مشاوره تغذیه با حضور متخصصین تغذیه در دانشکده ۱۳۹۸/۰۲/۱۶ معاونت دانشجویی فرهنگی دانشکده روز شنبه مورخ 98/2/14، برنامه مشاوره تغذیه را با حضور دکتر فارسانی متخصص تغذیه،‌ جهت پرسنل و دانشجویان دانشکده برگزارکرد.
تقدیر از اعضای هیئت علمی دانشکده به مناسبت روز معلم ۱۳۹۸/۰۲/۱۶ سنت است که هر سال، همزمان با سالروز شهادت استاد مطهری، روز معلم را گرامی میداریم. قطعاً اختصاص روزی برای بزرگداشت معلمان، سنتی ارزشمند و فرصتی مناسب برای اندیشیدن دوباره به آموزش و آموزشگر و آموزگار است
جشن نیمه شعبان در دانشکده ۱۳۹۸/۰۲/۰۹ مراسم جشن میلاد حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در دانشکده برگزار شد.
جشن نیمه شعبان ۱۳۹۸/۰۱/۳۱ معاونت فرهنگی دانشجویی برگزار می کند ...
مسابقه ی کتابخوانی ۱۳۹۷/۱۲/۱۳ با همت معاونت دانشجویی فرهنگی دانشکده ی فناوری های نوین پزشکی مسابقه ی کتابخوانی کتاب " به نام مادر " خاطراتی از شهید محمدرضا تورجی زاده به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با حضور جمعی از دانشجویان و کارکنان روز سه شنبه 7 اسفند در دانشکده برگزار شد.