نمایش اخبار

-

نشست مشترک دانشجویان با معاونین، مسئول EDC دانشکده و مدیر روابط عمومی ۱۳۹۷/۱۲/۰۵ موضوع جلسه : - پنل هم اندیشی علمی دانش آموختگان و چالش اشتغال - کارگاه تشکیل هسته های دانشجویی فناور (هدف) - یکپارچه سازی کانال دانشکده
برگزاری مراسم شب یلدا با حضور دانشجویان، کارکنان و اعضای هیأت علمی در دانشکده ۱۳۹۷/۰۹/۲۷ بمناسبت نزدیک شدن به طولانی ترین شب سال، کمیته راهبردی و دانشجویی اقدام به نشست همدلی و همزبانی با حضور کارکنان، دانشجویان و اعضای هیأت علمی کرد.
مراسم روز دانشجو با برگزاری مسابقات دارت و فوتبال دستی در دانشکده ۱۳۹۷/۰۹/۱۷ به مناسبت 16 آذر روز دانشجو دکتر احمدیان رئیس دانشکده با دانشجویان کمیته دانشجویی دیدار و گفتگو کرد.
مراسم استقبال از دانشجویان جدیدالورود دانشکده ۱۳۹۷/۰۷/۲۲ دکتر حلب چی در مراسم استقبال از دانشجویان جدیدالورود دانشکده: امید است در سال تحصیلی جدید دانشگاه همچنان که در عرصه­ های علمی و پژوهشی در سطح کشور سرآمد است در عرصه­های ورزشی و جشنواره­های فرهنگی نیز جایگاه واقعی خود را به دست آورد.
ورزش صبحگاهی ۱۳۹۷/۰۷/۰۷ سه شنبه ها 7:30 الی 8:30
بازدید از نمایشگاه Iran Pharma ۱۳۹۷/۰۷/۰۳ چهارشنبه 97/07/04 ساعت 9 صبح