نمایش اخبار

مسابقه ویژه دانشجویان ۱۳۹۷/۰۴/۱۶ اگر من رئیس دانشکده بودم...
ورزش همگانی و صبحگاهی ۱۳۹۷/۰۴/۱۶ سه شنبه ها از ساعت 7:20 الی 8:30
برگزاری جلسه ی فرهنگی با حضورجمعی از اعضای هیئت علمی دانشکده ۱۳۹۷/۰۴/۱۵ با همت معاونت فرهنگی و دانشجویی جلسه ی فرهنگی با حضور جمعی از اعضای هیئت علمی دانشکده برگزار شد.
مراسم فارغ التحصیلی سال 1397 دانشکده ۱۳۹۷/۰۴/۰۵ مراسم فارغ التحصیلی سال 1397 دانشکده ، 25 تیر
ضیافت افطار در باغ موزه دفاع مقدس با حضــور دانشجویان، کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشکده ۱۳۹۷/۰۳/۲۳ ضیافت افطار در باغ موزه دفاع مقدس به همراه گشت در پل طبیعت با حضــور دانشجویان، کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشکده برگزار شد.
برگزاری جلسه فرهنگی با حضور اساتید و اعضای محترم هیئت علمی دانشکده ۱۳۹۷/۰۳/۲۱ با همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده ،جلسه فرهنگی با حضور اعضای هیئت علمی و اساتید روز دوشنبه 7 خرداد در سالن شورای دانشکده برگزار شد.