نمایش اخبار

-

ضیافت افطار در باغ موزه دفاع مقدس با حضــور دانشجویان، کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشکده ۱۳۹۷/۰۳/۲۳ ضیافت افطار در باغ موزه دفاع مقدس به همراه گشت در پل طبیعت با حضــور دانشجویان، کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشکده برگزار شد.
برگزاری جلسه فرهنگی با حضور اساتید و اعضای محترم هیئت علمی دانشکده ۱۳۹۷/۰۳/۲۱ با همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده ،جلسه فرهنگی با حضور اعضای هیئت علمی و اساتید روز دوشنبه 7 خرداد در سالن شورای دانشکده برگزار شد.
برگزاری مسابقه ی کتابخوانی "دقایقی با قرآن" با حضور کارکنان و دانشجویان ۱۳۹۷/۰۳/۲۰ با همت معاونت فرهنگی دانشکده ی فناوری های نوین پزشکی مسابقه ی کتابخوانی با حضور جمعی از دانشجویان و کارکنان Anchorروز شنبه 19 خرداد در دانشکده برگزار شد.
مسابقه ی کتابخوانی ویژه ی کارکنان ودانشجویان ۱۳۹۷/۰۲/۱۹ معاونت فرهنگی دانشکده فناوری های نوین پزشکی به مناسبت ماه مبارک رمضان برگزار می کند
برگزاری جلسه ی فرهنگی با حضور اساتید و اعضای محترم هیئت علمی دانشکده ۱۳۹۷/۰۲/۰۴ با همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده جلسه ی فرهنگی با حضور اعضای هیئت علمی و اساتید دانشکده برگزار شد.
مراسم تجلیل ازخدمات ماندگاردکترسیدمهدی رضایت ۱۳۹۶/۱۲/۲۰ به گزارش روابط عمومی دانشکده فناوری های نوین پزشکی باحضور جمعی ازاساتید ،اعضای محترم هیئت علمی ،کارکنان و دانشجویان در روز چهارشنبه 16 اسفند 96 باهمت دفتــــــر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه مراسم بزرگداشت دکتر رضایت از ساعت 10 صبح در تالار ابن سینا واقع در دانشکده پزشکی آغاز شد .