نمایش اخبار

-

جشن دانشجویان جدیدالورود ۱۳۹۵/۰۸/۱۰ دانشجویان جدیدالورود بازدید از موزه تاریخ علوم پزشکی را خاطره ای ماندگار و ارزشمند از دانشگاه علوم پزشکی تهران دانستند.
صندوق قرض الحسنه دانشکده فناوری های نوین پزشکی افتتاح شد ۱۳۹۵/۰۵/۰۳ به همت معاونت فرهنگی، و همکاری کارکنان و اعضای هیأت علمی، صندوق قرض الحسنه دانشکده افتتاح شد
برگزاری ضیافت افطار ۱۳۹۵/۰۳/۲۹ برگزاری ضیافت افطار و زیارت قبور شهدای گمنام و امامزادگان جعفر و حمیده خاتون(ع) فضای دانشکده فناوری های نوین پزشکی را عطرآگین کرد.
صعود تیم کوهنوردی دانشکده به قله­ های سه­ گانه کولکچال در ارتفاع 3350 متری ۱۳۹۵/۰۳/۱۸ تیم کوهنوردی در آخرین برنامه خود قبل از ماه مبارک رمضان صعود به ارتفاعات کولکچال را برگزید.
ورزش صبحگاهی ۱۳۹۵/۰۳/۱۰ دوشنبه 95/3/10 ورزش صبحگاهی با حضور دانشجویان، پرسنل و جناب آقای دکتر خسروانی معاونت محترم دانشجویی فرهنگی برگزار شد .
ورزش صبحگاهی ۱۳۹۵/۰۳/۰۳ برنامه ورزش صبحگاهی که به همت زیرگروه ورزش قریب به 7 ماه است اجرا می شود