نمایش اخبار

-

ورزش صبحگاهی ۱۳۹۵/۰۳/۰۳ برنامه ورزش صبحگاهی که به همت زیرگروه ورزش قریب به 7 ماه است اجرا می شود
صعود تیم کوهنوردی دانشکده فناوری های نوین پزشکی تا ارتفاع 3100 متری کوه های البرز جنوبی ۱۳۹۵/۰۲/۲۷ گیتی برای تو شیواترین پندآموز است، اگر پندپذیر باشی « امام علی (ع) »
گروه کوهنوردی دانشکده مسیر پلنگ چال را تا آبشار بند کرک پیمودند. ۱۳۹۵/۰۲/۰۶ با فرا رسیدن بهار و رونق گرفتن ورزش و تفریحات برون شهری، زیر گروه ورزش کمیته دانشجویی فرهنگی روز جمعه 95/2/03 اقدام به برگزاری برنامه کوهنوردی نمود
روز بزرگداشت استاد سخن، سعدی شیرازی در دانشکده فناوری های نوین پزشکی برگزار شد ۱۳۹۵/۰۲/۰۶ شیخ اجل مصلح الدین سعدی شیرازی شاعر نامدار و پارسی گوی ایرانی که از شاگردان خلف مکتب اسلام است
برگزاری جشن 37 سالگی انقلاب اسلامی در دانشکده ۱۳۹۴/۱۱/۲۶ جشن 37 سالگی پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران با شور و اشتیاق وصف‌ناپذیر خانواده همدل دانشکده فن آوری های نوین دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
گزارش اولین کرسی آزاداندیشی ۱۳۹۴/۱۱/۱۲ برای اولین بار کرسی آزاداندیشی با عنوان « گفتگو پیرامون حکومت دینی » در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد .