نمایش اخبار

-

برگزاری ضیافت افطار ۱۳۹۵/۰۳/۲۹ برگزاری ضیافت افطار و زیارت قبور شهدای گمنام و امامزادگان جعفر و حمیده خاتون(ع) فضای دانشکده فناوری های نوین پزشکی را عطرآگین کرد.
صعود تیم کوهنوردی دانشکده به قله­ های سه­ گانه کولکچال در ارتفاع 3350 متری ۱۳۹۵/۰۳/۱۸ تیم کوهنوردی در آخرین برنامه خود قبل از ماه مبارک رمضان صعود به ارتفاعات کولکچال را برگزید.
ورزش صبحگاهی ۱۳۹۵/۰۳/۱۰ دوشنبه 95/3/10 ورزش صبحگاهی با حضور دانشجویان، پرسنل و جناب آقای دکتر خسروانی معاونت محترم دانشجویی فرهنگی برگزار شد .
ورزش صبحگاهی ۱۳۹۵/۰۳/۰۳ برنامه ورزش صبحگاهی که به همت زیرگروه ورزش قریب به 7 ماه است اجرا می شود
صعود تیم کوهنوردی دانشکده فناوری های نوین پزشکی تا ارتفاع 3100 متری کوه های البرز جنوبی ۱۳۹۵/۰۲/۲۷ گیتی برای تو شیواترین پندآموز است، اگر پندپذیر باشی « امام علی (ع) »
گروه کوهنوردی دانشکده مسیر پلنگ چال را تا آبشار بند کرک پیمودند. ۱۳۹۵/۰۲/۰۶ با فرا رسیدن بهار و رونق گرفتن ورزش و تفریحات برون شهری، زیر گروه ورزش کمیته دانشجویی فرهنگی روز جمعه 95/2/03 اقدام به برگزاری برنامه کوهنوردی نمود