نمایش اخبار

-

کارگاه حال خوب ویژه دانشجویان و کارکنان ۱۳۹۶/۱۲/۰۸ کارگاه حال خوب ویژه دانشجویان و کارکنان زمان پنج شنبه 10 اسفند
تور فرهنگی ویژه دانشجویان و کارکنان ۱۳۹۶/۱۲/۰۸ تور فرهنگی ویژه دانشجویان و کارکنان پنج شنبه 10 اسفند گشت در آبشار تهران
برگزاری مراسم زیارت عاشورا به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در دانشکده ۱۳۹۶/۱۲/۰۵ با همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده ی فناوری های نوین پزشکی مراسم زیارت عاشورا به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در دانشکده برگزار شد.
جشنواره ورزشی دانشجویان ۱۳۹۶/۰۹/۲۸ مدیریت تربیت بدنی دانشگاه از کلیه دانشجویان علاقمند به شرکت در مسابقات دعوت بعمل می آورد.
جشن میلاد و روز دانشجو در دانشکده با حضور دکتر رستمیان معاون امور اجتماعی و فرهنگی ۱۳۹۶/۰۹/۲۲ دکتر رستمیان: با کاهش در مصرف کالاهای آسیب­ رسان می­توان حال خوب را در جامعه توسعه داد.
کارگاه یک روزه راهکارهای عملی برای پیشگیری و تشخیص زود هنگام سرطان سینه ۱۳۹۶/۰۸/۱۳ کارگاه یک روزه راهکارهای عملی برای پیشگیری و تشخیص زود هنگام سرطان سینه با حضور دانشجویان و کارکنان در دانشکده برگزار شد.