نمایش اخبار

-

مراسم فارغ التحصیلی سال 1397 دانشکده ۱۳۹۷/۰۴/۰۵ مراسم فارغ التحصیلی سال 1397 دانشکده ، 25 تیر
ضیافت افطار در باغ موزه دفاع مقدس با حضــور دانشجویان، کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشکده ۱۳۹۷/۰۳/۲۳ ضیافت افطار در باغ موزه دفاع مقدس به همراه گشت در پل طبیعت با حضــور دانشجویان، کارکنان و اعضای هیئت علمی دانشکده برگزار شد.
برگزاری جلسه فرهنگی با حضور اساتید و اعضای محترم هیئت علمی دانشکده ۱۳۹۷/۰۳/۲۱ با همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده ،جلسه فرهنگی با حضور اعضای هیئت علمی و اساتید روز دوشنبه 7 خرداد در سالن شورای دانشکده برگزار شد.
برگزاری مسابقه ی کتابخوانی "دقایقی با قرآن" با حضور کارکنان و دانشجویان ۱۳۹۷/۰۳/۲۰ با همت معاونت فرهنگی دانشکده ی فناوری های نوین پزشکی مسابقه ی کتابخوانی با حضور جمعی از دانشجویان و کارکنان Anchorروز شنبه 19 خرداد در دانشکده برگزار شد.
مسابقه ی کتابخوانی ویژه ی کارکنان ودانشجویان ۱۳۹۷/۰۲/۱۹ معاونت فرهنگی دانشکده فناوری های نوین پزشکی به مناسبت ماه مبارک رمضان برگزار می کند
برگزاری جلسه ی فرهنگی با حضور اساتید و اعضای محترم هیئت علمی دانشکده ۱۳۹۷/۰۲/۰۴ با همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده جلسه ی فرهنگی با حضور اعضای هیئت علمی و اساتید دانشکده برگزار شد.