نمایش اخبار

-

تقدیر از اعضای هیئت علمی دانشکده به مناسبت روز معلم ۱۳۹۸/۰۲/۱۶ سنت است که هر سال، همزمان با سالروز شهادت استاد مطهری، روز معلم را گرامی میداریم. قطعاً اختصاص روزی برای بزرگداشت معلمان، سنتی ارزشمند و فرصتی مناسب برای اندیشیدن دوباره به آموزش و آموزشگر و آموزگار است
اهدای خون – اهدای زندگی ۱۳۹۸/۰۲/۱۴ با توجه به اعلام نیاز سازمان انتقال خون مبنی براهدای گروه های خونی و داوطلب بودن اعضای دانشکده، جمعی از اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان دانشکده فناوری های نوین پزشکی در اقدامی خیر خواهانه در روز سه شنبه مورخ 10 اردیبهشت به مرکز انتقال خون مراجعه کرده و در عمل اهدای خون مشارکت کردند.
جشن نیمه شعبان در دانشکده ۱۳۹۸/۰۲/۰۹ مراسم جشن میلاد حضرت مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) در دانشکده برگزار شد.
جشن نیمه شعبان ۱۳۹۸/۰۱/۳۱ معاونت فرهنگی دانشجویی برگزار می کند ...
افزایش 50 درصدی بن خرید کتاب برای دانشجویان و طلاب/ اعلام زمان ثبت‌نام ۱۳۹۸/۰۱/۱۹ سخنگوی سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از آغاز ثبت نام دانشجویان و طلاب برای دریافت بن خرید کتاب در این دوره از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران خبر داد و گفت: در این دوره از نمایشگاه کتاب تهران بن خرید کتاب دانشجویان و طلاب 50 درصد افزایش یافته است.
مسابقه ی کتابخوانی ۱۳۹۷/۱۲/۱۳ با همت معاونت دانشجویی فرهنگی دانشکده ی فناوری های نوین پزشکی مسابقه ی کتابخوانی کتاب " به نام مادر " خاطراتی از شهید محمدرضا تورجی زاده به مناسبت چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی با حضور جمعی از دانشجویان و کارکنان روز سه شنبه 7 اسفند در دانشکده برگزار شد.