نمایش اخبار

-

روز بزرگداشت استاد سخن، سعدی شیرازی در دانشکده فناوری های نوین پزشکی برگزار شد ۱۳۹۵/۰۲/۰۶ شیخ اجل مصلح الدین سعدی شیرازی شاعر نامدار و پارسی گوی ایرانی که از شاگردان خلف مکتب اسلام است
برگزاری جشن 37 سالگی انقلاب اسلامی در دانشکده ۱۳۹۴/۱۱/۲۶ جشن 37 سالگی پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران با شور و اشتیاق وصف‌ناپذیر خانواده همدل دانشکده فن آوری های نوین دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
گزارش اولین کرسی آزاداندیشی ۱۳۹۴/۱۱/۱۲ برای اولین بار کرسی آزاداندیشی با عنوان « گفتگو پیرامون حکومت دینی » در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد .
مقدمه ای بر کرسی آزاد اندیشی ۱۳۹۴/۱۱/۰۴ پیرامون حکومت دینی
ورزش صبحگاهی در پارک لاله ۱۳۹۴/۱۰/۱۶ ورزش صبحگاهی در فضای پرطراوت پارک لاله
زيارت از مرقد امامزاده صالح ۱۳۹۴/۱۰/۱۶ روز يكشنبه 13 دیماه 94 ضيافت همدلي و همزباني با همکاری جمعي از دانشجويان و كاركنان و اساتید دانشكده فناوري هاي نوين پزشكي با زيارت از مرقد امامزاده صالح و صرف عصرانه برگزار شد.