نمایش اخبار

-

ورزش صبحگاهی ۱۳۹۴/۰۸/۳۰ دانشجویان دانشکده فناوری های نوین پزشکی از مسئولین محترم دانشگاه دعوت کردند تا دانشجویان را در ورزش صبحگاهی که صبح هر دوشنبه برگزار می شود همراهی نمایند و باعث نشاط و برکت هر چه بیشتر این حرکت فرهنگی و ورزشی شوند.
ورزش صبحگاهی، با همدلی و همزبانی دانشجویان، کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشکده فناوری پزشکی در زیر نوازش باران برگزار شد. ۱۳۹۴/۰۸/۱۹ یر شاخه کمیته راهبردی دانشجویی با همت دانشجویان عزیز اولین ورزش صبحگاهی را همراه با لطافت باران برگزار کردند.
مسابقه کتابخوانی ۱۳۹۴/۰۸/۱۳ ماه،همراه بچه هاست
وعده های خوب معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده به دانشجویان عزیز ۱۳۹۴/۰۸/۱۳ برگزاری کرسی های آزاد اندیشی در سطح دانشگاه، برنامه صبحگاهی ورزشی، برگزاری اردوی جمکران، برگزاری کارگاه خودشناسی و اعتماد به نفس ...
برنامه پیاده روی جهت اعضای دانشکده ۱۳۹۴/۰۸/۱۳ به اطلاع می­رساند، برنامه پیاده روی جهت اعضای دانشکده در روز دوشنبه 94/8/18 برگزار می ­شود.
شهادت" شهید مهدی علی دوست" به دست تروریست های داعش ۱۳۹۴/۰۷/۲۹ شهادت"شهید مهدی علی دوست" خواهر زاده جناب آقای دکتر قنبری معاون آموزشی دانشکده