نمایش اخبار

-

مراسم تجلیل ازخدمات ماندگاردکترسیدمهدی رضایت ۱۳۹۶/۱۲/۲۰ به گزارش روابط عمومی دانشکده فناوری های نوین پزشکی باحضور جمعی ازاساتید ،اعضای محترم هیئت علمی ،کارکنان و دانشجویان در روز چهارشنبه 16 اسفند 96 باهمت دفتــــــر ارتباط با دانش آموختگان دانشگاه مراسم بزرگداشت دکتر رضایت از ساعت 10 صبح در تالار ابن سینا واقع در دانشکده پزشکی آغاز شد .
بازدید جمعی از دانشجویان و کارکنان دانشکده از آسایشگاه سالمندان کهریزک ۱۳۹۶/۱۲/۱۲ همزمان با فرا رسیدن هفته احسان و نیکوکاری، جمعی از دانشجویان و کارکنان دانشکده فناوری های نوین پزشکی روز پنجشنبه 10 اسفند از آسایشگاه سالمندان کهریزک دیدن کردند.
کارگاه حال خوب ویژه دانشجویان و کارکنان ۱۳۹۶/۱۲/۰۸ کارگاه حال خوب ویژه دانشجویان و کارکنان زمان پنج شنبه 10 اسفند
تور فرهنگی ویژه دانشجویان و کارکنان ۱۳۹۶/۱۲/۰۸ تور فرهنگی ویژه دانشجویان و کارکنان پنج شنبه 10 اسفند گشت در آبشار تهران
برگزاری مراسم زیارت عاشورا به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در دانشکده ۱۳۹۶/۱۲/۰۵ با همت معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده ی فناوری های نوین پزشکی مراسم زیارت عاشورا به مناسبت شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در دانشکده برگزار شد.
جشنواره ورزشی دانشجویان ۱۳۹۶/۰۹/۲۸ مدیریت تربیت بدنی دانشگاه از کلیه دانشجویان علاقمند به شرکت در مسابقات دعوت بعمل می آورد.