نمایش اخبار

-

برگزاری نمایشگاه دستاوردهای دانشجویی دانشکده در جشنواره ابن سینا ۱۳۹۴/۰۹/۲۴ دومين جشنواره دانشجويی ابن سينا با شعار «دانشجو، نشاط، تعالی و آرمان گرايی» با محورهای آموزشی، پژوهشی، کيفيت خدمات سلامت، قرآن و عترت، هنری، اجتماعی، ورزشی و جامع در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
ورزش صبحگاهی در پارک لاله ۱۳۹۴/۰۹/۰۳ دانشجویان ، همکاران و اعضای هیأت علمی هفته سوم را هم با نشاط و انرژی آغاز کردند .
اسامی نفرات برتر اولین مسابقه کتابخوانی ۱۳۹۴/۰۹/۰۳ دکتر مسعود خسروانی معاون فرهنگی دانشکده ضمن تقدیر از همه کسانی که این معاونت را در اجرای برنامه های فرهنگی یاری می نمایند، بیان کردند: یکی از برنامه های فرهنگی، برگزاری مسابقه کتابخوانی بود
ورزش صبحگاهی ۱۳۹۴/۰۸/۳۰ دانشجویان دانشکده فناوری های نوین پزشکی از مسئولین محترم دانشگاه دعوت کردند تا دانشجویان را در ورزش صبحگاهی که صبح هر دوشنبه برگزار می شود همراهی نمایند و باعث نشاط و برکت هر چه بیشتر این حرکت فرهنگی و ورزشی شوند.
ورزش صبحگاهی، با همدلی و همزبانی دانشجویان، کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشکده فناوری پزشکی در زیر نوازش باران برگزار شد. ۱۳۹۴/۰۸/۱۹ یر شاخه کمیته راهبردی دانشجویی با همت دانشجویان عزیز اولین ورزش صبحگاهی را همراه با لطافت باران برگزار کردند.
مسابقه کتابخوانی ۱۳۹۴/۰۸/۱۳ ماه،همراه بچه هاست