نمایش اخبار

-

ورزش صبحگاهی، با همدلی و همزبانی دانشجویان، کارکنان و اعضای هیأت علمی دانشکده فناوری پزشکی در زیر نوازش باران برگزار شد. ۱۳۹۴/۰۸/۱۹ یر شاخه کمیته راهبردی دانشجویی با همت دانشجویان عزیز اولین ورزش صبحگاهی را همراه با لطافت باران برگزار کردند.
مسابقه کتابخوانی ۱۳۹۴/۰۸/۱۳ ماه،همراه بچه هاست
وعده های خوب معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده به دانشجویان عزیز ۱۳۹۴/۰۸/۱۳ برگزاری کرسی های آزاد اندیشی در سطح دانشگاه، برنامه صبحگاهی ورزشی، برگزاری اردوی جمکران، برگزاری کارگاه خودشناسی و اعتماد به نفس ...
برنامه پیاده روی جهت اعضای دانشکده ۱۳۹۴/۰۸/۱۳ به اطلاع می­رساند، برنامه پیاده روی جهت اعضای دانشکده در روز دوشنبه 94/8/18 برگزار می ­شود.
شهادت" شهید مهدی علی دوست" به دست تروریست های داعش ۱۳۹۴/۰۷/۲۹ شهادت"شهید مهدی علی دوست" خواهر زاده جناب آقای دکتر قنبری معاون آموزشی دانشکده
دانشجویان جدیدالورود دانشکده سال جدید را با تماشای فیلم محمد رسول الله (ص) آغاز کردند . ۱۳۹۴/۰۷/۰۷ معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده پیرو برگزاری چندین جلسه کمیته راهبردی دانشجویی برنامه ای را برای دانشجویان جدیدالورود تنظیم و روز یکشنبه مورخ 5/7/94 آن را اجرا کرد .