نمایش اخبار

-

وعده های خوب معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشکده به دانشجویان عزیز ۱۳۹۴/۰۸/۱۳ برگزاری کرسی های آزاد اندیشی در سطح دانشگاه، برنامه صبحگاهی ورزشی، برگزاری اردوی جمکران، برگزاری کارگاه خودشناسی و اعتماد به نفس ...
برنامه پیاده روی جهت اعضای دانشکده ۱۳۹۴/۰۸/۱۳ به اطلاع می­رساند، برنامه پیاده روی جهت اعضای دانشکده در روز دوشنبه 94/8/18 برگزار می ­شود.
شهادت" شهید مهدی علی دوست" به دست تروریست های داعش ۱۳۹۴/۰۷/۲۹ شهادت"شهید مهدی علی دوست" خواهر زاده جناب آقای دکتر قنبری معاون آموزشی دانشکده
دانشجویان جدیدالورود دانشکده سال جدید را با تماشای فیلم محمد رسول الله (ص) آغاز کردند . ۱۳۹۴/۰۷/۰۷ معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده پیرو برگزاری چندین جلسه کمیته راهبردی دانشجویی برنامه ای را برای دانشجویان جدیدالورود تنظیم و روز یکشنبه مورخ 5/7/94 آن را اجرا کرد .
گرامی داشت هفته دفاع مقدس ۱۳۹۴/۰۷/۰۱ برگزاری زیارت قبور شهدا و حرم مطهر امام خمینی
ششمین جلسه کمیته راهبردی دانشجویی ۱۳۹۴/۰۶/۱۵ ششمین جلسه کمیته راهبردی دانشجویی در ساعت 10 مورخ 94/6/14 با حضور معاون دانشجویی و فرهنگی و مسئولین کمیته ها تشکیل شد