نمایش اخبار

-

دانشجویان جدیدالورود دانشکده سال جدید را با تماشای فیلم محمد رسول الله (ص) آغاز کردند . ۱۳۹۴/۰۷/۰۷ معاونت دانشجویی و فرهنگی دانشکده پیرو برگزاری چندین جلسه کمیته راهبردی دانشجویی برنامه ای را برای دانشجویان جدیدالورود تنظیم و روز یکشنبه مورخ 5/7/94 آن را اجرا کرد .
گرامی داشت هفته دفاع مقدس ۱۳۹۴/۰۷/۰۱ برگزاری زیارت قبور شهدا و حرم مطهر امام خمینی
ششمین جلسه کمیته راهبردی دانشجویی ۱۳۹۴/۰۶/۱۵ ششمین جلسه کمیته راهبردی دانشجویی در ساعت 10 مورخ 94/6/14 با حضور معاون دانشجویی و فرهنگی و مسئولین کمیته ها تشکیل شد
پنجمین جلسه کمیته راهبردی دانشجویی ۱۳۹۴/۰۶/۱۵ پنجمین جلسه کمیته راهبردی دانشجویی در ساعت 10 مورخ 94/6/10 با حضور معاون دانشجویی و فرهنگی و مسئولین کمیته ها تشکیل شد.
از فناوری های نوین پزشکی تا تماشای فیلم محمد رسول الله (ص) ۱۳۹۴/۰۶/۱۵ هیئت علمی و کارکنان دانشکده فناوری نوین پزشکی با همکاری معاونت فرهنگی دانشکده به تماشای اثر فاخر فیلم محمد رسول الله رفتند.
بزرگداشت روز کارمند ۱۳۹۴/۰۶/۱۱ بزرگداشت روز کارمند در دانشکده فناوری های نوین پزشکی