نمایش اخبار

-

گزارش دومین جلسه کمیته راهبردی دانشجویی ۱۳۹۴/۰۴/۱۶ دومین جلسه کمیته راهبردی دانشجویی روز سه شنبه مورخ 94/04/16 تشکیل شد.
مراسم ضیافت افطار ۱۳۹۴/۰۴/۱۶ روز يكشنبه 21 تيرماه 94 ضيافت همدلي و همزباني با همکاری دانشگاه و با حضور دكتر مقيمي مسئول دفتر ايثارگران دانشگاه، اساتيد، جمعي از دانشجويان و كاركنان دانشكده فناوري هاي نوين پزشكي با زيارت از مرقد حضرت شاه عبدالعظيم حسني و صرف افطار برگزار شد.
گزراش اولین جلسه شورای دانشجویی با دانشجویان ۱۳۹۴/۰۴/۱۳ اولین جلسه شورای دانشجویی بمنظور تقویت نشاط علمی و فرهنگی دانشجویان عزیز در تاریخ 09/04/94 در دانشکده فناوری های نوین پزشکی تشکیل شد .
دیدار مسئولین،از جانبازان بستری در بیمارستان ساسان ۱۳۹۴/۰۴/۰۳ دیدار مسئولین، اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشکده فناوری های نوین پزشکی از جانبازان بستری در بیمارستان ساسان
گزارش دومین جلسه شورای راهبردی فرهنگی ۱۳۹۴/۰۳/۲۶ دومین جلسه شورای راهبردی فرهنگی ، همدلی و همزبانی در ساعت 12:20 لغایت 12:50 در سالن شورای دانشکده تشکیل شد.
گزارش تشکیل اولین جلسه شورای راهبردی فرهنگی ۱۳۹۴/۰۳/۱۷ در این جلسه که با حضور اعضای شورای راهبردی فرهنگی همدلی و همزبانی تشکیل شد، ابتدا آقای دکتر مسعود خسروانی سرپرست معاونت فرهنگی و دانشجویی به اهداف تشکیل شورا اشاره کرد