نمایش اخبار

-

پنجمین جلسه کمیته راهبردی دانشجویی ۱۳۹۴/۰۶/۱۵ پنجمین جلسه کمیته راهبردی دانشجویی در ساعت 10 مورخ 94/6/10 با حضور معاون دانشجویی و فرهنگی و مسئولین کمیته ها تشکیل شد.
از فناوری های نوین پزشکی تا تماشای فیلم محمد رسول الله (ص) ۱۳۹۴/۰۶/۱۵ هیئت علمی و کارکنان دانشکده فناوری نوین پزشکی با همکاری معاونت فرهنگی دانشکده به تماشای اثر فاخر فیلم محمد رسول الله رفتند.
بزرگداشت روز کارمند ۱۳۹۴/۰۶/۱۱ بزرگداشت روز کارمند در دانشکده فناوری های نوین پزشکی
گزارش دومین جلسه کمیته راهبردی دانشجویی ۱۳۹۴/۰۴/۱۶ دومین جلسه کمیته راهبردی دانشجویی روز سه شنبه مورخ 94/04/16 تشکیل شد.
مراسم ضیافت افطار ۱۳۹۴/۰۴/۱۶ روز يكشنبه 21 تيرماه 94 ضيافت همدلي و همزباني با همکاری دانشگاه و با حضور دكتر مقيمي مسئول دفتر ايثارگران دانشگاه، اساتيد، جمعي از دانشجويان و كاركنان دانشكده فناوري هاي نوين پزشكي با زيارت از مرقد حضرت شاه عبدالعظيم حسني و صرف افطار برگزار شد.
گزراش اولین جلسه شورای دانشجویی با دانشجویان ۱۳۹۴/۰۴/۱۳ اولین جلسه شورای دانشجویی بمنظور تقویت نشاط علمی و فرهنگی دانشجویان عزیز در تاریخ 09/04/94 در دانشکده فناوری های نوین پزشکی تشکیل شد .