نمایش اخبار

-

گزارش اولین کرسی آزاداندیشی ۱۳۹۴/۱۱/۱۲ برای اولین بار کرسی آزاداندیشی با عنوان « گفتگو پیرامون حکومت دینی » در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد .
مقدمه ای بر کرسی آزاد اندیشی ۱۳۹۴/۱۱/۰۴ پیرامون حکومت دینی
ورزش صبحگاهی در پارک لاله ۱۳۹۴/۱۰/۱۶ ورزش صبحگاهی در فضای پرطراوت پارک لاله
زيارت از مرقد امامزاده صالح ۱۳۹۴/۱۰/۱۶ روز يكشنبه 13 دیماه 94 ضيافت همدلي و همزباني با همکاری جمعي از دانشجويان و كاركنان و اساتید دانشكده فناوري هاي نوين پزشكي با زيارت از مرقد امامزاده صالح و صرف عصرانه برگزار شد.
برگزاری نمایشگاه دستاوردهای دانشجویی دانشکده در جشنواره ابن سینا ۱۳۹۴/۰۹/۲۴ دومين جشنواره دانشجويی ابن سينا با شعار «دانشجو، نشاط، تعالی و آرمان گرايی» با محورهای آموزشی، پژوهشی، کيفيت خدمات سلامت، قرآن و عترت، هنری، اجتماعی، ورزشی و جامع در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
ورزش صبحگاهی در پارک لاله ۱۳۹۴/۰۹/۰۳ دانشجویان ، همکاران و اعضای هیأت علمی هفته سوم را هم با نشاط و انرژی آغاز کردند .