نمایش اخبار

-

گروه کوهنوردی دانشکده مسیر پلنگ چال را تا آبشار بند کرک پیمودند. ۱۳۹۵/۰۲/۰۶ با فرا رسیدن بهار و رونق گرفتن ورزش و تفریحات برون شهری، زیر گروه ورزش کمیته دانشجویی فرهنگی روز جمعه 95/2/03 اقدام به برگزاری برنامه کوهنوردی نمود
روز بزرگداشت استاد سخن، سعدی شیرازی در دانشکده فناوری های نوین پزشکی برگزار شد ۱۳۹۵/۰۲/۰۶ شیخ اجل مصلح الدین سعدی شیرازی شاعر نامدار و پارسی گوی ایرانی که از شاگردان خلف مکتب اسلام است
برگزاری جشن 37 سالگی انقلاب اسلامی در دانشکده ۱۳۹۴/۱۱/۲۶ جشن 37 سالگی پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران با شور و اشتیاق وصف‌ناپذیر خانواده همدل دانشکده فن آوری های نوین دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.
گزارش اولین کرسی آزاداندیشی ۱۳۹۴/۱۱/۱۲ برای اولین بار کرسی آزاداندیشی با عنوان « گفتگو پیرامون حکومت دینی » در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد .
مقدمه ای بر کرسی آزاد اندیشی ۱۳۹۴/۱۱/۰۴ پیرامون حکومت دینی
ورزش صبحگاهی در پارک لاله ۱۳۹۴/۱۰/۱۶ ورزش صبحگاهی در فضای پرطراوت پارک لاله