نمایش اخبار

-

اهدای خون – اهدای زندگی ۱۳۹۸/۰۲/۱۴ با توجه به اعلام نیاز سازمان انتقال خون مبنی براهدای گروه های خونی و داوطلب بودن اعضای دانشکده، جمعی از اعضای هیات علمی، کارکنان و دانشجویان دانشکده فناوری های نوین پزشکی در اقدامی خیر خواهانه در روز سه شنبه مورخ 10 اردیبهشت به مرکز انتقال خون مراجعه کرده و در عمل اهدای خون مشارکت کردند.
افزایش 50 درصدی بن خرید کتاب برای دانشجویان و طلاب/ اعلام زمان ثبت‌نام ۱۳۹۸/۰۱/۱۹ سخنگوی سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران از آغاز ثبت نام دانشجویان و طلاب برای دریافت بن خرید کتاب در این دوره از نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران خبر داد و گفت: در این دوره از نمایشگاه کتاب تهران بن خرید کتاب دانشجویان و طلاب 50 درصد افزایش یافته است.