به گزارش روابط عمومی دانشکده  اولین نشست مشترک اعضای دفتر همکاری دانشگاه، صنعت و جامعه با مسئولین و اساتید و فناوران دانشکده در محل سالن اجتماعات دانشکده فناوریهای نوین پزشکی  برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر رضا فریدی مجیدی، معاون پژوهشی دانشکده ضمن عرض خیر­مقدم به حاضرین و معرفی اعضای دانشکده حاضر در جلسه، از تلاش­های انجام گرفته توسط دفتر همکاری دانشگاه، صنعت و جامعه قدردانی نموده و موفقیت­های به دست آمده در رابطه با فعالیت­های شرکت­های دانش­بنیان و فراهم­آوری امکان ساخت و تولید محصولات فناورانه را مرهون اقدامات ارزنده این دفتر به شمار آوردند. سپس ایشان با ارائه گزارشی اجمالی اهم دستاوردها و موفقیت­های تحقق یافته در سال 1394 در حوزه ارتباط با صنعت در دانشکده را برای حاضرین بازگو نمودند.

در ادامه جلسه دکتر محمدرضا منظم، مدیر دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه علوم پزشکی تهران ضمن معرفی اعضای شرکت کننده از طرف دفتر همکاری دانشگاه، صنعت و جامعه در جلسه،  از محتوا و نحوه ارائه گزارش توسط دکتر فریدی ابراز خرسندی نموده و فعالیت انجام گرفته در دانشکده را در خصوص موضوعات مرتبط با فناوری و خلق محصولات فناورانه تحسین برانگیز دانستند. ایشان فعالیت­های رابطین دفاتر ارتباط با صنعت واحدها و دانشکده­های تابعه دانشگاه را در پیشبرد اهداف دفتر همکاری دانشگاه، صنعت و جامعه مفید و موثر قلمداد نمودند و ابراز امیدواری کردند که در سال جاری فعالیت رابطین این دفاتر توسعه و گسترش یافته و برنامه­ها و اقدامات تازه­ای در راستای تحقق اهداف دفتر همکاری دانشگاه، صنعت و جامعه به مرحله اجرا گذاشته شود.

دکتر منظم در بخش دیگری از سخنان خود به جایگاه مهم آموزش و برگزاری دوره­های آموزشی مرتبط با فناوری، تجاری سازی و صنعت اشاره نموده و برپایی همایش­ها و جشنواره­های علمی فناورانه را گامی اثربخش برای بسط و گسترش فرهنگ فناوری در دانشگاه برشمردند.  دکتر منظم همچنین در ارتباط با فعالیت شرکت­های دانش بنیان در دانشگاه و دانشکده فناوری های نوین پزشکی توجه به نقش کارآفرینی شرکت­های دانش بنیان را متذکر شده و لزوم توجه به محاسبه شاخص­های مهمی چون نسبت شرکت­های دانش بنیان به تعداد اعضای هیات علمی دانشگاه را در بیان آمار عملکرد آنان خواستار شدند. ایشان همچنین مطالعه و بهره­مندی از محتویات دستورالعمل و بسته حمایتی تدوین شده توسط وزارت متبوع در خصوص فعالیت های فناورانه و محصول محور دانشگاه، شرکت­های دانش بنیان و ارتباط با صنعت را حائز اهمیت دانسته و پیشنهاد نمودند تا کارگروهی به طور ویژه و تخصصی نسبت به بررسی دقیق مفاد این بسته و امکان یابی استفاده از تسهیلات و فرصت­های دیده شده در آن اقدام نماید.

در ادامه جلسه دکتر علیرضا احمدیان رییس دانشکده  نیز از برگزارکنندگان این جلسه تقدیر و تشکر نموده و ضمن حمایت از تداوم فعالیت شرکت­های دانش بنیان لزوم در نظر داشتن شاخص­های عملکرد کیفی شرکت­های دانش بنیان را  به جای تمرکز بر گسترش تعداد شرکت­های دانش بنیان متذکر شدند. ایشان همچنین تغییر نگاه و رویکرد مسئولین دانشگاه را در همسویی فعالیت­های تجاری سازی مبتنی بر فناوری و دانش اقتصاد بنیان با وظایف دانشگاهی و آموزشی و پژوهشی اعضای هیات علمی را رخدادی مبارک قلمداد نموده و رفع این تعارض را گامی مهم در تحقق اهداف دانشگاه های نسل سوم و فناور­محور به شمار آوردند. دکتر احمدیان تعامل و مشارکت­های علمی و اجرایی در میان شرکت­های دانش بنیان را نیز مهم دانسته و برقراری ارتباطات اثربخش در این زمینه را میان شرکت­های دانش بنیان خواستار شدند.

در این نشست همچنین هر یک از مدیران گروه­های پنج­گانه آموزشی دانشکده طی سخنانی به پاره­ای از موضوعات مرتبط با برنامه­ها و فعالیت های دفتر همکاری دانشگاه، صنعت و جامعه اشاره داشتند که این نکات در جمع بندی نهایی جلسه و تصمیمات اتخاذ شده در این نشست گنجانده شده است.

موضوع پایانی نشست مبحث علامت تجاری دانشگاه Branding بود که مهندس زرین،کارشناس ارشد پژوهش دانشکده در این خصوص توضیحاتی را ارائه نموده و خواهان تشکیل کارگروهی متشکل از خبرگان فن برای تدوین راهبردهای مد نظر دانشگاه در این مقوله شدند.