تقدیر از کارمندان دانشکده در برگزاری آزمون مصاحبه دکتری 1395

تقدیر از کارمندان دانشکده  در برگزاری آزمون مصاحبه دکتری 1395

" من لم يشكر المخلوق لم يشكر الخالق"

به گزارش روابط عمومی دانشکده ، در تاریخ 95/6/23 طی مراسمی از کارمندان و پرسنل خدمات که در برگزاری آزمون مصاحبه دکتری سال 95 همکاری داشته اند تقدیر به عمل آمد.

در این مراسم که با حضور دکتر احمدی معاون پشتیبانی ، دکتر قنبری معاون آموزشی ، دکتر خسروانی معاون فرهنگی دانشجویی دانشکده فناوریهای نوین پزشکی و مدیران گروه های برگزار کننده آزمون، کارمندان و پرسنل خدمات دانشکده برگزار گردید، از کارمندانی که در آزمون مصاحبه دکتری همکاری داشتند تقدیر شایسته به عمل آمد.

در ابتدای مراسم با تلاوت آیاتی از قرآن مجید و پخش سرود ملی، دکتر حسین قنبری معاون آموزشی دانشکده ضمن خوشامدگویی و تبریک به مناسبت عید قربان، از زحمات و تلاش های کارکنان به خصوص کارمندانی که در برگزاری آزمون مصاحبه دکتری سال 95 همکاری داشتند تشکر و قدردانی نمودند. دکتر قنبری با اشاره به رضایت مندی کامل داوطلبان از برگزاری آزمون از تمامی دست اندر کاران و عوامل اجرایی و علمی آزمون قدردانی کرد و گفت: بدون شک بدون حمایت ها و همکاری واحد های مختلف دانشکده، هیات رئیسه، اعضا هیات علمی، کارشناسان و پرسنل خدمات و نیز برنامه ریزی و حمایت مدیریت تحصیلات تکمیلی دانشگاه،  امکان برگزاری موفق آزمون وجود نداشت و تشریک مساعی همه همکاران باعث برگزاری شایسته این آزمون شد.

در پایان این مراسم به تمامی کارمندان و پرسنل خدمات  لوح تقدیر و هدایای نقدی تقدیم گردید.