بازدید گروه علوم اعصاب و مطالعات اعتیاد از آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز

گروه علوم اعصاب و مطالعات اعتیاد در تاریخ 95/09/03  به همراه  دانشجویان و تعدادی از اعضای هیئت علمی  ، بازدید دوساعته ای از آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز داشتند. این آزمایشگاه که در پردیس فنی دانشگاه تهران واقع شده است و با حمایت ستاد علوم شناختی تاسیس شده و حدود شش ماه است که به طور رسمی فعالیت میکند. تجهیزات این آزمایشگاه شامل انواع ابزارهای پایش و دستکاری فعالیت مغز در حین رفتارهای مختلف نظیر تصویربرداری مغناطیسی عملکردی (fMRI)، سه تسلا، fNIRS، تحریک مغناطیسی و الکتریکی، و ثبت فعالیت الکتریکی مغز(ERP,EEG) است. این دستگاهها، جدیدترین انواع آن بوده که در کشور بطور منحصر بفرد می باشد.

از اعضای هیئت علمی گروه علوم اعصاب، مدیر محترم گروه دکتر مهدی تهرانی دوست به همراه دکتر علی یونسی و دکتر محمد حسین بتولی در کنار دانشجویان دانشکده توضیحاتی در مورد روشها و دستگاهها به دانشجویان ارائه کردند.

آزمایشگاه ملی نقشه برداری مغز و دانشکده فناوریهای نوین پزشکی، تفاهم نامه همکاری با یکدیگر دارند که بموجب آن دانشجویان دانشکده می توانند بر اساس ضوابط مشخصی پروژه های خود را با استفاده امکانات آن مرکز به انجام رسانند.