بازدید اعضای ارشد سمینار بین الملل سازی آموزش عالی از آزمایشگاه جامع تحقیقات (TCF)

درپی برگزاری سمینار بین الملل سازی آموزش عالی که در روزهای 9 و 10 اردیبهشت ماه 96 در دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، در روز دوشنبه 96/2/11 جمعی از اعضای سمینار و مسئولین از آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی تهران دانشکده فناوریهای نوین پزشکی بازدید کردند .

پروفسور Nancy Jane Knight  بخش مطالعات در زمینه آموزش از انستیتو انتاریو دانشگاه تورنتو کانادا به همراه دکتر Matthew Monkhouse  مدیر توسعه کار و اشتغال جهانی از دانشگاه مکوری استرالیا و دکتر Anzhela Stashchak ریاست محترم روابط بین الملل از دانشگاه خارکیو اکراین و دکتر عنایت شعبانی مدیر توسعه و امور بین الملل دانشگاه  از آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه  بازدید کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشکده  ، در این بازدید که  دکتر نسرین لطفی بخشایش معاون بین الملل دانشکده  میزبان اعضای محترم سمینار بین الملل سازی آموزش عالی بودند و به معرفی بخش های مختلف آزمایشگاه جامع تحقیقات دانشگاه و امکانات موجود و خدمات عمومی و تخصصی قابل ارائه در آن پرداختند. مدل ارائه خدمات مختلف تخصصی در آزمایشگاه جامع معرفی شد، همچنین توضیحات کامل و جامع در مورد ارائه خدمات به دانشجویان داخل و بین الملل و نحوه همکاری در پروژه های تحقیقاتی آنها همچنین توسعه تعاملات علمی در سطح بین المللی ، تبادل دانشجویی شرح داده شد.

حین بازدید چند تن از دانشجویان دکتری داخل و خارج از ایران شرحی مختصری از پروژه تحقیقاتی خود ارائه دادند.