اولین حضور تیم دانشجویی دانشکده در مسابقه ورزشی دانشگاه

دکتر احمدیان: فوتبال به انسان زندگی با جمع، همکاری و تحمل مخالف را می ­آموزد.

روز چهارشنبه دهم خرداد ماه ساعت 24 تیم دانشجویی دانشکده  اولین حضور خود را در مسابقات ورزشی در دانشگاه تجربه کرد. دکتر خسروانی معاون دانشجویی دانشکده ضمن اعلام این خبر گفت واقعاً می­توان شور و نشاطی که برگزاری این­گونه مسابقات در میان دانشجویان ایجاد می­کند را دید و وظیفه ماست که آن­­را توسعه دهیم. ایشان از برگزارکنندگان مسابقه فوتبال جام لیله القدر بویژه دکتر دیرنده و همکارانشان که تا بامداد بیدار هستند تا این مسابقات به نحو احسن اجرا شود تشکر کرد. وی در ادامه گفت قبل از برگزاری مسابقه تعدادی از اعضای اولین تیم ورزشی دانشکده با حضور در دفتر دکتر احمدیان رئیس دانشکده فناوری های نوین پزشکی با ایشان به گفتگوی صمیمی پرداختند. هدف از این ملاقات را تقویت جایگاه ورزش دانشجویی و معرفی اولین تیم فوتبال دانشجویی دانشکده دانست و ابراز امیدواری کرد این نهال با حمایت و برنامه ریزی به باغی از فعالیت­های مختلف ورزشی تبدیل شود. سیدمحمد حسینی دانشجوی کارشناسی ارشد و مسئول زیرگروه ورزش کمیته دانشجویی ضمن ارائه گزارشی از فعالیت­های انجام شده، حضور اعضای هیئت علمی را در برنامه های ورزشی دانشکده باعث دلگرمی و توسعه فعالیت­های ورزشی در میان دانشجویان دانست. دکتر احمدیان، ضمن شنیدن نظرات و دیدگاه­های دانشجویان گفت: نشست با دانشجویان به انسان نشاط و شادابی می­بخشد زیرا دانشجو سرشار از شادابی و سلامت است. وی در ادامه گفت: ورزش نباید یک فوق برنامه باشد بلکه باید جزو برنامه اصلی ما در زندگی قرار بگیرد. در این نشست که دکتر احمدی معاون مالی و اداری دانشکده نیز حضور داشت گفت: تشکیل اولین تیم ورزشی در دانشکده حضور در مسابقات دانشگاه باعث تقدیر است و وعده دار از این اقدامات بیشتر از پیش حمایت نماید.