انتصاب دکتر جعفر آی به عنوان سرپرست معاونت آموزشی دانشکده

به گزارش روابط عمومی دانشکده فناوری نوین پزشکی، دکتر احمدیان رئیس دانشکده فناوری های نوین پزشکی در حکمی دکتر جعفر آی را به عنوان سرپرست معاونت آموزشی دانشکده فناوری نوین پزشکی منصوب کرد.

متن حکم به شرح ذیل است:

جناب آقای دکتر جعفر آی
استاد محترم گروه مهندسی بافت و علوم سلولی کاربردی دانشکده

با سلام و احترام

با استناد به ابلاغ شماره 2699/د/94 مورخ 94/09/02 ریاست محترم دانشگاه و با عنایت به تجربیات و سوابق علمی و اجرایی جنابعالی، بدینوسیله به عنوان "سرپرست معاونت آموزشی دانشکده فناوریهای نوین پزشکی" منصوب می گردید. انتظار می رود با تعامل سازنده و مؤثر با اعضاء محترم هیأت علمی گام های موثری در راستای تحقق اهداف برنامه عملیاتی چهارساله و ارتقاء کیفیت آموزشی دانشکده برداشته شود.
ضمناً از زحمات جناب آقای دکتر حسین قنبری در طول دوره تصدی معاونت آموزشی دانشکده که نتایج ارزشمندی در راستای توسعه و ارتقاء آموزش دانشکده در برداشته است، سپاسگزاری می گردد.
امید است با اتکال به خداوند منان و بهره گیری از دانش و تجربیات خود در جهت تحقق اهداف علمی و آموزشی موفق و موید باشید.
توفیق روز افزون جنابعالی را در پناه حضرت ولی عصر خواهانیم.