برگزاری آزمون مصاحبه دکتری تخصصی 1396 در دانشکده

به گزارش روابط عمومی دانشکده فناوری های نوین پزشکی مرحله دوم آزمون دکتری تخصصی ( مصاحبه) در سال تحصیلی 97-96 در دو رشته نانو فناوری پزشکی و مهندسی بافت در تاریخ 18 و 19 تیرماه 96 با همکاری اساتید مدعو از دانشگاههای علوم پزشکی تبریز، ایران ، شهید بهشتی، شیراز، شهرکرد و پژوهشگاه رویان در 6 ایستگاه برگزار شد.

در این آزمون ابتدا رزومه های دانشجویان بررسی و امتیاز دهی شد .

در مرحله بعد پایان نامه ها و دستاوردهای دانشجویان شامل ( مقاله ها، ثبت اختراع و ...) مورد سوال قرار گرفت.

ایستگاه 3 و 4 شامل ارائه شفاهی مطالب علمی و جستجوی منابع علمی بود. در آخر ایستگاه 5 و 6 در مورد توانمندی های داوطلبین در زمینه های کار علمی و آزمایشگاهی و تسلط به زبان انگلیسی مورد ارزیابی قرار گرفت.

دکتر قاضی خوانساری مدیر امور تحصیلات تکمیلی دانشگاه از نحوه برگزاری آزمون بازدید کردند.

در این مرحله از آزمون دکتری تخصصی 82 داوطلب شرکت کردند که 46 نفر در رشته نانو فناوری پزشکی و 36 نفر در رشته مهندسی بافت بودند.

در پایان آزمون داوطلبان فرم نظر سنجی از روند برگزاری آزمون را تکمیل کردند.