مراسم استقبال از دانشجویان جدیدالورود در دانشکده برگزار شد

دانشجویان با حضور درموزه تاریخ علوم پزشکی از نزدیک با تاریخچه خدمات پیشکسوتان عرصه پزشکی در دانشگاه علوم پزشکی تهران آشنا شدند.

هیأت رئیسه دانشکده فناوری­های نوین پزشکی و اعضای هیأت علمی در مراسمی به دانشجویان جدیدالورود مقاطع کارشناسی ارشد و دکترای دانشکده خیر مقدم گفتند.

در بخش اول مراسم دکتر احمدیان رئیس دانشکده موفقیت دانشجویان را در ورود به دانشکده نسل سوم دانشگاه را تبریک گفت و خط مشی­های موفقیت را برای ایشان برشمرد. سپس دکتر آی معاون آموزشی دانشجویان را با قوانین و ضوابط آموزشی مورد نیاز دانشجویان آشنا کرد و در ادامه سایر معاونین و مدیران گروه­ها ضمن خیرمقدم به موضوعات مهم حوزه خود اشاراتی داشتند. متولی بخش دوم مراسم معاونت دانشجویی دانشکده بود که با کلیپی از فعالیت­های کمیته دانشجویی دانشکده آغاز شد و در ادامه دکتر خسروانی معاون دانشجویی فرهنگی دانشجویان را به داشتن حال خوب و توسعۀ آن در خانه و در محیط کار سفارش کرد و گفت تنها با عشق و علاقه به انسانیت و مردم است که می­توان انسان­های مفیدی و مؤثری برای جامعه بود و حالی خوب و باثبات در خود ایجاد کرد. او گفت: انسان­های هوموساپینس که فرزندان حضرت آدم (ع) هستند به یکدیگر احترام می­گذاشتند مرده های خود را دفن می­کردند ولی هومونئاندرتال­ها جانورانی بودند که مردگان خود را می­خوردند و ما اگر فقط به فکر منافع خود باشیم تبدیل به نئاندرتال­های بزرگی می­شویم ولی اگر عمر خود را صرف خدمت به بشریت کنیم آنگاه انسان­های بزرگی خواهیم بود.سپس دکتر اصفیا مدیر امور دانشجویی و دکتر نوروزی مدیر امور هنری و فوق برنامه معاونت دانشجویی دانشگاه درخصوص امکانات رفاهی و خدماتی دانشجویان در حوزه های تغذیه، خوابگاه، وام­های دانشجویی، کانون­های ادبی، علمی، خیریه، مهارتی، محیط زیست و سایر امکاناتی که برای تربیت یک دانشجوی چندبعدی لازم است توضیحاتی را بیان کردند و بعد از آن به پرسش­های دانشجویان پاسخ دادند. سپس دانشجویان در موزه ملی تاریخ علوم پزشکی مورد استقبال گرم مسئولین مجموعه قرار گرفتند و پس از انجام فریضه نماز و صرف ناهار ضمن بازدید از بخش­های مختلف موزه از نزدیک با خدمات و زحمات پیشکسوتان دانشگاه آشنا شدند.

در این برنامه نو­دانشجویان ضمن دیدار با یکدیگر و مسئولین دانشکده با دیرینه و تاریخ دانشگاه آشنا شدند و خاطره دلپذیری در بدو ورود از دانشگاه علوم پزشکی تهران را به حافظه سپردند.