جلسه هم اندیشی با دانشجویان در خصوص امور پژوهشی و آزمایشگاه دانشکده

بسمه تعالی

با توجه به اهمیت استفاده از نظرات دانشجویان در برنامه ریزی و اجرای هدفمند فعالیت های پژوهشی، با هماهنگی معاونت پژوهشی دانشکده جلسه هم اندیشی با حضور جمعی از مسوولین حوزه پژوهشی و دانشجویان دانشکده در روز سه شنبه 96/08/16 از ساعت 10 الی 12 در محل سالن شورای آزمایشگاه جامع دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار گردید. در این جلسه آقای دکتر فریدی مجیدی، آقای دکتر مظلومی، خانم دکتر خرازی، خانم دکتر متوسلی و آقای دکتر نوراشرف الدین، کارشناسان آزمایشگاه و جمعی از دانشجویان گروه های مختلف آموزشی دانشکده حضور داشتند.

ابتدا آقای دکتر فریدی مجیدی، معاون پژوهشی دانشکده، ضمن عرض خیرمقدم به دانشجویان جهت حضور در این جلسه، نسبت به برخی از پیگیری های انجام شده در خصوص مدیریت امور پژوهشی و آزمایشگاه صحبت هایی ایراد نمودند. ایشان نسبت به تفویض اختیار بررسی بودجه طرح های تحقیقاتی توسط دانشکده و پیگیری های انجام شده در خصوص رفع محدودیت بودجه های پژوهشی صحبت نمودند. همچنین اشاره کردند که دانشجویان می توانند از بودجه ها و امکانات سایر مراکز آموزشی و پژوهشی خارج از دانشگاه نیز برای انجام طرح های تحقیقاتی بصورت مشترک استفاده نمایند. در ادامه معاون پژوهشی دانشکده از زحمات چند ساله آقای دکتر مظلومی و خانم دکتر متوسلی در خصوص مدیریت امور آزمایشگاه دانشکده تشکر کرده و سرکار خانم دکتر خرازی را به عنوان مدیر جدید آزمایشگاه به دانشجویان معرفی نمودند.

سپس خانم دکتر متوسلی راجع به مراحل ثبت پایان نامه و طرح های تحقیقاتی در پژوهشیار توضیحاتی ارایه دادند و حداکثر هزینه اختصاص یافته به پایان نامه های پژوهشی را برای دانشجویان مقاطع کارشناسی ارشد و دکتری بیان نمودند. وی همچنین در مورد تغییرات ایجاد شده بعد از طرح تفویض توضیحاتی ارایه نمودند.

در ادامه آقای دکتر مظلومی نسبت به پیگیری های انجام شده در حوزه مدیریت امور آزمایشگاه دانشکده و تدوین آیین نامه در راستای مدیریت آزمایشگاه و نیز برخی از چالش های حوزه مدیریت آزمایشگاه صحبت نمودند و برای خانم دکتر خرازی در پست جدید مسوولیت آزمایشگاه آرزوی موفقیت نمودند.

سپس خانم دکتر خرازی ضمن تشکر از زحمات آقای دکتر مظلومی در دوره تصدی مدیریت آزمایشگاه، از سایر همکاران و دانشجویان درخواست نمودند جهت تحقق و نیل به اهداف عالیه پژوهشی تلاش مضاعف داشته باشند و اگر درخواست و یا انتقادی دارند بصورت مکتوب ارایه نمایند تا اقدامات لازم بعمل آید.

بعد آقای دکتر نوراشرف الدین نسبت به برگزاری کارگاه های رعایت اصول ایمنی زیستی در آزمایشگاه که برای تمامی دانشجویانی که جهت انجام طرح های تحقیقاتی خود وارد آزمایشگاه دانشکده می شوند صحبت نمودند و فرمودند که در تلاش هستند با کمک و مساعدت معاونت پژوهشی دانشکده این کارگاه ها در آینده ای نزدیک بصورت مجازی برای دانشجویان ارایه شود تا دیگر نیازی به حضور فیزیکی دانشجویان در گارگاه ها نباشد.

در پایان جلسه فرم های ارزشیابی به دانشجویان ارایه شد و از دانشجویان درخواست شد پیشنهادات و انتقادات خود را نسبت به نحوه عملکرد و ارایه خدمات پژوهشی ارایه شده توسط امور پژوهشی و آزمایشگاه دانشکده بیان نمایند.