برگزاری نخستین همایش بین المللی نانوالیاف (ICNF 2017) با همکاری دانشکده

برگزاری نخستین همایش بین المللی نانوالیاف  (ICNF 2017) با همکاری دانشکده

با توجه به اهمیت علم نانوفناوری و کاربرد نانوالیاف در حوزه پزشکی، کنگره بین المللی نانوالیاف با تلاش و پیگیری های چند ماهه گروه نانوتکنولوژی پزشکی دانشکده فناوری های نوین در روزهای شنبه و یکشنبه 29 و 30 ام مهر ماه 1396 در تالار اصلی سازمان مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد. این همایش تخصصی از حمایت انجمن علمی نانوفناوری پزشکی و ستاد ویژه توسعه فناوری نانو برگزار گردید و با استقبال و حضور محققین داخل و خارج از کشور همراه بود.

کنگره با تلاوت آیاتی چند از قران مجید و پخش سرود ملی ایران آغاز گردید.

در افتتاحیه همایش آقایان دکتر محمد علی صحراییان، معاون محترم تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر احمدیان، ریاست محترم دانشکده فناوری های نوین پزشکی و دکتر سعید سرکار، دبیر محترم ستاد ویژه توسعه فناوری نانو سخنرانی نمودند و ضمن عرض خیرمقدم به حاضرین در همایش، ابراز امیدواری کردند که دانشگاه در حوزه نانوفناوری پزشکی به جایگاهی که شایسته آن است در جهان دست یابد.

در ادامه ویدئو کلیپ تهیه شده از همایش برای حضار پخش شد و گزارشی از کمیته علمی و اجرایی همایش توسط آقای دکتر قنبری، عضو هیات علمی دانشکده فناوری های نوین پزشکی ارایه گردید.

این کنگره در دو قسمت پانل علمی و پانل بحث و تبادل نظر بر گزار شد. در پانل علمی روز نخست که متشکل از چهار بخش بود، اساتید و محققین دانشگاه های مختلف داخلی و خارجی فعال در حوزه حوزه نانوالیاف جدیدترین تحقیقات و یافته های خود را برای شنوندگان ارایه نمودند.

در روز دوم همایش آقایان دکتر بهارلو، عضو سازمان پژوهش های علمی و صنعتی، دکتر اسدی فرد، عضو ستاد ویژه توسعه فناوری نانو و دکتر فریدی مجیدی، معاون پژوهشی دانشکده فناوری های نوین پزشکی و رییس همایش با مدیران شرکت های فناوران نانومقیاس (آقای مهندس نادری)، بهران فیلتر (آقای مهندس فقیهی)،  پارسیس (آقای دکتر احمدیان) و با مشارکت دکتر منظم (مدیر دفتر ارتباط با صنعت دانشگاه) و مهندس طالبیان در زمینه چالش های مرتبط با نوآوری و تجاری سازی نانوفیبر ها، چالش ها و چشم انداز های آینده بحث و تبادل نظر نمودند. همچنین در این خصوص سایر محققین حوزه نانوفناوری دیدگاه ها و پیشنهادات خود را مطرح نمودند.  همچنین در روز دوم کارگاه آموزشی "کشت سلول  بر روی داربست های نانوفیبری الکتروریس" در آزمایشگاه جامع دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد.

در ادامه روز دوم پوستر های ارایه شده به کنگره مورد بازبینی و داوری قرار گرفتند و برنامه فن بازار نانوالیاف درقالب طرح های پذیرفته شده در چالش فناورانه با همکاری ستاد ویژه توسعه نانوفناوری اجرا شد.

در مراسم اختتامیه آقای دکتر فریدی مجیدی، معاون پژوهشی دانشکده فناوری های نوین پزشکی و رییس همایش و نیز آقای دکتر رضایت، رییس محترم کارگروه منابع انسانی ستاد ویژه توسعه فناوری نانو سخنرانی نمودند و همایش با اهدای جوایز به پوستر های برگزیده به کار خود پایان داد.